Bwin вече предлага автоматичен кеш аут на своите потребители

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin автоматичен кеш аут

Опцията за затваряне на залога в букмейкърските сайтове е една от най-използваните от играчите. Тя е налична и в сайта на букмейкъра bwin, като вече потребителите на бранда могат да се възползват и от допълнителната опция за автоматичен кеш аут. Функцията Auto Cash Out дава доста допълнителни предимства за играчите, които ще ви разкажем в настоящия материал. Ще видим и как работи автоматичното затваряне на залога и какво представлява функцията Notify Cash out.

Към bwin Спорт


Какво представлява bwin Auto Cash out?

Повечето от вас може би знаят каква точно е функцията на опцията кеш аут. Повече за нея сме разказали в нашето ревю за bwin cash out, но нека споменем няколко думи за нея и тук. Възможността за затваряне на залога дава шанс на потребителите да прекратят активен залог, като си осигурят печалба или минимизират загубите си. Чрез автоматичната опция за кеш аут обаче, залагащите имат на своя страна шанса да настроят кога залогът им да се затвори автоматично.

При автоматичния кеш аут от bwin играчите могат да въведат желаната сума, при която биха били доволни да затворят своя залог. Ако залогът им я достигне като сума за кеш аут, той ще бъде приключен автоматично. Това означава, че няма нужда постоянно да следите развоя на селекциите си, за да издебнете удобен момент за cash out.


Как се активира автоматичният кеш аут?

Активирането на Auto Cash Out опцията от bwin става доста лесно. За целта трябва да се насочите към секцията с активните си залози – “Мои Залози”. След това изберете раздела с отворените залози. Когато за някой от тях се предлага опцията кеш аут, ще видите бутон със сума, която може да спечелите при затваряне на залога. Вдясно от този бутон пък има опция за настройки. Именно от там се дава предпочитание за автоматичен кеш аут.

автоматичен кеш аут от bwin

След като изберете този бутон, автоматично ще се появи поле и клавиатура, с която може да въведете сумата, при която желаете залогът ви да се затвори. Важно е да отбележим, че не може да попълвате сума, която е по-голяма от възможната ви печалба. Когато сте готови със своя избор, остава да селектирате бутона “Активирай”. По този начин ще потвърдите въведената настройка за автоматичен кеш аут на своя залог.

Ако желаете да отмените настройката си за Auto cash out, просто трябва да премахнете въведеното предпочитание.


За кои залози и спортове е наличен?

Автоматичната кеш аут опция на bwin е достъпна при най-различни спортове и събития. Няма конкретен списък, който да казва кои точно са те, но от опит можем да ви споделим, че възможностите са най-разнообразни.

Въпреки това, добре е да сте наясно с факта, че cash out опцията не е активна като цяло за маркети, които не се предлагат със залози на живо от букмейкъра. Също така, ако сте извършили залог с помощта на безплатни средства, отново няма да може да ползвате опцията.

В портфолиото от възможности на bwin спортни залози са налични множество спортове и пазари, така че опции за залози няма да ви липсват. Колкото до самия автоматичен кеш аут, той ще бъде наличен за всички водещи събития, както и за такива, които не са от елитните първенства. Важното е да се предлагат със залози на живо.


Какво е Notify Cash out от Bwin?

В допълнение на възможността за автоматичен кеш аут, bwin оповести и функцията Notify Cash out. Тя е предназначена изцяло за мобилната апликация на bwin, която е достъпна за изтегляне и инсталация на устройства с Android и iOS. В мобилното приложение потребителите могат да се възползват от опцията Notify cash out, която е тясно свързана с автоматичното затваряне на залога.

Допълнителната функция през мобилното приложение дава възможност на играчите да получават известия на своите устройства. Това известие е свързано с настроената сума за автоматичен кеш аут. Notify Cash out от bwin дава възможност, когато залогът ви достигне желаната кеш аут сума, да получите известие, че това се е случило. След това имате възможност да отворите приложението и да прегледате залога си, след което сами да решите дали да го затворите.

Запомнете, че Notify Cash out опцията единствено ви известява за достигнатата сума на кеш аут, но не затваря залога ви. Това прави единствено Auto Cash out функцията. Целта на известието е да ви даде възможност сами да прецените дали желаете да прекратите залога си на първоначално желаната сума или да го оставите още време, за да спечелите повече.


Нашето мнение

С въвеждането на възможностите за автоматичен кеш аут и известяване за достигната кеш аут сума, bwin определено покачи рейтинга си на онлайн букмейкър. Компанията предоставя най-различни функции за спортни залози на своите клиенти, а с описаните по-горе играчите вече разполагат с още инструменти за постигане на успешни залози.

Видяно 38 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!