Функцията „Създай залог“ вече е налична и от bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin създай залог

Функционалностите при спортните залози в един букмейкър са сред основните качества, за които залагащите се оглеждат. Такива характерни черти биват опции като cash out, пряко предаване, live статистика и други. Букмейкърът bwin притежава всяка една от изброените, а отскоро българските играчи на компанията могат да се насладят и на още една сравнително нова функционалност – Създай залог. Повече за нейната същност и как да я използвате, ще разгледаме в следващите редове.

Към bwin Спорт


Bwin създай залог – какво представлява?

Обикновено, когато се залага на спортни събития, потребителите могат да изберат само една селекция от конкретен мач. Рядко има комбинирани пазари между два пазара, но повече едва ли можем да очакваме. Това ограничение обаче се премахва с опцията за създаване на залог. В бетинг средите на запад, функцията е популярна като Build a bet или Bet Builder. Името ѝ говори достатъчно – самата опция ви дава възможност да построите своя залог.

С функцията за създаване на залог от bwin ще може да избирате повече от 2 маркета от едно събитие и да ги комбинирате в един залог. Системата на оператора е направена така, че след като добавите желаните селекции, автоматично ще ви се изчисли и покаже общият коефициент. При функцията “Създай залог” всички избрани селекции трябва да бъдат познати, за да може самият залог да се счита като успешен. Ако една от тях е неуспешна, целият залог губи.


Къде да открия Създай залог от bwin?

bwin раздел създай залог

Букмейкърът ви дава възможност да прегледате всички събития, за които опцията е налична, избирайки категорията “Създай залог” в началната страница на спортната секция.

По този начин ще видите всички предстоящи футболни мачове за деня или през следващите дни, за които ще може да построите своя залог. Просто трябва да изберете върху някой от тях и автоматично системата ще ви отведе в секцията за създаване на залог за конкретното събитие.


Как да създам залог в bwin?

Създаването на залог няма да ви затрудни. След като сте избрали събитието, за което искате да построите залог по свой вкус, избирате бутона “Създай залог сега”.

В този момент ще ви се появяват всички налични пазари, от чиито селекции може да избирате. Имате възможност да прегледате всички популярни селекции или пък да задълбочите прегледа си по мач, отбори и играчи. Може да изберете между две и осем селекции, с които да построите своя залог.

bwin създай залог добавяне

Когато селектирате конкретен маркет, той ще се появи в долната част на полето. Системата ви показва колко селекции имате избрани в момента. Например, ако искате да добавите брой голове в мача или за отбор, както и брой корнери, при избор на пазара ще ви се появят няколко опции. Вие имате на разположение да направите избор само за конкретен отбор или пък и за двата общо. Също така, може да изберете дали прогнозата ще се случи в редовното време на мача, само през 1-то полувреме, само през 2-то полувреме или във всяко полувреме.

bwin създай залог селекции

bwin залог на създадена прогнозаСлед като имате поне две селекции в конструктора за залог, ще видите и общия коефициент, на който може да поставите желаната от вас сума. На бутона с коефициента е изписано “Добави Към Фиша”

Трябва да направите точно това, за да може вашият залог да бъде прехвърлен към електронния талон за залози в сайта на bwin. Чрез него ще може да поставите сума на залог и да го потвърдите.

Както и сами може да се убедите, функцията за създаване на залог от bwin работи доста лесно и едва ли ще ви затрудни. Системата е удобна за потребителите и им предоставя интерфейс, чрез който лесно да конструират своите залози.

Нашето мнение е, че тази опция ще добави много позитиви на bwin и ще му донесе множество положителни мнения и отзиви.

Създайте своя залог в bwin


Bwin създай залог за футбол – какви са правилата?

Опцията за изграждане на залог в сайта на bwin е налична единствено за футболни мачове. Разбира се, функцията няма да бъде на разположение при всяко едно събитие, но при всички водещи срещи то е налице. Важно е да отбележим също така, че тази функционалност може да се използва само преди началото на двубоите. Не може да построите залог с маркети на живо.

Друго важно уточнение за опцията е, че за залозите, които са създадени чрез тази опция от bwin не е наличен cash out. Няма как и да комбинирате създаден залог с други селекции, а единствено като сингъл залог.

Ако изберете конкретна селекция от даден мач и тя е отменена, целият създаден залог се анулира. Например, ако изберете голмайстор в срещата, но той не вземе участие в нея, залогът ви се отменя.

Нека обобщим накратко и поясним всички основни правила при създаването на залог за футболни мачове в bwin:

  • достъпна е само за мачове, които не са стартирали;
  • не може да се съвместява с кеш аут опцията;
  • използва се само като единичен залог;
  • може да съдържа минимум 2 и максимум 8 селекции от една среща;
  • ако една прогноза в създадения залог е отменена, целият залог се отменя;
  • максималният залог за функцията е в размер на €1000 или 2000 лева;
  • от един залог чрез опцията Bet Builder може да спечелите максимум 20 000 лв. нетна печалба или 10 000 EUR;

FAQ

Какво е “Създай залог” от bwin и за кои спортове се предлага?

Опцията ви дава възможност да конструирате залог в сайта на bwin, като добавите няколко селекции от едно събитие в един общ пазар. Към този момент се предлага единствено за футбол.

Колко събития мога да добавя в един залог?

Bwin създай залог опцията позволява да добавите между 2 и 8 селекции в един залог.

Колко мога да спечеля максимум със създаден залог в bwin?

Максималната печалба чрез опцията в сайта на букмейкъра bwin е ограничена до 20 000 лева нетна сума. Максималният залог пък е 2000 лева.

Мога ли да създавам залог за мачове на живо в bwin?

Не, към момента функцията е налична единствено за залози на футболни мачове, които не са стартирали.

Видяно 48 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!