Букмейкъри по Посещаемост

Онлайн букмейкърите могат да се оценят по много параграфи, един от които е трафикът към сайтовете им. По-долу може да разгледате сайтовете, които се класират високо в таблиците за най-посещавани букмейкъри.

Traffic Rank
Бонус
ревю
Betfair
9.0
#4574
€100
Вземете €100 бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Bwin
9.5
#7468
222 лв.
Вземете 222 лв. Бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Unibet
8.7
#9447
€40
Към Unibet
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
1xbet
9.9
#13051
260 лв.
Вземете 260 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Efbet
Ексклузивна оферта
9.7
#19417
200 лв.
Вземете 200 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Winbet
9.5
#20946
100 лв.
188Bet
8.5
#66307
£50
Palms Bet
9.4
#343173
220 лв.
Вземи своя бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Как се определя посещаемостта на даден букмейкър?

За да определим колко трафик има към даден букмейкърски сайт, използваме популярни инструменти за анализ на подобни данни като Alexa Rank и SimilarWeb. Чрез тях може да се проверят данните за всеки един онлайн букмейкър.

Колкото по-високо класиране има даден букмейкър, толкова повече трафик е насочен към неговия уебсайт. Имайте предвид, че този трафик може да идва от различни канали, като например партньори, търсене в Google или чрез директен достъп.

Данните за посещаемостта на букмейкърите могат да се разгледат по два параграфа – трафик към уебсайта в световен мащаб и трафик в конкретна държава. Има онлайн букмейкъри, които са световноизвестни брандове, така че е нормално посещаемостта им да бъде висока. Има обаче и компании, които са базирани основно в една или няколко страни, така че на база конкретната държава те могат да покажат и по-високо класиране.

Колкото повече хора осъществяват достъп до конкретен сайт, толкова посещаемостта му е по-висока.


Трябва ли да избягваме сайтове за залози с ниска посещаемост?

Както вече споменахме, някои букмейкърски сайтове могат да се окажат с доста по-ниска посещаемост спрямо други. Това обаче не означава, че задължително трябва да ги избягвате. Както вече обяснихме, ниският трафик може да се дължи на това, че в самата държава, където букмейкърът оперира, има доста по-популярни сайтове. Това ще го постави назад в класациите. По-важното е какви предложения са налични за клиентите.

Трафикът, който един букмейкър отчита, е само част от всички качества, които притежава. Разбира се, според посещаемостта на даден бранд може да определите къде са базирани най-много играчи. Това е доказателство, че офертите на букмейкърската къща са добри и привличат нови потребители.


Колко важен фактор е трафикът към даден сайт за залози?

На пръв поглед, онлайн букмейкърските сайтове, които са най-посещавани, оставят чувство, че са и най-популярните. До голяма степен, това е така в световен мащаб, но все пак трябва да се обърне внимание и на регионално ниво. Ако даден букмейкър не приема играчи от конкретна държава, това, че е известен на световно ниво, не ви е от голяма полза.

Високата посещаемост може да е гаранция, че повече хора използват услугите на конкретния букмейкър. Това означава, че той се радва на голямо доверие сред потребителите. Спокойно може да определите този фактор като един от основните при избора на сайт за залози, но нека не е единственият.

Трафикът към даден уебсайт е важен, но с доста по-голяма тежест са други качества на букмейкърите като налични предложения залози, бонус оферти и други. Все пак, ако приемем, че имаме изцяло нов бранд, нормално е той да не показва висока посещаемост, но пък да се характеризира с доста апетитни предложения за клиентите си. Това в никакъв случай не го прави лош избор.


FAQ

Кои са букмейкърите с най-висока посещаемост?

Сайтовете с ниска посещаемост мамят ли?

Как се изчислява посещаемостта в букмейкърските сайтове?

Сравни букмейкъри
1xbet
Bet365
Efbet
Bwin
Winbet
Palms Bet
Още букмейкъри
Pinnacle
Ladbrokes
Betfair
10bet
Unibet
William Hill
188Bet
Marathonbet
SBObet
Bet-at-Home
Sportingbet
PlanetWin365
Евробет
Еврофутбол
MELbet

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.