BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бърз кеш от Efbet

0
Опция Бърз Кеш от Efbet
Залози за първите 10 минути на футболните мачове с опцията Бърз кеш от Ефбет.

В света на модерните онлайн букмейкъри разнообразните опции за залог са на показ. В отделните сайтове може да попаднете на най-различни предложения. Разбира се, не всички от тях могат да са по ваш вкус, но определено има такива, за които поне си заслужава да чуете. Подобна опция е услугата “Бърз кеш” от родния бранд Ефбет. В следващите редове ще разгледаме точно в какво се изразява тя и какви възможности ви предоставя.

Efbet Бърз Кеш залози

Бърз кеш в първите 10 минути

Опцията е една от интересните разработки на букмейкъра Efbet и определено не се предлага навсякъде. Същността на бързия кеш се крие в това, че получавате възможност да заложите на определени пазари от конкретни събития за първите 10 минути. Важно е да запомните, че опцията е налична само при футболните мачове и преди тяхното начало. Тя се предлага само за конкретни събития, най-вече тези от водещите първенства и турнири. Налична е за определени маркети и е единствено за първите десетина минути от срещата.

А

ко заложите на подобен пазар, ще трябва да изчакате да изминат първите 10 минути от футболния двубой, след което веднага ще разберете дали печелите или не. Така, още на 11-та минута от мача, вашият залог ще бъде уреден и ще може да използвате евентуалните си печалби за нови залози или пък да ги изтеглите.

Къде да намерим 10-минутните пазари?

Нужно е да достъпите всички налични маркети, които букмейкърът Efbet ви дава, за конкретна среща. След това, в отделните раздели с видове пазари ще видите такъв, който се нарича “10 минутни”. Избирате го и ще ви се покажат всички възможности за конкретния мач.

Ето как изглежда секцията за бързия кеш:

Видове 10-минутни залози от Efbet

Какви пазари са налични?

Опцията Бърз Кеш от Efbet не се предоставя за всички възможни пазари. Тя покрива само малка част от тях, но все пак възможността си остава добра. Ето какви видове пазари може да включва опцията:

  • Победител в първите десет минути;
  • Голове;
  • Тъчове;
  • Аутове;
  • Корнери;
  • Картони;
  • други;

В зависимост от вида на футболното събитие може да срещнете и някои други опции за залог, които са по-различни от изброените по-горе. Важното е да запомните, че те се предлагат за първите 10 минути на мача и се уреждат веднага след изтичането им. Коефициентите са доста добри, а и опциите интересни, така че да ви заинтригуват. Може да си регистрирате нова сметка в Ефбет и да прегледате сами тази опция, която ще ви даде преимущество при спортните залози.

Бърз Кеш на Ефбет е една по-различна възможност, която може да донесе доста емоции при определени срещи. Шансовете за успех с нея не са никак лоши, а освен всичко доста бързо разбирате дали печелите или не. Хубаво е да проучвате добре статистиката преди мачовете, която може да ви бъде от ключова полза при вашите 10-минутни залози. Възможността е налице, остава само вие да се възползвате от нея.

Видяно 144 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.