Налични опции за залози на тенис в Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Тенис залози от bwin

Тенис събитията са един от най-предпочитаните спортове сред онлайн залагащите. Всеки от тях би искал да знае къде може да открие различни възможности за залози на тенис, така че решихме да разкажем за предложенията от букмейкъра Bwin относно тези събития. Букмейкърът разполага с богато портфолио от спортни предложения, а тенис срещите намират основно място сред тях.

Предстоящи тенис срещи


Предложения за тенис залози

Прегледът на наличните опции за залози на тенис събития в сайта на Bwin може да стартира от спортната секция. За целта бъдете сигурни, че се намирате в раздел Спорт от главното меню, след което обърнете внимание на менюто в лявата част. Там са подредени всички налични спортове, като един от първите е именно тенис.

Когато изберете върху раздела с тенис събития, страницата пред вас ще се презареди. В най-горната част ще се покажат някои от тенис срещите на живо в конкретния момент, ако има такива. Под тях пък е областта с наличните двубои за деня, като обикновено първо се показват най-интересните събития.

Ако се върнем към менюто в лявата част, след като сте избрали раздела, то вече ще изглежда по различен начин. Появяват се различните подраздели, които предоставят възможност за избор на тенис федерацията или типа турнири, от които да избирате. Когато селектирате някоя от секциите, ще видите всички налични към момента надпревари. Ще отбележим, че се показват и такива по-напред във времето, например предстоящите турнири от Големия шлем. Те се предлагат с цел да се дадат възможности за залог на крайния победител в турнира, т.е. имате възможност да залагате дългосрочно. За победител в конкретен турнир ще може да залагате и на други надпревари.

След като изберете конкретен турнир, ще ви се покажат всички налични събития към него. Изписва се датата и часа за всеки двубой, както и коефициентите за победител. Разполагате и с бутони за допълнителните пазари, както и такива за преглед на статистика за участниците в конкретна среща. По-интересното обаче се намира в най-горната част. Когато селектирате турнир, там се показват различни видове пазари. Стандартно са избрани пазарите за победител в мач и краен победител за турнира, като за тях по-надолу се показват наличните опции. Ако селектирате друг вид залог, той също ще се появи по-надолу в страницата, като по този начин си спестявате труда да преглеждате търсената от вас опция за всяко събитие поотделно.

Изглед от раздел Тенис в сайта на Bwin

Интересното е, че в същата страница има бутони за бързи прогнози – Фаворити и Аутсайдери. Ако изберете първия от тях, автоматично във фиша ще се добавят всички фаворити за краен победител в срещите. Ако пък селектирате бутона за аутсайдери, системата ще добави към фиша най-високия коефициент на база страницата, която разглеждате и видовете пазари, които сте селектирали.

Любопитен е и раздел Купони, който се появява над всички видове тенис турнири. В него ще намерите най-горещите предстоящи мачове, като ще може да ги прегледате спрямо определени филтри. За срещите се показват пазарите и коефициентите за победител в срещата и победител в първия сет. Ето какви филтри може да задавате:

 • Мачове на деня – показват се всички интересни тенис срещи за конкретния ден;
 • Най-добрите мачове от ATP – показват се всички мъжки тенис срещи за деня от водещите турнир на АТП;
 • Най-добрите мачове от WTA – подобно на горния купон, но ще видите женските срещи;
 • Купон за мачове с шанс 50/50 – показват се абсолютно всички налични тенис срещи за деня, които представляват двубои между приблизително равностойни играчи. Ще видите само такива тенис срещи, при които коефициентите са високи и често са близки;
 • Мачове с фаворити – чрез този филтър ще видите всички предстоящи за деня тенис срещи, които са с изявен фаворит. По този начин ще разгледате на едно място всички мачове, при които има нисък коефициент с висок шанс за победа;

Опциите в тенис секцията на Bwin са доста разнообразни, което говори само добри неща за букмейкъра. Компанията се е постарала да предложи различни опции и успява, понеже много от тях не са налични в други известни онлайн букмейкъри.


Налични пазари и тенис турнири за залози

За начало нека изброим видовете тенис турнири, на които ще може да залагате в сайта на Bwin:

 • ATP и WTA турнири
 • надпревари от Големия Шлем
 • купи – Дейвис, Фед
 • ITF мъжки и женски тенис турнири
 • надпревари от Challenger сериите

Изброените видове тенис надпревари включват всички основни такива. Ще може да залагате както на сингъл мачове, така и на двойки. За някои турнири дори са налични битки на смесени двойки. Обикновено компанията предлага всички налични събития за даден турнир, така че ще може да прогнозирате всички срещи от първите кръгове чак до финала.

