Божигол: Никакви пари не съм давал на Левски!

0
Валери Божинов, Левски, Локомотив Пловдив

Валери Божинов отрече слуховете, че е дал пари на клуба за дребни разходи и нужди. Появиха се информации, че Божигол дал хиляда лева за води, кафе и други неще от съблекалнята зна старта на подготовката.

„Никакви пари не съм давал на Левски! Нито за да върви тренировъчния процес, нито за витамини и други неща! В съблекалнята на футболистите събираме пари за наши си нужди, кафе, безалкохолни, вода и други неща, което го правим често!“, Божинов каза за dsport.bg.

Към момента нападателят няма договор с клуба от „Герена“. Стана ясно, че се е разбрал с Наско Сираков да поддържа форма със „сините“, докато не си намери отбор.

„И като сме 25 човека вътре, събираме по 50 лева от всеки! Сега сме 10 и повечето млади момчета и аз извадих пари и им казах, че другите ще дадат другия път! Това няма нищо общо с клуба! Какви медикаменти, какви условия за подготовка? Аз продължавам да се подготвям и да следя ситуацията в клуба“, каза още Божинов.

Видяно 19 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.