Как се депозират пари в сайта на Bwin?

0
Методи за депозиране в bwin
Описание на наличните опции за депозит на средства в bwin сметка.

Букмейкърът разполага с множество клиенти, които залагат в сайта ежедневно. Платформата за спортни залози онлайн на Bwin е една от най-популярните и предпочитани сред залагащите в мрежата. За да го правят обаче, от тях се изисква да депозират средства по сметките си. Това може да се извърши по няколко начина, които ще опишем в настоящата статия.

Депозирайте в сайта


Как да захраним акаунта си в bwin?

Внасянето на парични средства в сайта на компанията става доста лесно. Все пак решихме да го обясним и опишем, за да не останат никакви затруднения. Първо, всеки един потребител трябва да влезе в акаунта си, за да извърши депозит към него. Самото депозиране може да се извърши по няколко метода.

Когато отворите сайта на bwin и сте вътре в акаунта си, ще видите бутон Депозити в горната част, точно до бутона за изход от профила и текущия ви баланс. С избирането на този бутон ще може веднага да захраните своята сметка. Другият вариант е да изберете раздел Моята сметка, намиращ се точно до споменатия бутон. В менюто на вашия профил, което е подредено вертикално в лявата част, ще видите доста различни полета. Едно от полетата се нарича Плащания, а в него са обособени два бутона. Първият от тях е Депозит. С избирането му отново ще ви се появи възможността за внасяне на определена сума.

Достъп до страницата за депозит в Bwin

Важно е да уточним, че когато вече сте извършили депозит по някой от наличните методи, системата на bwin автоматично ще ви предложи да извършите депозит отново с този метод. Това обаче не е задължително, понеже разполагате с опция, при която да изберете отново преглед на всички налични методи, които може да използвате.


Какви опции са налични за депозиране?

Наличните методи в сайта на bwin са няколко. Те включват познатите опции за депозит чрез банкови карти, но сред тях има електронни портфейли и други методи. Всички тях, както и особеностите им, ще опишем в следващата таблица:

МетодМинимална сума (BGN)Максимална сума (BGN)Такса
Дебитни/Кредитни карти2017 500няма
Neteller2017 5004.90%
Skrill и Skrill 1-Tap2017 5004.90%
PaySafeCard201000няма
Fast Bank Transfer201 000 000няма
Trustly15,9315 933,28няма

Поддържат се банкови карти от типа VISA, Visa Electron, MasterCard и Maestro. Имайте предвид, че различните методи позволяват извършване на депозит в български лева, евро, щатски долар или британски паунд. Вие решавате в каква сума да извършите депозита, разбира се, в зависимост от валутата на вашата сметка. Системата на Bwin поддържа и някои други методи, но те не са налични за български играчи. Достатъчно е да сте наясно с тези, които може да използвате.

Таксите при някои от методите се пресмятат върху сумите, които желаете да депозирате.

Всеки един метод за депозиране на пари позволява извършване на транзакциите за много кратко време, почти мигновено. След като си изберете метод, ще ви се появят полета, в които трябва да попълните данни. Те изискват номер на карта или пък на акаунт в електронен портфейл, както и сума за депозита. Информацията зависи от вида на метода за депозит, който сте избрали да използвате.


Нашето мнение

Опциите, с които можете да захраните сметката си в bwin са доста разнообразни и според нас са напълно достатъчни за българските играчи. Брандът се е постарал да разработи лесна платформа за плащания, с която те се осъществяват за относително кратко време и в защитена среда. Компанията предлага сравнително удобни лимити за сумите, с които може да се разплащате, така че заслужава добри думи относно методите за депозит в сайта.

Видяно 597 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.