Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Bwin Holiday Коледен бонус ви очаква

0
bwin holiday коледен бонус
Bwin Holiday бонус оферта

За поредна година bwin не пропуска да зарадва верните си потребители със специална оферта за Коледа. Букмейкърът обяви ексклузивна промоция, която ще бъде активна в периода от 24.12 до 31.12. В тези 8 дни клиентите на компанията ще имат възможността да получат бонус изненада, избирайки от специални кутии с подаръци. Какво може да ви се падне и кой може да вземе бонуса, ще ви разкажем в следващите редове.

Открий своя bwin подарък


Какво представлява Коледният бонус на bwin?

Офертата ще бъде активна за играчите след логването им в системата на bwin. Когато те влязат в своя акаунт, ще получат опцията да изберат кутия с награда. В нея може да се крият различни оферти, като те биват:

  • Безплатен залог
  • Застраховка на залога
  • Залог с увеличени коефициенти

Какви са стойностите на самите бонус средства, всеки може да открие в своята кутия-изненада. За използването на тази оферта няма да ви се налага да активирате някакъв Bwin бонус код или пък задължително да направите депозит. Ще може да използвате промоционалните средства в спортната секция. Ако има допълнителни условия, с които трябва да се съобразите, те ще бъдат описани при вземането на самия бонус.


Кой може да получи бонусите на bwin?

Бонусите са валидни за всички активни потребители на бранда. За активирането им се изисква логване в сметката на играча. Бонусите ще се раздават всеки ден в промоционалния период от 24 Декември до 31 Декември. Точно затова ви съветваме да влезете в сметката си в bwin в този период и да се възползвате от изненадите.

Компанията bwin държи своето реноме високо и отново доказа, че умее да мисли за своите потребители по време на празниците. Желаем ви приятни мигове с Коледните изненади на bwin, както и весели празници!

Видяно 70 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.