Депозит в 1xBet сметка

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Депозиране на средства в 1xBet

Онлайн залозите са толкова предпочитани, заради удобството, което предлагат да извършвате предположения навсякъде и по всяко време. Един от водещите букмейкъри, предлагащ подобни услуги, е 1xBet. Компанията е популярна в доста страни, но за да залагате при нея, ще трябва да имате акаунт, в който да депозирате средства. Разбира се, залозите в Интернет няма как да се осъществяват без да захраните своята сметка. Точно затова ще ви представим как да извършите депозит в 1хбет и какви са характеристиките при различните методи.

Депозирайте в сайта


Как да захраним сметката си?

За целта, първо трябва да влезете в своя акаунт. Тогава веднага ще видите бутон, наречен Депозит, намиращ се точно между полетата за вашия текущ баланс и настройките за личния профил. Ако изберете този бутон, веднага ще преминете в страницата за избор на метод, чрез който да заредите своята 1xbet регистрация с определена сума. Другият вариант да достигнете до същото място е да маркирате областта Личен профил, за да ви се появи падащото меню с различните опции и от там да селектирате Захранете сметка.

Бутони за достъп до страницата за депозит в 1xBet

Когато ви се отвори страницата за извършване на депозит в 1xBet, на нея ще видите всички налични методи, от които може да избирате. Те са разделени по тип, така че лесно ще се ориентирате. Нужно е да изберете върху някой метод, след което ще ви се появи нов прозорец, в който трябва да въведете сумата на депозита, както и още информация, ако се изисква такава. Главно тя може да бъде email адрес. След това потвърждавате желанието си да депозирате чрез конкретния метод и ще бъдете прехвърлени към нова страница, в която се извършва самия превод. Там ще трябва да попълните друга информация, която зависи от метода. Например, ако депозирате чрез дебитна карта, ще трябва да въведете номер на карта, CV2 код. Ако пък депозирате през Skrill, трябва да попълните имейл адрес на сметката, да потвърдите плащането. Всичко това зависи от метода, но имайте предвид, че въвеждането на информацията и самата транзакция се извършва под защитена връзка.


Налични опции за депозиране

Системата на 1xBet поддържа и дава възможност за депозит по много различни начини. Не всички от тях обаче са налични за България. Ще видим само тези, които са активни за българските играчи. Общият им брой е 30, като ние ще ги разпределим по вид, за да може по-лесно да се запознаете с тях:

Всички трансфери се извършват веднага. Минималната сума на депозит чрез който и да е метод е в размер на 1,50 лв. освен ако не е упоменато друго.

  • Банкови карти – Дебитни/Кредитни карти VISA или MasterCard, Entropay;
  • Електронни портфейли – Skrill, Skrill 1-Tap, Perfect Money, Epay, Jeton Wallet;
  • Платежни системи – Neteller (мин. сума 3.91 BGN), ecoPayz, Payeer;
  • Интернет банкиране – ePay.bg, Instant Banking;
  • Предплатени карти – PaySafeCard;
  • Криптовалути – Bitcoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, GameCredits, NEM, Bytecoin, Sibcoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, xGOx, BitShares;
  • Игрови предмети – Steam;

Опциите наистина са доста на брой, като за всички преводи 1xBet не налага такси по транзакциите. Доста сериозен интерес представляват последните 2 категории, но без никакъв проблем може да захранвате сметката си чрез налична криптовалута. Съветваме ви само да проверите текущите котировки на тези валути, за да имате представа каква сума ще получите в акаунта си. Чрез собствен Steam акаунт ще може да разменяте игрови предмети за реални пари, с които ще може да залагате в сайта на 1xBet.


Нашето мнение

Както и сами може да видите, избора за методи на депозит в сайта на 1хБет е доста голям. Букмейкърът се е постарал да включи както широко познати методи, така и методи, които не са чак толкова известни. Въпреки това има хора, които се възползват от тях, а и защо не. Впечатление прави липсата на опция за депозит чрез банков превод, но с оглед наличието на всички други опции, това не изглежда голям минус. Определено имате избор при депозиране на пари в 1xBet.

Видяно 11 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!