Bwin залози на баскетбол

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залози на баскетбол в сайта на bwin

Спортните залози заемат много важна част от целия хазартен бизнес, като му доставят най-висок процент залози. Един от най-предпочитаните спортове, на който залагащите обичат да правят предвиждания, е баскетбол. Този спорт има фенове по целия свят и определено разполага с доста шансове, с които могат да се реализират печалби. Едни от най-добрите възможности може да откриете в сайта на Bwin. Онлайн букмейкърът разполага с платформа за извършване на спортни залози, където баскетболът заема важно място. В настоящия материал предстои да разгледаме какви предложения за залози на баскетбол отправя bwin към своите потребители.

Към раздел Баскетбол


Раздел Баскетбол и наличните възможности

Когато влезете в сайта на компанията и решите да потърсите баскетболните събития, които предстоят, уверете се, че се намирате в раздел Спорт. След това обърнете внимание на менюто в лявата част. Там са изброени различните спортове, за които има събития, а един от първите в списъка е баскетболът. Нужно е да изберете категория Баскетбол, след което ще ви се зареди нова страница. В нея се намират всички възможности.

След като сте в баскетболната секция, в най-горната ѝ част ще видите някои събития на живо, но само ако има такива в конкретния момент. Иначе, в центъра на екрана ще видите най-интересните баскетболни мачове, които предстоят за деня, както и останалите срещи. Показват се първо тези за текущия ден, след което и за следващи дни. Удобството е налице, понеже наличните събития са подредени по първенства и турнири. Така лесно може да намерите този двубой, който ви интересува най-вече.

Отново насочваме вниманието ви към менюто в лявата част. Вече няма да виждате различните спортове там, а ще ви се покаже списък с различни държави и първенства. Когато изберете някоя от категориите, ще ви се появи падащо меню с наличните турнири към всяка държава или континент, ако надпреварата е международна. Ако селектирате конкретно първенство, в централната част на екрана ще се появят само предстоящите срещи към него. Към всяка една е налична дата и начален час, както и основни пазари с коефициенти за победител. Срещу наличните събития има два бутона – един за достъп до всички пазари и друг бутон, за статистика преди срещата.

Баскетболен раздел от Bwin

Интересна е и областта над събитията, наречена Видове залози. В нея са налични няколко опции за избор. Чрез тях активирате кои пазари желаете да ви се покажат за събитията по-долу. По този начин може да си спестите навигирането между всяко едно събитие поотделно, а да изберете конкретния маркет и да видите какви ставки се предлагат. При избор на даден пазар трябва само да го селектирате, за да се появи във фиша отдясно. Така ще може да извършите залог.

Във вътрешния баскетболен раздел, там където са видовете залози и събитията, има няколко бутона за избор и филтриране. Един от тях се нарича Фаворити, като чрез него ще добавите до пет фаворита спрямо събитията, които сте избрали да разгледате в момента. Фаворитите са тези пазари с най-ниски коефициенти за победа. Чрез едно избиране на бутона те автоматично ще се добавят към електронния талон. Имате и друга опция – Аутсайдери. Чрез нея автоматично добавяте на най-високия коефициент, които е наличен на страницата. Ако има повече от една селекция с еднакъв коефициент, се добавят всички, като максимумът е 5 събития. На същата лента с тези два бутона разполагате и с падащо меню за сортиране на показваните срещи. Може да ги подредите по първенство, дата, вид на залога или по коефициент.

Интерес привлича и категорията Купони, намираща се най-отгоре в баскетболната секция отляво. Чрез нея може да хвърлите бърз поглед на определени събития. В страницата се показват определени баскетболни мачове, които предварително са филтрирани. Например може да видите най-интересните предстоящи мачове от Европа или пък най-интересните международни срещи. За тях се показват и коефициентите за основни пазари за победа.


Налични пазари и събития

В сайта на Bwin може да се намерят доста разнообразни опции за залози на различните баскетболни мачове. Разбира се, всичко зависи от вида на събитието и лигата, която представлява. Това е така, защото за едни събития има малко повече маркети, отколкото за други. Например, ако срещата е от NBA, за нея ще се предлагат по-разнообразни пазари в сравнение с един мач от първенството на Дания. И все пак разнообразието е налице. Нека откроим някои от пазарите, на които може да залагате:

 • Победител в мача, включително продължения;
 • Победител в редовното време;
 • Общ брой точки;
 • Хендикап резултат;
 • Преднина на победителя;
 • Залози за четвърти и полувремена;

Освен изброените има и други пазари, на които може да залагате. Тук е момента да кажем, че в сайта на bwin доста често пълното разнообразие от пазарите е налично няколко часа преди началото на срещата. За много събития ще намерите само основни маркети, ако ги разглеждате един ден предварително, но все пак не е изключено и да видите всички опции. Отбелязваме факта, за да го имате в предвид, а не да си помислите, че се предлагат толкова малко пазари.

