Бразилия започва да се настройва за Копа Америка

[wpse_team_form id=5001]

Прогноза 1
Понеделник 13 юни 03:30 ч.

[wpse_team_form id=5021]

Двата отбора на върха в група “В” на Копа Америка се изправят един срещу друг, за да определят почти на 100 процента първенеца й. Един срещу друг ще играят Перу и Бразилия, като доста по-вероятно е именно “селесао” да стане първи в класирането.

Все пак и Еквадор има своите шансове, ако победи Хаити. Именно затова победителят в този двубой ще продължи напред. Има шанс Бразилия и Перу да продължат напред заедно, дори ако Еквадор спечели, а те завършат наравно. Така да се каже, Еквадор трябва да спечели мача си, за да има някакъв смисъл и интрига в този.

След нулево реми в мача с Еквадор, Бразилия се събуди и смачка със 7:1 състава на Хаити. Дали Бразилия намира формата си или просто игра с много слаб отбор? Това остава един от въпросите на турнира и “селесао” ще имат още малко време, за да му отговорят. Перу определено не е един от най-добрите отбори в Южна Америка, но все пак има какво да покаже като класа. Ако Бразилия смачка и този тим, ще покаже, че има възможностите дор ида се бори за трофея, въпреки многото контузии.

Предвид слабите изяви на Перу в последните цикли световни квалификации, сега ще е интересно да научим, че те са излизали от групата си в последните си 7 участия на Копа Америка. Тази серия продължава вече почти 20 години. Същевременно тимът има три полуфинала, включително два на последните 2 Копи.

Еквадор показа, че може да вземе резултат от Бразилия, а сега Перу ще се опита да последва стъпките му и да продължи напред. Перуанците вече показаха слабост, след като допуснаха да им вкарат 2 гола при крайното 2:2 с еквадорците. Пауло Гереро е звездата на този отбор, но и колективът там не е на заден фон.

Все пак дори с добрата статистика на Перу, Бразилия си е Бразилия и навлиза в настроение.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Бразилия започва да се настройва за Копа Америка
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X