Залози на Price Boost с подобрени коефициенти от Bwin

Katerina Gadzheva
0 коментара
bwin подобрени коефициенти - корица

Когато залагаме на спорт онлайн, ние винаги търсим най-добрите коефициенти. Те са предпоставка за така наречените валю бетс, които водят до по-чести печалби. Ето защо оферти за подобрени коефициенти от bwin са добре дошли за залагащите. Ако все още нямате сметка в този бетинг сайт, сега е моментът да се регистрирате. Така ще се възползвате от boosted odds и други интересни промоции.

Заложете с повишени коефициенти


Как да заложа на повишени коефициенти в Bwin?

Когато става въпрос за спортни залози с boost на печалбата е важно да запомните едно нещо. Тук няма специални условия за превъртане или други правила, както в другите бонуси от Bwin, които са налични на платформата. Ето и инструкциите как да се възползвате от тази оферта.

Bwin Price boost залози
 1. Отворете Bwin на своя компютър, лаптоп или телефон.
 2. Изберете секцията Спорт и ще видите рекламата за Офертата Price Boost.
 3. Кликнете върху „Вижте офертата“, за да разгледате мачовете за деня с повишени коефициенти.
 4. Може да изберете бърза прогноза за Аутсайдер или Фаворит.
 5. Също така имате опция да сортирате срещите по няколко критерии, като дата, лига и най-висок коефициент.

Кой може да се възползва от Price Boost от Bwin?

Тази оферта е отворена както за нови, така и за регистрирани вече клиенти. Няма конкретно условие, което ще ви квалифицира за промоцията. Единственото, което е необходимо е да имате захранена сметка. По този начин вие ще можете да поставите залог с повишени коефициенти. Обърнете внимание, че само залози с истински пари са валидни. Всякакви безплатни залози, free bets, кредити за залагане и други бонус средства няма да бъдат признати.


Какво представлява Bwin офертата за подобрени коефициенти?

Price Boost, Odds Boost, Enhanced Odds са термини от бетинга, които в превод означават увеличени коефициенти. Bwin предлага именно това – по-високи цени на някои от своите спортни пазари.

На сайта на този оператор, подобрени коефициенти се предлагат всеки ден. По принцип, те са запазени за най-популярните мачове за деня. А това, до което водят завишените ставки, са завишени с до 15% печалби!


Колко мога да спечеля от офертата за подобрени коефициенти?

  Bwin повишени печалби

  Bwin обещават повишени печалби с 15% при правилно прогнозиран мач с Price Boost. Колко точно ще е тя зависи от няколко неща.

  Първо, колко е коефициента на срещата. Второ, какъв тип залог ще поставите – единичен, комбиниран или система. И на последно място, каква сума ще заложите.

  Дали сме ви пример за повишени коефициенти на мач между Байер Леверкузен и ФФБ Щутгарт.

  При пазар „И двата отбора да отбележат и мачът да завърши наравно“ със залог 5 лв. и повишени коефициенти от 6.25, евентуалната печалба е целия 31,25 лева.


  Заключение и оценка

  Онлайн спортните залози не са само въпрос на късмет, а и чиста наука. Много от залагащите, които са професионалисти с много опит, поставят залози след обстойно проучване. Те следя футболни прогнози, четата статистика и се информират за формата на отборите постоянно. Освен всичко това, те следят и за повишени коефициенти и оферти, подобни на Price boost от Bwin. Именно така, те могат да поставят печеливши залози много по-често. Ето защо, ние ви препоръчваме тази оферта и ви напомняме да залагате разумно, дори това да е с повишени коефициенти.

  Към Bwin Спорт

  Видяно 49 пъти
  Катерина Гаджева

  Катерина Гаджева

  Катерина е част от екипа на Нострабет и e отговорна за писането на висококачествени ревюта на английски и български език. Тя стои и зад някои от новините, ръководствата и стратегиите, които ще намерите на сайта ни.
  Публикуване

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!