Наред с разнообразните опции в платформата на bwin, няма как да пропуснем и коефициентите. При баскетболните залози те са около средното ниво. Рядко в сайта на bwin ще намерите топ коефициент за победител в даден баскетболен мач. По-скоро компанията разполага със средни коефициенти по този показател. Ако обаче залагате на хендикап или пък брой точки, тогава ставките в Bwin често доближават максималните. От значение е и самото събитие, понеже за срещите от по-известни първенства брандът ви дава по-добри коефициенти.

Като стана въпрос за първенства, нека видим и някои от наличните, за които ще намерите събития, в сайта на bwin:

 • NBA
 • Лига ACB на Испания
 • Бундеслига на Германия
 • Евролига, Еврокупа
 • Международни и междуконтинентални първенства

Налични са още първенствата на Бразилия, Аржентина, Италия, Франция, България и други. В даден момент всички те няма как да се показват в сайта, но бъдете сигурни, че няма да ви липсват. Bwin се стреми да обхване всички основни лиги в Европа и света, за да предложи достатъчно разнообразие на своите клиенти.


Баскетболни залози на живо

Няма как да не споменем и няколко думи за залозите на живо на баскетболни срещи в сайта на bwin, след като ги описваме обстойно. За целта трябва да отворите секция На Живо от главното меню. Веднага ще видите преглед на всички налични събития към даден момент, подредени по спортове. Имате възможност да изберете преглед на едно събитие през вътрешния раздел, а дори може да селектирате и мулти изглед, с който да следите повече от едно събитие едновременно. Системата ви дава и календар, с който да прегледате кои са предстоящите събития за залози на живо в сайта.

Нека изберем подкатегория Събитие и да разгледаме какво се предлага за баскетболните срещи. Тях ще намерите през менюто в лявата част, където са и останалите спортове. В раздел Баскетбол ще ви се покажат всички налични събития в конкретното време, но може да видите и някои от предстоящите мачове. След като изберете някой от мачовете, страницата ще се зареди с информация за него.

Залози на живо на баскетбол от Bwin

В най-горната част на страницата след избор на даден мач ще видите информация за резултата в реално време, както и статистика от срещата на живо. Ще може да видите и други подробни данни, например как се развива срещата по точки. Под всичко това са изброени и пазарите, на които може да залагате. Те са разделени на определени секции, като основни маркети, такива за четвърт, хендикап и други. Вие избирате на коя опция да заложите, а коефициентите се променят в реално време. Те зависят от развитието на срещата. Също така е добре да знаете, че всяка промяна в коефициентите се изобразява чрез стрелка нагоре или надолу. При залозите на живо на баскетбол от bwin ставките и опциите са доста добри. Едно, че ще може да избирате от повече видове залози в сравнение с тези преди мач, но също така и коефициентите са по-добри. При залозите на живо те са доста високи.

Освен всичко описано дотук, в платформата за залози на живо на баскетбол в сайта на букмейкъра ще видите и специална област за проследяване – Медия. Тя се намира в дясната част, точно над фиша за залози. Там е разположена т.нар. Анимация, която показва развитието на срещата в реално време. Ще видите кой атакува, има ли фаул или тайм аут, колко точки са отбелязани и други данни. Освен това обаче там се разполага и прякото видео предаване от някои мачове. То е налично само за определени баскетболни събития, но също е сред полезните функции в сайта на бранда. Чрез пряката анимация или видео за конкретен баскетболен двубой залозите ви на живо в платформата на сайта стават още по приятни и удобни.


Нашето мнение

Bwin е букмейкър, който е с дълга история и е сред най-доказалите се онлайн сайтове за залози. Компанията предоставя доста опции за залози на баскетбол, които не могат да се нарекат най-добри в индустрията, но определено заслужават вниманието на всички фенове на този спорт. Срещите и видовете залози преди мачовете са напълно достатъчни за всички залагащи, но по-добрият вариант е да залагате на живо. Там разполагате с по-високи коефициенти, повече маркети, от които да избирате, както и опции за проследяване на живо. Всичко това ви поставя в идеална ситуация за успешни залози. Нужни са ви само регистрация в сайта и средства по сметката. След това може да се насладите на всички налични опции за залози и предложения за баскетболните мачове в сайта на bwin.

Видяно 25 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!