Bwin със специален покер бонус за играчи от България

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin freeroll турнири за България

Един от малкото лицензирани онлайн покер сайтове в България е този на bwin. Повече за самия букмейкър и предложенията му може да научите в нашето ревю за bwin и различните раздели на компанията. Покер платформата на този оператор е сред най-желаните у нас, а феновете ѝ вече имат още един повод за радост, след като bwin пусна специален бонус за играчите от България. Всеки ден феновете на стратегическата игра могат да се борят за $250 и то с безплатно участие.

Вход в bwin Покер


Какво представлява ежедневният фрийрол от bwin покер?

Специалната оферта на bwin покер за български играчи е насочена към феновете на играта у нас. Чрез тази промоция, те получават правото да се борят за награден фонд от $250, които се раздават всеки ден. Най-хубавата новина е, че турнирът е само и единствено за играчи с регистрации от България. За да осъществите достъп до турнира, ще трябва да изпълните следните стъпки:

  1. Създайте своя акаунт в сайта, като може да видите нашите съвети за създаване на bwin регистрация;
  2. Изтеглете покер клиента на компанията, през който се осъществява достъп до турнирите;
  3. Открийте ежедневния freeroll турнир за България, който е с безплатен достъп, без да е нужна бай-ин сума;
  4. Паролата за вход в турнира е Sofia. Използвайте я;
  5. Стартирайте играта си и се включете в битката за $250;

Стъпките за вход в турнира са доста елементарни и няма да затруднят както опитните, така и начинаещите покер играчи в сайта. Не забравяйте, че турнирът е с начален час 20:00 ч. и се провежда всеки ден. Покер клиентът ви дава право на късна регистрация до 20:30 ч., но не и след това.

На разположението на всеки клиент са 50 000 чипове, с които той ще стартира участието си в турнира. Блайндовете са по 6 минути, като те започват от 250/500.

Както вече не веднъж споменахме, наградният фонд на турнира е $250. По този начин може да си спечелите една доста добра бонус сума, която да добавите към останалите промоции на bwin за регистрирани играчи. Отделно от това, победителят във всеки дневен freeroll получава правото да участва за месечния Bankroll Builder турнир на bwin, където наградният фонд е съставен от добавени $222 и бонус за победителя в размер на $50. Споменатият турнир също е само за играчи от България, така че имате шанс да се превърнете в най-добрия покер играч на bwin за страната.


Какво представлява Bankroll Builder турнира за България от bwin?

Въпросният турнир също включва ежедневни кръгове с награден фонд $111, като топ 5 играчите печелят билет за седмичния финал, който се провежда всеки понеделник от 20:30 ч. Паролата за участие в дневните турнири с по-ниската награда е 34567. Най-добрите играчи ще получат шанс да се борят в големия седмичен турнир, който е с награден фонд от $222. В него участието става единствено след получаването на специален билет от bwin. Той може да се получи от ежедневните Bankroll Builder турнири, както и от фрийрол турнира, който описахме по-рано.

Не забравяйте, че датата на финала е всеки понеделник, като регистрацията и тук е до 20:30 ч. с половин час повече за късна регистрация. Стартирате с чипове на брой 50 000, като блайндовете са 6 минути, стартиращи от 250/500.

Всеки спечелен билет за участие във финалния турнир ще бъде валиден в рамките на 7 дни, което означава, че ще може да го използвате за предстоящия турнир. Всеки неизползван билет губи валидността си и няма как да бъде използван.

С пускането на въпросните турнири само за играчи на покер от България, bwin отново доказа, че е водещ представител на играта у нас. Феновете и потребителите на бранда могат да бъдат доволни от условията, с които турнирите се предоставят. Ежедневните фрийроли не изискват сума за вход, а единствено използване на правилната парола, така че нищо не ви коства да опитате късмета си и да покажете своите умения.

Видяно 60 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!