Депозиране на средства в Efbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Как се депозира в Efbet?

Онлайн букмейкърите определено заеха пазара за хазартните залози, като цяло. В мрежата е много по-лесно и удобно да се извършват залози. Потребителите знаят това и е нормално да предпочетат удобството на онлайн операторите за залози и игри. Сред най-популярните букмейкъри у нас е българският бранд Efbet. Компанията разполага и с онлайн сайт за залози, и с наземни обекти, където също могат да се правят прогнози и да се играят игри. Разликата е, че онлайн нещата стават по-лесно. За да може да залагате обаче, трябва да имате регистрация, а след като се сдобиете с такава, трябва да имате средства по вашата Efbet сметка. Тук ще разгледаме как да извършите депозит във вашия Ефбет акаунт и какви методи се предлагат.

Депозирайте в Efbet

Как се депозират средства към сметка в Efbet?

Както вече споменахме, нужно е да разполагате с активен акаунт при букмейкъра. От там нататък трябва само да се логнете в него. След като видите потребителското си име в дясната част на сайта, това означава, че сте влезли в сметката си. Към информацията се показва и наличният ви баланс. Точно срещу него разполагате с 2 бутона. Единият от тях е за преглеждане на историята от залозите ви, а другият бутон гласи “Депозит”. Трябва да изберете него, за да ви се отвори нов прозорец. Той изглежда по следния начин:

Депозиране в Ефбет

В него са налични няколко полета. Първото поле предоставя падащо меню, което ви дава право на избор на различните начини на плащане, т.е. методи, с които да захраните сметката си. Избирате един от тях. В зависимост от избрания метод ще варират и полетата под него. Само две полета са активни винаги, но ако например искате да депозирате през ePay, ще трябва да попълните email адрес.

След като си изберете метод и попълните нужните данни, за да се извърши трансфера, трябва да въведете сумата на депозита. Тя трябва да бъде минимум 10 лв. Следващата стъпка е да попълните и паролата си за вход в Efbet, с което ще потвърдите желанието си да извършите транзакцията. Накрая избирате бутон Направи Депозит и системата ще мине на следващата стъпка от извършването на депозита. Ако е нужна още информация за попълване към конкретния метод, ще трябва да я въведете. Когато всичко е готово, желаната сума ще се появи във вашия баланс в сайта на букмейкъра.

Както виждате, не е никак трудно да захраните сметката си в сайта на Ефбет. Всичко става доста лесно и бързо, а сега предстои да видим какви методи са налични. Запомнете, че депозитете се извършват без нужда от верификация на акаунт в Ефбет, докато тегленията изискват да потвърдите самоличността си. Това става като изпратите необходимите документи до букмейкъра.

Начини за извършване на депозит в Efbet

Най-добре ще бъде да представим информацията чрез таблица. Ето какви начини за захранване на сметка са налични:

Метод на депозитМинимална сумаВреме за обработка
Банков превод20 лева3 – 5 работни дни
Дебитни/Кредитни карти10 леванезабавно
ePay.bg10 леванезабавно
EasyPay10 леванезабавно
Neteller10 леванезабавно
Skrill10 леванезабавно

Методите са достатъчни, за да имате голям избор при захранване на сметка. Нужно е просто да разполагате с отделни акаунти, когато използвате услугите на електронни портфейли, като Skrill или Neteller, както и да имате желаната сума за депозиране в тях.

Всеки потребител на бранда сам може да си избере някой от наличните методи за извършване на депозит. Възможностите и разнообразието са налице, така че оставяме на всеки сам да прецени кой метод би бил най-удобен за него.

Видяно 194 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!