Букмейкъри с cash-out

Опцията за затваряне на залога, позната още като cash out, е сред най-добрите функции за играчите, които онлайн букмейкърите създадоха. По-долу може да се запознаете със сайтовете за залози, в които ще я откриете.

Bet365Рейтинг: 9.6/10
Cashout
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad
bonus icon
Bet365 Начален Бонус за Нови Клиенти
InbetРейтинг: 8.8/10
Cashout
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
bonus icon
200 лв. Оферта за Нов Играч
8888Рейтинг: 8/10
Cashout
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
bonus icon
8888 Спортна Оферта за Нови Играчи

Какво представлява cash out опцията от букмейкърите?

Функцията за затваряне залога предоставят възможност на потребителите да приключат своя залог преди да е настъпил краят на събитията в него. Самата опция е позната с различни имена, като най-често се използват “затвори залог”, “cash out” и “продажба на фиш”.

Кеш аут функцията е налична в почти всички онлайн букмейкъри, като целта на всеки нов сайт за залози е да я има. Тя се търси от играчите, понеже им дава възможност да поемат контрола върху направените от тях залози. Разбира се, за да се използва самата опция, трябва да бъдат спазени конкретни условия. Например, ако пазарите за конкретно събитие, на което сте заложили, са блокирани, няма да може да затворите залога си. Също така, ако желаете да извършите cash out по време на самия двубой, той трябва да присъства в секцията за залози на живо към букмейкъра.

Причината за все по-нарастващата популярност на кеш аут функцията се крие в това, че потребителите могат да минимизират своите загуби или пък да си гарантират определена печалба. В първия случай залогът ви не върви на добре и направената от вас прогноза е вероятно да не се случи. В такъв момент може да затворите залога си и да си върнете определена сума от залога. По този начин няма да го загубите изцяло. В другия от случаите може да си осигурите печалба, ако например имате множествен залог и ви остава само едно събитие, което да бъде завършено. В този момент е твърде вероятно да получите кеш аут сума на печалба, която да вземете веднага.

Появата на опцията за затваряне на залога се оказа истинско богатство за залагащите. Разбира се, не за всеки залог се предлага кеш аут, но в повечето случаи опцията ще бъде налична. Има дори и начин за изчисляване на cash out сумата, която може да получите. В сайтовете на букмейкърите всичко това става автоматично.

Обикновено, след избиране на бутона за кеш аут са нужни няколко секунди за да се затвори залога. След това, сумата веднага се превежда по сметката ви в букмейкъра. Добре е да знаете, че при повечето начални бонуси за играчите залозите, които са затворени с cash out, не се зачитат към условията за превъртане. Това е стандартна практика при букмейкърите.


Как да разберем къде се предлага най-добрата функция за затваряне на залога?

За да откриете онлайн букмейкърите с най-добра опция за cash out, има няколко варианта. Един от тях е да ги тествате лично, но това би ви отнело доста време. Затова може да прегледате нашите ревю за онлайн букмейкъри, в които присъства специална секция за наличната cash-out опция. В нея се коментира представянето ѝ за конкретния букмейкър.

При избор на кеш аут, трябва да имате на предвид няколко неща. Едно от тях е да изберете от сайтове за спортни залози, които предлагат кеш аут за всичките си спортове и за всички типове маркети. Това е голямо предимство. Другото нещо, за което да се оглеждате, е сумата за затваряне на залога. Има разлики в това отношение между различните компании, така че там където ви се предлага най-висока сума след продажба на фиша е положителен знак.

Най-важното на една кеш аут опция е да се предлага за разнообразни пазари, да работи безпроблемно и дава добри суми.


Допълнителни вариации на кеш аут, за които да се оглеждаме

Има допълнителни опции за cash out, които се срещат на малко места, но там където ги има това е положителен знак за оператора. Става дума за частичния кеш аут и автоматичната опция за затваряне на залога.

При стандартната функция за cash out потребителите имат възможност да затворят целия си залог. Съществува обаче и шанс за частичен cash out, чрез който залагащите имат възможността да затворят част от залога и да оставят останалата порция активна. Това означава, че могат да приберат определена печалба и залогът им все пак да остане активен, но вече при обновени стойности. Частичният кеш аут се изчислява автоматично в системата на букмейкърите, като показва и какви са съответните суми.

Другата възможност, за която става дума, е автоматичният кеш аут. При него потребителите имат възможност сами да настроят сумата, при достигането на която залогът им ще се затвори автоматично. Това е доста добра функция за залагащите, понеже не ги задължава постоянно да следят развитието на своя фиш. Ако те са доволни на определена сума и нямат възможност постоянно да преглеждат залога си, просто могат да настроят той да се затвори сам при достигане на желаната парична стойност.

Развитието на кеш аут опцията доведе и до появата на други опции по сайтовете на онлайн букмейкърите като тази за промяна на залог. Със сигурност, функцията “затвори залог” е сред най-използваните от залагащите на спортни събития и ще се развива още.


FAQ

Всички онлайн букмейкъри ли предлагат cash out опция?

Не, все още има сайтове за залози, които не предлагат кеш аут, но те са много малко спрямо останалите, които я имат. При повечето букмейкъри тя съществува дори с допълнителни опции.

Кой сайт за залози дава най-добрите суми при cash out?

Няма конкретен букмейкър, който да предлага винаги най-добра сума за затваряне на залога. Тази стойност е променлива и може да зависи от сумата на вашия залог, както и от събитията и пазарите, които са прогнозирани.

Защо някои сайтове не предлагат автоматичен и частичен кеш аут?

Причината е, че те просто се придържат към предлагането единствено на стандартната cash out функция. Частичното затваряне на залога и автоматичната продажба на фиш са допълните екстри, които се срещат при по-малко онлайн букмейкъри.

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.