Ботев и Бейтар отново ще си вкарат поне по гол

0

Начало: Четвъртък 20 Юли 20:30 ч.

Ботев Пловдив показа много добър футбол в първия си мач срещу Бейтар Йерусалим. Той завърши 1-1, а сега предстои реванш в България. Победителят от тази двойка се падна да играе срещу Маритимо в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Ботев Пловдив отново трябва да се надиграва

„Канарчетата” показаха, че могат да се надиграват с израелския си съперник. Ботев изнесе доста стабилно представяне и заслужено не загуби в резултата. През уикенда пловдивският тим имаше мач от Първа лига срещу Пирин у дома. Загубата с 0-1 най-вече беше продиктувана от желанието на „канарчетата” да запазят силите си за реванша с Бейтар. Ботев Пловдив има нужното, за да се противопостави на своя съперник, а дори вече го показа в първата среща. На този мач може да залагате в спортния раздел на Уинбет, който ви посреща с 200 лв. стартов бонус за нова регистрация и първоначален депозит.

Бейтар Йерусалим ще заложи на атака

Байтар има защо да съжалява след първия мач. Резултатът не е много добър за тях, понеже Ботев е в по-добрата изходна позиция. Израелският тим задължително ще трябва да търси гол във вратата на Ботев Пловдив. Преди седмица вратарят на пловдивчани се отчете със страхотни намеси, които лишиха Бейтар от победата. Видя се, че израелците умеят и обичат атакуващия стил на игра, на който отново ще заложат в предстоящия мач.

И двата тима в атака

Резултатът от първия двубой облагодетелства повече Ботев Пловдив, но едва ли „жълто-черните” ще се приберат в глуха защита и ще чакат края на мача. Бейтар разполага с играчи, които умеят да намират празните пространства много добре и със сигурност ще приложат натиск над Ботев. В този случай българският тим също ще трябва да потърси поне един гол във вратата на своя съперник, за да диша спокойно. Ако успее да отбележи пръв, това би било страхотно за тях. Втурвайки се в атака, Бейтар оставя доста празни пространства в по-задни позиции, както се видя в първия мач, така че Ботев трябва да се възползва. Мачът ще бъде много интересен, а според нас е най-добре да заложите на двата тима да вкарат гол в мача

трофейПрогноза: гол/гол купа

€100 за Спорт betfair bonusВземете до 110лв efbet bonusБонус 100лв. bet365 bonus
Коефициент: 1.83Коефициент: 1.80Коефициент: 1.83
Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.