Кьолн с всички предпоставки да посече Айнтрахт

0
прогноза 1
Събота 13 Февруари 19:30 ч

Кьолн приема Айнтрахт Франкфурт, знаейки, че гостите са без победа в 19 от последните си 21 визити в лигата.

Мениджърът на Кьолн Петер Щогер може да се върне към защита с четирима, което значи място на левия фланг за Йонас Хектор. Матиас Леман се завръща след наказание в центъра на халфовата линия Филип Младенович пък ще получи шанс за изява. За Айнтрахт Давид Абрахам ще замени наказания Карлос Самбрано. Макото Хасебе пък е на линия след 1 мач наказание.

Домакините нямат никакви кадрови проблеми и са загубили само един от последните си пет мача. Те са организирани добре в отбрана и се надяват на контри, за да попарят съперника. Франкфурт са с по-добра атака, но имат няколко отсъстващи играчи, а в защита изпитват проблеми. Травмите пък пречат на тима да установи някакъв баланс. Прогноза 1 за тима, който в 9 мача у дома не познава поражението.

Видяно 10 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.