ЦСКА тръгна за Банско, звезда на тима се завръща от лазарета

0
ЦСКА
CSKA.bg

Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА отпътуваха за Банско. Там „червените“ ще бъдат на мини лагер по време на паузата за националните отбори.

Наставникът Стойчо Младенов взе със себе си всички налични играчи без ангажираните с националните отбори. Днес играчите проведоха следобедна тренировка на базата в Панчарево. Наравно със съотборниците си се готвеше Тибо Вино, който вече е напълно възстановен.

Групата бе запълнена и с няколко таланти от Академия ЦСКА, които ще имат възможност да се готвят заедно с мъжкия отбор.

31-кратните шампиони ще останат в планинския град пет дни. По време на подготовката са предвидени двуразови тренировки и една контрола.

Съперник ще бъдат домакините от Банско, с които „армейците“ премериха сили преди месец, когато отново се готвиха в града. Тогава тимът на Стойчо Младенов спечели с 4:1.

Двубоят ще се играе в понеделник, 11 октомври, от 15 ч., а след мача отборът ще тръгне обратно към София, където футболистите ще получат ден почивка.

Видяно 7 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.