BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Депозит на средства в сайта на Betfair

0
Депозит на пари в Betfair - начин и методи
Описание на методите за извършване на депозит в Betfair сметка.

Всеки един онлайн букмейкър изисква от своите клиенти да си направят регистрация в техния сайт, за да могат да използват всички услуги и да залагат. Освен това обаче всеки акаунт трябва да разполага със средства, за да се правят залози. Подобна е ситуацията и за всички потребители на Betfair. Брандът изисква да захраните сметката си, за да може да поставяте залози. За целта ви предоставя разнообразни методи за депозит на средства, които ще опишем в следващите редове.

Депозирайте в Betfair


Как се извършва депозит?

Захранването на вашия Betfair акаунт се осъществява по някой от наличните методи, но какви са те, ще ви разкажем в следващата точка. Сега нека видим как да достигнете до страницата за извършване на депозит.

Още когато влезете в сметката си, до вашия текущ баланс ще видите бутон Депозит. С избирането му ще влезете директно в страницата за депозиране на пари. Иначе, малко по-дългият начин е да достъпите менюто на вашата сметка, след което да изберете раздел Плащания и от него да селектирате секция Депозит. И при двата варианта достигате до една и съща страница, която изглежда по следния начин:

Секция за извършване на депозит в Betfair

Това е мястото, откъдето депозирате средства в сайта на Betfair, без значение дали залагате в раздел Спорт или Борса. Може да видите, че в случая системата ни предлага депозит с Кредитна или Дебитна карта. Това е така, понеже последният метод, който е използван за депозит, е именно такъв. Ако например сте захранили сметката си за последно чрез Neteller, точно този метод ще ви се даде като първи вариант. Точно до името на текущия метод има бутон Алтернативни методи (не се вижда на снимката), чрез който може да разгледате и изберете някой от останалите начини за депозит.

След като селектирате метод, ще трябва да попълните информация за него, като тя зависи от самия метод. Редно е да отбележим, че при избран метод за депозит в дясната част на екрана си може да видите какви са ограниченията и евентуалните такси за транзакцията. В случая с дебитна или кредитна карта може да изберете вече използвана такава, но ако добавяте нова, ще трябва да въведе номер на картата, както и т.нар. CV2 номер, представляващ последните 3 цифри от гърба ѝ. Накрая попълвате и сумата, която желаете да депозирате, като имате предвид, че тя е винаги в Евро за български играчи. Това не означава, че ако картата ви е в Лева няма да се извърши депозит, просто ще се извърши автоматично конвертиране на валутата. Последната стъпка е да изберете жълтия бутон Депозит, за да се извърши транзакцията. Тя се осъществява веднага, разбира се, ако разполагате с наличната сума по сметката си в банката или електронния портфейл.


Какви методи са налични за депозит?

Системата на Betfair е изключително щедра към българските играчи, понеже им предоставя доста разнообразни начини за захранване на сметка. Нека видим по какви начини може да извършите депозит в сайта на Бетфеър, както и допълнителна информация за самите методи, таксите и лимитите. Представяме ви всичко това чрез следната таблица:

Метод на депозитВреме за обработкаМинимален депозитМаксимален депозитТакса
Дебитна/Кредитна картанезабавно€6€99 999няма
Банков трансфермежду 2 и 5 работни дни€15не е посоченняма
ePay.bgнезабавно€5€2 500няма
Paysafecardнезабавно€10€500няма
Skrillнезабавно€10€45 000няма
Netellerнезабавно€15€45 000няма

Това са всички налични методи за извършване на депозит в сайта на Betfair и техните характеристики. Важно е да спазвате лимитите на депозирана сума, понеже в противен случай системата няма да извърши превода. Вие сами решавате кой метод да използвате.

Наличните методи за депозиране на пари към вашата Betfair сметка са достатъчно разнообразни за всички български играчи. Компанията е направила всичко възможно да предостави вариативност и според нас е успяла. Вече сте наясно с всичко, което трябва да знаете за депозирането на средства и методите, които букмейкърът Betfair ви дава като клиент на компанията.

Видяно 77 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.