Букмейкъри с апликации

Мобилните приложения на онлайн букмейкърите са все по-често използвани от играчите. В следващата таблица може да се запознаете с всички оператори, които предлагат апликации за залози.

Bwin
Бонус
222 лв.
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
1xbet
Бонус
260 лв.
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
BetWinner
Бонус
€130
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
22Bet
Бонус
250 лв.
Процент
100%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Efbet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
MegaPari
Бонус
200 лв.
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Pinnacle
Бонус
-
Процент
0.3%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
MELbet
Бонус
234 лв.
Процент
130%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
1xBit
Бонус
8.75 BTC
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
10bet
Бонус
€100
Процент
50%
18+ T&C apply
Ladbrokes
Бонус
£20
Процент
-
18 +T&Cs apply.
Unibet
Бонус
€40
Процент
100%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
William Hill
Бонус
£30
Процент
-
18+ T&C apply
188Bet
Бонус
£50
Процент
100%
18+ T&C apply
Marathonbet
Бонус
-
Процент
-
18+ T&C apply
SBObet
Бонус
€200
Процент
100%
18+ T&C apply
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Bet-at-Home
Бонус
€100
Процент
50%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Покажи още (3)

Защо да изберем сайтове за залози с мобилни апликации?

Мобилните приложения на онлайн букмейкърите дават шанс на играчите да залагат посредством своите смартфони и таблети. Най-популярните приложения се разработват за телефони с операционни системи Android и iOS. Алтернативата на апликациите е мобилната сайт версия на букмейкърите, която е достъпна през браузъра на устройствата. Ако даден оператор не предлага апликации, по всяка вероятност разполага с адаптивна мобилна версия.

Повечето играчи предпочитат букмейкъри с мобилни приложения, защото те им дават по-добра възможност за игра. Самите приложения не зависят от други приложения както е при мобилните версии. Те са разработени изцяло от букмейкърите и те се грижат за правилното им функциониране.

Независимите мобилни апликации за залози предоставят сериозна гъвкавост на играчите. Чрез тях те имат опцията да залагат отвсякъде и по всяко време. Хубавото е, че при мобилните услуги на компаниите са включени всички налични опции за залози и функции, които се срещат в пълните им десктоп версии.


Предимствата на онлайн букмейкърите с мобилно приложение

Онлайн залозите през мобилни апликации дават доста предимства на потребителите. Основното от тях е, че позволяват на залагащите да извършват залози където и да се намират. Разбира се, нужно е да имат достъп до Интернет, за да осъществят вход в акаунта си.

При спортните залози и най-вече при мачовете на живо е много важно за потребителите да направят залога си “на секундата”. Чрез мобилните апликации това е доста удобен вариант да се случи, понеже само с няколко клика залогът ви може да бъде потвърден. Мобилните платформи позволяват също така пряко проследяване на мачовете чрез интерактивни анимации и дори видео предаване на живо.

Сред останалите предимства на мобилните приложения са и опциите за разплащане. Онлайн букмейкърите дават възможност на своите потребители да правят депозити и тегления посредством най-различни методи. В повечето случаи те са същите, които са налични и пълната десктоп версия. Дори има букмейкъри, които дават опции за депозит чрез мобилен оператор.

Мобилните апликации имат и доста основно предимство спрямо мобилните сайт версии. Да, отстъпват им по това, че апликациите имат нужда от сваляне, инсталация и ъпдейти, но пък предлагат по-добра скорост, по-надеждно браузване и повече персонализирани възможности. Докато мобилната версия за залози на даден букмейкър зависи, до голяма степен, от използвания браузър, при приложенията това не е така, защото те са независими.


Как да открием най-добрата апликация за залози на Android и iOS?

Не е лесно да се определи най-доброто мобилно приложение за залози, след като онлайн букмейкърите постоянно се подобряват в този аспект. Съществуват апликации за Android, които са по-добри от други, но обикновено водещите сайтове за залози предоставят надеждни услуги. Подобна е и ситуацията при залози чрез iOS приложения, които наподобяват опциите при Андроид. В по-голямата част от случаите и двете приложения доставят едни и същи опции.

Има онлайн букмейкъри, които се спират само на една от двете операционни системи, но те са рядкост. Някои оператори разработват единствено приложения за Android или пък iPhone/iPad. Причината за това можем да търсим в статистиките, че повечето потребители на конкретния сайт за залози използват една от двете операционни системи. Въпреки този факт, доста по-голям процент от букмейкърите се спират на разработката на апликации и за двете мобилни системи.


