С Instant Football от bwin, вие давате първия съдийски сигнал на мача

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
залози на bwin instant football

Без никакъв спор можем да отбележим, че футболът е най-гледаният спорт в световен мащаб, като това включва и феновете в България. Има моменти обаче, когато в програмата на сайтовете за залози ще липсват любимите ви футболни събития. Било то поради пауза или друга причина, идва такъв момент. Онлайн букмейкърът bwin е помислил за това и поради тази причина в сайта на компанията е наличен богат раздел с виртуални спортове. За него може да прочетете повече в нашето ревю за bwin, понеже целта ни тук е да обърнем внимание на една по-особена и различна възможност в сайта на компанията. Става дума за опцията Instant Football сред виртуалните спортове на bwin.

Виртуални спортове от Bwin


Какво е Instant Football от Bwin?

Когато отворите сайта на bwin и осъществите достъп до секцията с виртуалните спортове, ще забележите подкатегорията, наречена Instant Football. Както подсказва името ѝ, тук потребителите имат възможност за стартиране на мигновен футболен мач. Още по-хубавото е, че системата е индивидуална за всеки играч. След като влезете в акаунта си в сайта, ще може да разгледате пълноценно секцията за виртуален футбол и самите вие да дадете началото на конкретен мач.

При стандартните системи за виртуален футбол, мачовете се провеждат по специална програма, която се управлява от софтуер. Там имате определено време, в което да заложите преди самия двубой. При Instant Football ситуацията е по-различна, понеже тук вие давате първия съдийски сигнал в срещата. Налице са опции за залог към мача, от които вие избирате да добавите в електронния си фиш. Поставяте и стойност на залога си, след което срещата може да стартира. Пред вас се отваря възможността да я наблюдавате и само след няколко минути да разберете дали залогът ви печели.

Тръпката от подобна виртуална игра определено е доста голяма и си заслужава.


Как се залага на Bwin Instant Football?

За да поставите залог на опцията за мигновено стартиране на виртуален футболен мач от bwin, ще трябва да заредите раздела с виртуални спортове. След това изберете секцията за Instant Футбол. В нея автоматично ще се зареди конкретен мач, който обаче не ви задължава, тъй като имате бутон “Смени отбори”, с който може да си генерирате нова среща.

bwin раздел instant football

Въпреки че системата на bwin не използва истински имена на футболни отбори, всеки един фен на този спорт може да се досети кои всъщност са тимовете, за които се генерират срещи. Платформата използва градовете, от които всъщност са те. Все пак не забравяйте, че това е виртуален футбол и няма връзка с реалната форма на отборите.

Към всеки футболен двубой в раздела се предлага доста полезна статистическа информация. Тя включва сила на отборите, резултати от предишните им 3 срещи, статистика от последните им 6 мача, както и информация за средния брой отбелязани и допуснати попадения. Разбира се, при виртуалните спортове всичко се решава на случаен принцип, така че не са изключени и изненади, но все пак въпросната статистика може да ви помогне в избора на точния залог.

Под информацията, за която ви разказахме, системата ви дава възможност да изберете стойността на залога, като може да я въведете ръчно или да я настроите. Това става с бутоните за увеличаване и намаляване на сумата на залога. На централно място по екрана пък е разположена секцията с наличните възможности за залог на футболния мач. Те включват:

bwin instant football маркети
  • Победител в мача
  • Двоен шанс
  • Под/Над Общ брой голове
  • Точен резултат в мача
  • Резултат на полувремето
  • Азиатски хендикап
  • Точен общ брой голове в срещата

Възможностите не са от най-разнообразните, но пък включват всички основни маркети, които една футболна среща може да съдържа. Дори наличието на опцията за азиатски хендикап е доста впечатляващо. Коефициентите изглеждат щедри, така че да получите максимално добра възвръщаемост на направения залог.


Как да поставя залог и какво следва?

Преминахме през основните детайли в самата категория за Instant Football залози. Нека видим и как да поставим залога си в системата, след което да проследим как протича една среща.

Минималният залог на мигновените футболни срещи от bwin е 1 лев. След като настроите стойността на залога си в съответното поле, трябва да изберете маркета, на който да го поставите. По този начин ще ви се зареди електронния талон, като това ще стане на мястото на анимацията с двамата футболисти, жонглиращи с футболна топка. В електронния талон ще се изпише информация за избрания залог на конкретния мач и потенциалната печалба при успешна прогноза.

bwin instant football поставяне ан залог

В този момент сте готови да дадете и началото на срещата, избирайки бутона “Начало на Мач!”, който се появява в долната част на фиша. С него потвърждавате залога си и той ще бъде активен.

Срещата стартира, като системата ви дава възможност да прескочите видеото от мача и да видите директно крайния резултат от събитието. Може и да прескачате през сцените на мача, като по този начин по-бързо ще стигнете до крайния резултат. По-голямата тръпка обаче е да изгледате срещата, на която се показват различни моменти от нея.

bwin instant football видео от мач

След като видите всичко по-интересно и установите крайния резултат, ще разберете и дали сте спечелили. След края на мача системата презарежда автоматично и ви показва съобщение дали вашият залог печели или губи. В същия момент имате шанса да стартирате нов мач със същите отбори и да направите еквивалентен на първоначалния си залог, да изберете друг залог или пък да преминете към генериране на следващ мач. Тази страница ще остане активна малко време и автоматично ще ви се зареди началото на раздела Instant Football.

bwin instant football резултат

Както и сами може да се убедите, цялата процедура по поставянето на залог, протичането на срещата и уреждането на залога преминава в рамките на няколко минути. Тръпката от играта обаче е страхотна, защото вие сте този, който управлява срещата и реално дава нейното начало.

В страницата на категорията за залози на мигновени футболни мачове имате опцията да прегледате историята на направените от вас залози с пълна информация за тях, също както и да настроите изгледа на коефициентите.

С Instant Football от bwin винаги може да поставите началото на своето забавление в света на футбола. Хубавото е, че може да си генерирате такава среща, която да бъде дерби между отбори от реалния футболен свят, с което емоцията ще бъде още по-голяма. Остава да опитате тази възможност от първо лице и сами да усетите тръпката от подобен залог. Желаем ви успех.

Към Bwin Instant Football

Видяно 36 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!