Възможност за редактиране на залог от bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin редактирай залог

Феновете на спортните залози имат на своя страна редица функции, които могат да използват при извършването на прогнозите си. Сред тях е и онлайн букмейкърът bwin, който има дълъг списък от опции за своите потребители, които поставят сайта като един от най-предпочитаните сред играчите. Към списъка на bwin вече може да добавим и опцията “Редактирай залог”, която е нова за българските играчи, но определено ще ги зарадва.

Вход в сайта на bwin


Какво всъщност ни дава опцията за редактиране на залога от bwin?

Възможността за редакция на залога не е изцяло нова, но bwin реши да я интегрира в платформата си за България на по-късен етап. В крайна сметка, тя вече е налична и всички потребители на бранда могат да ѝ се наслаждават.

Самата функция за редакция на залог ви дава възможност да направите промяна по вече поставен залог. Промените са няколко вида, като тях ще отбележим след малко. На първо време трябва да знаете, че за да може да редактирате залога си, той трябва да бъде с активна кеш аут сума и освен това – да няма загубена селекция в залога. Самата опция е тясно свързана с тази за затваряне на залога, понеже сумата на залог за редактираните селекции се взема спрямо предлаганата кеш аут сума. Освен това, ако имате залог от няколко селекции и сред тях има загубени такива, то целият залог се урежда като загубен.

Опцията “Редактирай залог” от bwin е достъпна единствено за единични залози или пък множествени залози, но не и при такива от тип система.


Как се редактира залог и какви са опциите за редакция?

Познатата още като Edit bet, функцията е доста лесна за достъп. За целта трябва да заредите секцията с активните ви залози, която е налична точно до електронния талон в сайта. След това е нужно да изберете самия залог, за да видите всичката информация за него. След изброените селекции има бутон, който дава информация дали за самия залог е налична възможността кеш аут. Ако това е така, в горната част на фиша, точно преди селекциите, разполагате с бутон “Редактирай залога”. Когато го изберете, ще получите достъп до наличните възможности за редакция.

Самите опции, които ви дава тази опция, са следните:

  • Добави прогноза – чрез тази възможност може да добавите нова селекция към фиша ви.
  • Размяна на селекция – активира се от бутона, който стои преди всяка селекция. С него имате възможността да размените направения избор, като например редактирате победата за отбора домакин с победа за отбора гост.
  • Премахване на селекция – това може да се извърши чрез бутона, който стои точно след показаните коефициенти за всяко събитие.
  • Добави залог – чрез тази опция за редактиране получавате шанса да увеличите сумата на своя залог, с което ще се покачи и потенциалната печалба.
редактиране на залог от bwin

След като сте готови с редакцията по вашия фиш, трябва да запазите промените и да потвърдите новия залог. Сумата за него ще може да изберете спрямо предлаганата такава за cash out. В определени случаи може да стане така, че да приберете част от кеш аут сумата, а с друга част редактираният залог да стане активен.

Не забравяйте, че дори да сте селектирали опцията за редакция, винаги може да я откажете чрез избор на бутона “Откажи”, който се намира в горната част на вашия талон.

След като редактирате своя залог, предишният вече се счита за уреден, а активен остава единствено новият залог.


Как се добавя прогноза към залога в bwin?

За да извършите редакция по вашия талон с цел добавяне на нова селекция, ще трябва да изберете бутона “Добави прогноза”. След това ще се зареди спортната секция на сайта. От там може да направите своя избор, след което да добавите желаната селекция към фиша си и да запазите промените. В този момент новият залог ще стане активен.


Как се премахва прогноза от залога?

Премахването на активна селекция от вашия фиш в bwin е най-лесната редакция. Нужно е единствено да осъществите достъп до електронния талон, след което да изберете бутона “Х”, който стои срещу всяка селекция. Намира се до коефициента, на който сте заложили. Когато премахнете селекцията и запазите промените, вие ще редактирате залога си и той ще остане активен с новите параметри.


Как се променя прогноза при редакция?

Ако вашето желание е да замените конкретен пазар на избрано събитие, ще трябва да заредите опциите за редакция на залог. След това изберете бутона за промяна, който се намира точно преди всяка от посочените селекции. Представлява две срещуположни стрелки, при избирането на които ще ви се покажат наличните опции за промяна. Когато сте готови с нея, просто трябва да потвърдите промените и залогът ви да се редактира.


Как се увеличава сумата на залога?

При желание да увеличите залога си на конкретни селекции, трябва да заредите избрания фиш и след това да селектирате бутона “Добави залог”. Той ще ви даде възможност да въведете допълнителната сума, с която имате желание да увеличите залога си. При въвеждането ѝ, системата ще ви покаже обновения залог и потенциалната печалба с него. По този начин лесно може да настроите залога си така, че да постигнете желаната от вас сума, с която да се поздравите.

Важно е да уточним, че при редактиране на сумата на залога новият залог се равнява на текущата сума за cash out + допълнителната сума, която поставите. Това ще рече, че ако например за залога ви е дадена кеш аут сума от 5 лева и вие поставите още 10 към него, новият залог ще бъде със сумата от 15 лева.


Има ли случаи, в които редакцията за залог не е активна?

Както всяка една опция, и тази за редактиране на залога може да стигне до ситуация, в която да не бъде на разположение. Причините, поради които може да се отхвърли желаната редакция, включват:

  • Промяна в стойността на cash out сумата
  • Промяна в стойността на коефициентите
  • Блокиране на конкретен маркет
  • Технически проблем

Добре е да знаете, че може да направите конкретни настройки, с които да избегнете някои от проблемите. От bwin предлагат на играчите си да отметнат възможността в техния талон, която позволява автоматично приемане на променена кеш аут сума. Също така, това може да се направи и за опцията за автоматично приемане на промяна в коефициентите. По този начин няма да е нужно всеки път да потвърждавате желаната редакция дори при малка промяна в сумата или ставките. При залозите на живо това е често срещана ситуация, така че тези настройки ще ви бъдат от полза.

Функцията за редакция на залога от bwin определено е в голям плюс за залагащите. Играчите на букмейкъра ще могат да поемат още по-голям контрол върху своите залози и да ги нагласят спрямо предпочитанията си. С Edit bet опцията на bwin имате възможност да извършвате промени по активните си залози и да ги превръщате в значително по-добри. Желаем ви успех.

Видяно 35 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!