На какво да обърнем внимание при избора на приложение?

Със сигурност няма да ви е лесно да изберете мобилно приложение за залози, ако сте начинаещ в тази област. Съветът ни е на първо време да се запознаете с цялостните услуги на различните онлайн букмейкъри, след което да се поинтересувате от техните мобилни приложения. Когато дойде това време, може да анализирате следните характеристики:

  • Надеждност – проучете дали апликациите на конкретния букмейкър са надеждни и сигурни за използване. Проверете дали крашват или пък имат някакви бъгове. В тези случаи апликациите не са за предпочитане, понеже има шанс да изпуснете сигурен залог.
  • Скорост – мобилните приложения трябва да зареждат и работят безпроблемно с добра и стабилна интернет връзка. Добре е апликацията, която изберете да показва завидна бързина на навигиране.
  • Лекота на използване – добре е една апликация да предлага лесен и интуитивен потребителски интерфейс, който да позволява бърз достъп до определени важни секции. По този начин няма да се лутате в приложението и да губите времето си.
  • Налични опции за залози – едно мобилно приложение трябва да предлага същите възможности за залог, които са налични и на пълната десктоп версия на сайта. В това число влизат събитията, пазарите и коефициентите.
  • Работа на функциите – безпроблемната работа на различните функции в мобилното приложение също е от ключово значение. Важно е да нямате затруднения с влизане в акаунта, създаването на такъв, извършване на депозити и тегления, поставяне на залози и всички останали действия.
  • Кеш-аут опция – все повече онлайн букмейкъри предоставят опцията за затваряне на залога, така че е важно да я има и в мобилното приложение. Попадали сме на сайтове, които имат cash out, но не го предлагат за мобилни играчи, а това е доста сериозен негатив за тях.
  • Live stream видео – още една опция, за която да се оглеждате при избора на мобилно приложение за залози, е функцията за пряко предаване. Чрез нея потребителите могат да гледат мачове на живо, докато залагат. Още по-добрата вест е, че с мобилната апликация това може да стане от най-различни места.
  • Статистика – не е зле да проверите и дали мобилната апликация на избрания от вас сайт за залози предоставя статистическа информация за събитията. Обикновено, такава има както за срещите, които не са стартирали, така и за мачовете на живо. Статистическите данни са важна характеристика при определянето на залог.

Мобилно приложение за Android или iOS да изберем?

Кое приложение ще изберете зависи изцяло от устройството, с което разполагате. Както вече отбелязахме, повечето онлайн букмейкъри с апликации имат разработки и за двете мобилни операционни системи. Ако разполагате с Android устройство, логично е да изтеглите .apk файла за тази ОС, същото е и с iOS приложението. Ако пък разполагате и с двете операционни системи, препоръчваме ви да прецените кое от устройствата ви разполага с по-добри характеристики. По този начин ще получите максимално добро изживяване при използване на приложението.

За Android апликациите можем да допълним, че повечето от тях не могат да се намерят в официалния магазин за приложения Google Play Store. Това е така, поради забраните там да се споделят приложения за залози. Някои държави го позволяват и там може да изтеглите бетинг приложение, но на повечето места това е забранено. В тези случаи приложенията за Андроид са налични за изтегляне директно през сайтовете на букмейкърите.

Що се отнася до iOS, такива рестрикции в App Store не съществуват и повечето онлайн букмейкъри предлагат своите апликации директно в магазина за приложения.


FAQ

Кой букмейкър предлага най-доброто мобилно приложение за залози?

В нашата класация може да откриете онлайн операторите за залози, които предоставят най-добри апликации за iOS и Android.

Защо да избера мобилната апликация пред мобилната версия?

Мобилните приложения за залози предоставят по-добро изживяване за залагащите и са независими. Те работят по-бързо от мобилните версии на букмейкърите и често пъти предлагат повече възможности за настройка на индивидуални предпочитания.

Как се определят най-добрите апликации за спортни залози?

Топ мобилните приложения на онлайн букмейкърите включват множество възможности за залог на различни пазари и събития, функции като cash out и live stream, безпроблемни разплащания и други основни качества.

Сравни букмейкъри
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.