Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Как да добавим любими събития в сайта на Efbet?

0
Добавяне на любими събития в Ефбет
Всички стъпки за добавяне на шампионати към секция "Мои Фаворити" в сайта на Efbet.

Съвременните онлайн букмейкърски сайтове за залози са изпълнени с множество спортове, първенства и събития. За всички тях се предлагат и много опции за залози. Това ги прави пълни с информация и възможности, които понякога затрудняват потребителите. Такъв сайт е Ефбет, който разполага със спортна секция, характеризираща се с повече от 20 спортни дисциплини и много първенства към всеки един. В следващите редове ще ви разкажем повече за услугата Мои Фаворити от Efbet, която ще ви помогне да отбележите любимите си събития и да ги разглеждате бързо и лесно.

Добавете любимите си срещи в Efbet

Какво ни дава секцията Мои Фаворити?

Въпросната секция е налична в спортния раздел на Ефбет, както и на началната страница на сайта. Тя се намира на полето в лявата част на екрана, където са и всички спортове. Лесно ще я разпознаете по звездичката, с която е обозначена. В самата секция може да добавяте вашите любими първенства или събития, за да имате възможност в последствие да ги разглеждате много по-бързо от обикновено. Всичко, което трябва да направите, е просто да изберете звездичката, която се появява към всеки един шампионат или турнир. След това само селектирате раздела Мои Фаворити от менюто вляво и ще ви се зареди началната страница на сайта, но в центъра ѝ ще видите всички избрани любими събития.

Как да добавим предпочитани събития?

Добавяне на събития към Мои Фаворити

Изборът се прави от спортния раздел и конкретно самите първенства, които искате да добавите като любими. Може да го направите директно от вертикалното меню, като преглеждате държавите и първенствата или пък да си изберете конкретен шампионат, да разгледате събитията в него и чак тогава да го добавите към любими.

Трябва само да изберете звездичката, която е към всяко първенство. Имайте предвид, че може да добавяте като любими различни първенства, които представляват различни видове спорт. Така например може да селектирате любимите си футболни първенства, баскетболни лиги и някой тенис турнир, след което да имате достъп до всички тях много по-бързо и лесно, а и наведнъж. Ако желаете да премахнете някой от своите избори, трябва отново да изберете върху звездичката.

Резултатът от добавени събития в секция Мои Фаворити изглежда по този начин:

Показване на раздел Мои Фаворити в сайта на Efbet

Вижда се, че избраните шампионати са подредени добре и е много лесно да разгледате предстоящите срещи в тях. Освен всичко те се показват на началната страница на сайта, което пък оставя и възможността бързо да преминете към някой от останалите раздели в сайта на Efbet.

Кой може да ползва секцията с любими събития в сайта на Efbet?

Раздел Мои Фаворити е активен само за регистрирани потребители на бранда. Клиенти, които не са влезли в своите профили, няма как да добавят любими събития. Най-хубавото е, че дори да излезете от своя акаунт, след като пак се впишете в него, любимите събития се запазват. Това е изключително удобна функция.

Ние смятаме, че опцията за добавяне на любими събития в сайта на Ефбет е повече от добра. Препоръчваме я на всички залагащи, които следят конкретни шампионати или турнири. Чрез тази опция просто ще ги добавят сред своите фаворити и когато предстоят срещи от тях, само ще се впишат в своя акаунт и бързо ще получат достъп до желаните мачове. Опцията е добра и определено си струва да бъдете наясно с нея.

Видяно 48 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.