Bwin раздава награден фонд от $1500 на покер всяка седмица

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Покер турнир Bankroll Booster от Bwin

Онлайн букмейкърът bwin е популярен със своето разнообразие от предложения за онлайн залози и игри. Сред най-видните раздели в сайта на компанията е този за покер игри. Брандът предлага възможност за участие в най-различни турнири, но освен това организира и редица допълнителни надпревари, от които потребителите ѝ могат да си спечелят награди. Една от тези промоции е турнирът Bankroll Booster, който се провежда всяка седмица и е с награден фонд от $1500. Точно за него ще ви разкажем в следващите редове.

Включете се в Bankroll Booster


Какво представлява офертата?

Бонус надпреварата е предназначена за всички регистрирани играчи в платформата на Bwin, които играят покер. Турнирът се организира директно от bwin и не изисква заплащане на някаква входна такса. Все пак обаче трябва да изпълните определени изисквания, за да получите билет за турнира.

Надпреварата се провежда всяка седмица и по-точно всяка Сряда, като началото на турнира се дава в 20:30 ч. (CEST часова зона). Наградният фонд е в размер на 1500 долара, които се разпределят между 250 играчи. За участие в надпреварата не се изисква специален Bwin бонус код, а е нужно само да съберете 2 покер точки в игри с истински пари. Отчетът на тези точки се прави от Понеделник до Неделя. Ако в този период имате събрани поне 2 точки, до 24 часа след събирането им ще получите билет за турнира Bankroll Booster. Валидността на един билет е 10 дни от момента на получаването му, като имате предвид, че всяка седмица може да използвате само 1 билет за турнира.

Много важно уточнение е, че видът на покер играта, на която се провежда турнирът, е No Limit Texas Hold’em. След като получите билет за участие на турнира, трябва да изберете рубриката “Фрийрол турнири” през покер арената на Bwin. От там навигирате до турнира “$1500 Bankroll Booster” и се регистрирате за участие.


Награди от турнира

В зависимост от вашето крайно класиране в надпреварата ще спечелите определена награда. Целият награден фонд се разпределя между първите 250 играчи. Ето как:

Място в турнираНаграда
1$100
2$80
3$60
4$50
5$40
6$30
7$25
8$20
9$15
от 10 до 30$10
от 31 до 100$6
от 101 до 250$3

Нашето мнение

Тази оферта е една добра възможност за всички фенове на покера да спечелят допълнителни средства. Bwin ви дава възможност да влезете безплатно в надпреварата, да покажете умения и да спечелите награда. Хубавото е, че турнирът Bankroll Booster се провежда всяка седмица. Това означава, че веднъж всяка седмица може да си спечелвате допълнителни награди. Промоцията е много добра и според нас си заслужава да бъде опитана от всички покер фенове в сайта на bwin.

Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!