Букмейкъри на български

В следващата таблица може да се запознаете със сайтове за залози, които разполагат с български версии за потребителите си. По този начин те стават удобни за използване чрез български език.

Бонус
Процент
Мин. Депозит
ревю
1xbet
9.9
260 лв.
100%
2 лв.
Вземете 260 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Efbet
Ексклузивна оферта
9.7
200 лв.
100%
10 лв.
Вземете 200 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Bwin
9.5
222 лв.
100%
20 лв.
Вземете 222 лв. Бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
9.5
100 лв.
200%
-
Palms Bet
9.4
220 лв.
100%
10 лв.
Вземи своя бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Marathonbet
8.3
-
-
-
MELbet
7.3
234 лв.
130%
3 лв.
Вземи 234 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Колко важно е да изберем букмейкър на български?

Като се има предвид, че българският език е роден за нас, определено ще ни бъде най-удобно да използваме сайт, който предлага услугите си изцяло на български. Едва ли има международен букмейкър, който да не се предлага на английски език. Компаниите обаче наблягат и на езиците, на които пазари са най-силни, т.е. където имат най-много потребители. В България положението е подобно.

Лицензираните у нас букмейкъри предпочитат да предлагат услугите си изцяло на български. По същия начин действат и много от сайтовете за залози, които приемат български играчи. При последните обаче поддръжката на клиенти може и да не включва български език. При лицензираните оператори задължително ще намерите обслужване на клиенти на български.

Друг фактор при букмейкърите на български е, че при тях се срещат и специални оферти за български играчи.


Всички лицензирани оператори ли имат българска версия на сайтовете си?

Онлайн сайтовете за залози у нас предоставят българска версия на своите платформи. Това е напълно нормално, след като имат лиценз за България. По този начин те осигуряват максимално удобство на потребителите си и ги обслужват на родния език.


Има ли чужди букмейкъри с български език?

Да, съществуват онлайн оператори, които нямат лиценз от ДКХ, но въпреки това предлагат българска версия на своите платформи. Това се дължи на факта, че приемат регистрации на хора от България. Имайте предвид, че въпросните букмейкърски къщи разполагат с лицензи от други юрисдикции.

Добре е да знаете, че има и чужди сайтове за български играчи, които се предлагат на няколко езика, но българският не е сред тях. В този случай най-често използвана е английската езикова версия.


FAQ

Защо да изберем букмейкър на български?

Мога ли да залагам в български букмейкър на друг език?

Има ли чужди сайтове за залози на български?

Сравни букмейкъри
1xbet
Bet365
Efbet
Bwin
Winbet
Palms Bet
Още букмейкъри
Pinnacle
Ladbrokes
Betfair
10bet
Unibet
William Hill
188Bet
Marathonbet
SBObet
Bet-at-Home
Sportingbet
PlanetWin365
Евробет
Еврофутбол
MELbet

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.