Bwin представи най-новата си опция за залози на футбол – „Отбори“

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin функция за залози по отбори

Почитателите на футболни залози винаги се интересуват от новостите, които онлайн букмейкърите им дават. Днес ще поговорим не за някоя иновативна функция, която ще може да използвате при всеки залог, а за едно нововъведение. То бе представено в сайта на онлайн букмейкъра bwin, който продължава да трупа популярност сред родните залагащи напоследък. Компанията въведе т.нар. опция Отбори, с която дава възможност на потребителите да проследят мачовете на любимите си тимове.

Към bwin Футбол


Какво представлява bwin Отбори?

Новата категория за преглед на мачове в сайта на bwin е разположена в раздел Футбол. След като го изберете, ще може да селектирате секцията “Отбори”. Тя е разположена във вътрешното меню на раздела, непосредствено до опциите за преглед на купони, календар със събития, състезания и препоръчани мачове. След като заредите новия раздел, ще получите достъп до различни възможности за избор.

bwin залози на футбол - отбори

Системата ви предоставя шанса да изберете конкретно първенство, като по подразбиране са настроени топ лигите от европейската футболна сцена. След това, когато сте избрали шампионат, ще може да изберете измежду отборите, които се състезават в него. Така ще получите достъп до всички предстоящи мачове на конкретния отбор, които са налични с опции за залози в bwin.

Освен това, само с един клик ще може да прегледате класирането в конкретната лига и по този начин да видите на кое място е разположен избраният отбор.

От опцията “Виж Още”, bwin ви дава възможност да изберете и друга от представените лиги. Не за всички първенства обаче опцията за преглед по отбори е активна. Все пак, за водещите шампионати тя работи.


С какво ни помага новият раздел на bwin?

Новата опция в сайта на bwin ни дава възможност да прегледаме предстоящите мачове на конкретен отбор по най-лесния и удобен начин. Освен това ще имаме достъп до статистика преди събитието, както и до преглед на коефициентите за изхода от двубоя. За всеки мач се показва от кой шампионат или турнир е, а също така имаме опция да запазим даден отбор като любим. По този начин, след като осъществим достъп до своя профил в bwin, ще разполагаме с лесен начин за преглед на мачовете на любимия тим.

Новата опция на bwin е доста удобна и от гледна точка на стратегията за залог, която може да използвате. Ако сте предприели техника за залагане, която включва залози на мачовете на точно определени тимове, много лесно ще проследите предстоящите им мачове. Чрез представената статистика ще получите достъп до тяхната форма напоследък и така ще успеете да прецените възможно най-правилно своето предвиждане.

Нашето мнение за новата функция в сайта на bwin за България е отлично. Смятаме, че тази добавка може да бъде единствено от полза на залагащите. За феновете на футбола, тя е още един плюс към цялостните предложения в сайта на компанията. Желаем ви успех със залозите.

Видяно 23 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!