Bwin предлага ексклузивен бонус безплатен залог до 110 лева за нови клиенти

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin оферта безплатен залог за 110 лева

Букмейкърската компания bwin споделя практиката да обявява промоционални периоди, в които предоставя ексклузивни бонуси за своите клиенти. В началото на Февруари това отново е така, понеже онлайн букмейкърът bwin дава до 110 лева бонус за спорт под формата на безплатен залог за всеки нов потребител. Офертата може да се активира единствено от страницата на промоцията, в която е посочен и промо периода. Тук ще ви разкажем най-важните неща, които трябва да знаете за този бонус.

Вземи Безплатни залози


Сума на бонуса и начин за активиране

Офертата на bwin е валидна единствено за нови клиенти на оператора от България. Разбира се, към момента е активна и друга промоция при регистрация, като все още тя може да се вземе. Повече за нея може да научите от нашето bwin бонус код ревю, където сме описали подробности както за спортната промоция, така и за бонусите по другите вертикали. Настоящият бонус е валиден от 04.02.2021 до 14.020.2021 и е в размер до 110 лв. Сумата, която бихте получили, зависи от сумата, която ще депозирате по сметката си.

Минималният депозит за класиране в този бонус е 20 лв. Това ще рече, че ако депозирате, да кажем, 50 лева по сметката си, ще получите още толкова под формата на безплатен залог. Имайте предвид, че дори да депозирате над 110 лева, ще получите точно 110 лв. под формата на бонус, понеже това е максимумът на тази оферта.

Имайте предвид, че бонусът може да се активира до 15 дни след извършената регистрация. След този период той ще стане неактивен. Също така, важно е да отчетем, че депозити през Skrill, Paysafe card или Neteller не се класират за офертата.

След като имате успешен депозит, ще трябва да направите квалифициращи залози равни на тази сума, за да получите бонус средствата. За такива залози се зачитат единствено тези, които са направени преди началото на мачовете и са с минимален коефициент от 1.50. Запомнете, че само залози с реални пари се класират за бонуса. Затворени залози или такива с безплатни средства няма да се зачитат в рамките на промоцията.

Когато сте направили квалифициращите се залози и те са уредени, остава единствено да се свържете с отдела по поддръжка към bwin. По този начин ще изискате своята оферта.


Как се използва получения Free bet?

Безплатните залози, които тази оферта на bwin ви дава, могат да бъдат използвани в спортната секция на сайта. Те ще бъдат валидни до 3 дни след кредитирането им по сметката. Когато пожелаете да ги използвате, ще трябва само да ги активирате през вашия електронен талон. При успех на прогнозираните от вас срещи, ще получите само чистата печалба от залога, без сумата на залог.

Важно е да отчетем също така, че безплатният залог не изисква допълнително разиграване. След като сте спечелили с него, сумата се превежда директно по вашия изтегляем баланс.

Не забравяйте, че офертата е валидна единствено по време на промо периода, който приключва в края на деня на 14.02. Промоцията е валидна само след регистрация през посочения линк на офертата. В противен случай няма да може да се класирате за нея. Възможността да грабнете безплатен залог до 110 лв. е страхотен шанс да се сдобиете с повече средства, които евентуално да ви донесат и печалба.

Видяно 25 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!