Що се отнася до наличните пазари, нека отбележим, че наличието на някои от тях зависи от вида на събитието. Например, ако една среща е от водещ WTA турнир, за нея ще имате повече възможности за избор на залог, отколкото при тенис двубой от Чалънджър турнир. Дори да има разлики обаче, те не са чак толкова големи.

Bwin предлага всички основни видове пазари за залози на тенис мачове, както и някои други, по-специфични. Нека откроим няколко вида маркети, от които ще може да избирате при залозите си на тенис в сайта на компанията:

 • Победител в срещата
 • Залози на сет
 • Кой ще спечели първия сет в двубоя?
 • Под/Над определен брой геймове в първия или друг сет
 • Под/Над брой геймове в мача
 • Точен резултат
 • Колко сета ще бъдат изиграни в мача?

Това са само част от наличните опции. Както виждате, сред тях има познати такива, но и някои доста по-безизвестни на широката общественост, залагаща на тенис събития.

Говорейки за пазарите, няма как да не споменем няколко думи и за коефициентите от bwin. За залози на тенис срещи те са много добри. Компанията не може да се определи като водещ избор по ставки за залози на тенис, но определено нивата на коефициентите в сайта са над средното. Bwin не само дава добри коефициенти, но и предлага разнообразни пазари, което също е водещ показател за вашите залози.


Тенис залози на живо

Важна част от сайта на bwin са залозите на живо, които са налични и при тенис събитията. В сайта се предлагат множество срещи, като почти няма разминаване от тези, които са налични със залози преди мач и срещите на живо. За да разгледате наличните събития, трябва да изберете раздел На Живо от главната навигация, след което да прегледате наличните тенис срещи в конкретния момент.

В самия раздел може да изберете преглед на всички налични срещи или да отворите секция Събитие и да прегледате наличните срещи една по една. Платформата на Bwin поставя футбола най-отгоре във вътрешното меню на раздела, но точно след това е секцията Тенис. Тя предоставя удобен изглед на събитията, които са подредени по тип на турнирите – WTA, ATP, ИТФ и т.н. Когато изберете дадена среща, ще ви се покаже информация за нея, както и всички налични опции за залози.

Тенис двубой на живо и опции за залози от bwin

В най-горната част при преглед на конкретно тенис събитие ще видите информация за турнира, от който е срещата. После се показва и текущият резултат, както и в кой сет е двубоя. Може да видите и индикация кой сервира. По-надолу информацията за срещата продължава с няколко полета – статистика, съобщения и кой първи ще достигне определен брой точки. Последното поле е ясно, във второто ще може да проследите развитието на срещата и важни моменти от нея, а първото поле показва статистически данни. Те са на живо и включват информация за асове, брейкове, двойни грешки, спечелени точки от сервиз – все данни, които биха били изключително полезни при избора на залог. Към всичко това можем да добавим и областта в дясната част на сайта, наречена Медия. Тя включва полетата Видео и Анимация. В първото се активират преките предавания за тези събития, за които има такива, а второто поле е характерно за почти всички събития на живо. То предоставя опция за проследяване на срещата в реално време. Чрез интерактивните графики се показват всички действия в срещата, а това също е от важно значение по време на залозите на живо.

Опциите за избор на пазар по време на тенис събитията са налични в централната част на екрана, точно под статистическите данни. При залозите на живо може да залагате на доста повече маркети в сравнение с наличните преди мач. Разликата се поражда от това, че при залозите на живо може да поставяте прогнози за всяко разиграване или всеки сет в срещата. Системата на Bwin разпределя наличните пазари на няколко области, като Основни пазари, залози за Гейм, за Сет и други.

Ето и някои от наличните пазари, които са характерни за тенис залозите на живо в сайта на bwin:

 • Кой ще спечели следващата точка?
 • Точен резултат за гейм
 • Ще има ли дюс (40:40) в конкретен гейм?
 • Брой на геймовете в конкретния сет
 • Залози на хендикап за брой спечелени геймове в мача

Опциите са доста интересни и се предлагат с високи ставки. При залозите на живо те се променят в зависимост от развитието на двубоя, така че винаги може да се възползвате от високи ставки за изненадващо развитие. Всяка промяна в коефициента се показва, като пониженият коефициент се обозначава с червена стрелка, а повишеният – със зелена.


Нашето мнение

Тенис залозите в сайта на bwin са доста богати откъм възможности. Брандът предоставя редица опции и предимства не само за събитията, които не са започнали, но и за тези, предлагани със залози в реално време. Наличните турнири, събития, пазари и коефициенти за залозите на тенис са напълно достатъчни за залагащите на този спорт. Като добавим и факта, че разполагате със статистика на живо, както и пряко предаване за определени мачове, то нещата стават още по-добри. Bwin е доказано име в бранша и определено няма да ви разочарова със своите предложения за залози на тенис.

Видяно 2 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!