1xBet бонус код 2018
Размер на бонуса
200 лв.
Общ рейтинг
9.6
1xBet бонус код 2018
4.5 (90.67%) 15 votes

1xBet бонус код 2018

1хБет е сред букмейкърите, които нямат голяма популярност в световната среда на онлайн хазарта. Все пак компанията е с изключително силни позиции в страните от Източна Европа, а целта ѝ е да навлезе и в по-голям периметър. С богатия набор от предложения за залози и игри, както и бонус оферти, тази задача изглежда напълно по силите на бранда. В 1xBet ще намерите много голямо разнообразие от промоции, които дори не сте срещали по други места. Букмейкърът иска да се отличи от останалите сайтове залози, а предлаганите оферти са един от начините.

Бонусите на компанията са на нашето внимание в това ревю, а за всички останалите качества и характеристики на букмейкъра разказваме в нашето експертно ревю за 1xbet.


В тази таблица са поместени всички актуални оферти на бранда

ИМЕ

БОНУС

ПРОМО КОД

Начален бонус при регистрация

100% до €100 bonus

от този линк

Застраховка на залог

100% застраховка на залозите

от този линк

Advancebet залог

залог с определена сума в аванс

от този линк

“Акумулатор” Bonus

10% по-високи коефициенти

от този линк

Серия губещи залози

до 500$ bonus при 20 загубени залога

от този линк

Джакпот

всеки ден различна сума при определено условие

от този линк

Рожден ден

бонус код за безплатен залог

от този линк

Фентъзи лига

до 700$ ежедневно

от този линк

Слот турнир

350 евро максимална награда

от този линк

Начална оферта за нови клиенти

Начален бонус от 1хБет

Всеки нов клиент на букмейкъра може да се възползва от специалната бонус оферта при първи депозит. Тя ще ви донесе допълнителна сума в размер до 200 лева, която се явява 100% върху вашата първа вноска. Нужно е само да се регистрирате в сайта на компанията без да търсите някакъв промо код, понеже този бонус не изисква такъв. Допълнителните средства се начисляват автоматично към вашия баланс.

Правила на бонуса

 • Офертата е валидна по веднъж за всеки нов клиент на 1хБет, който е попълнил изцяло своя профил;
 • Минималната сума на депозит, която ви класира за тази оферта, е 2 лева;
 • Трябва да извършите превъртане на бонуса, за да може да теглите средства от сметката си;
 • Имате 30 дни да извършите разиграването на промоцията;
 • Букмейкърът си запазва правата да ви изключи или да отнеме бонуса, ако установи, че използвате неправомерни действия за вземането на бонус;

Превъртане на офертата
Условието е да имате уредени залози на обща стойност 5 пъти сумата на бонуса. Трябва да се съобразите, че само залозите от тип акумулатор с поне 3 селекции се считат към тези условия. Изискването е минимум 3 от селекциите да бъдат с коефициент поне 1.40. След като приключите с изпълнението на посочените правила навреме, ще може да теглите бонуса.

Пример:
Създавате си профил в системата на букмейкъра и депозирате 100 лева. Това означава, че получавате още толкова допълнителна сума. В сметката си ще виждате два баланса – на депозита и на бонуса. Нужно е да извършите залози на стойност 500 лв. по посочените условия, за да може да теглите определена сума от вашата сметка. Не забравяйте, че трябва да спазвате и определените изисквания за залозите при превъртането.


Застраховане на залог

Бонус застраховка от 1хБет

Може да ви се струва странно, но е факт, че букмейкърът предлага извършване на застраховка по вашия залог. Сами можете да изберете дали да застраховате цялата сума на залога или определена част от него. Застраховането на залога се заплаща, а цената зависи от моментната ставка на срещата, която желаете да застраховате. Прочетете и допълнителните правила на тази промоция.

Условия на застраховката

 • Опцията да застраховате залог се предлага само на единични залози и акумулатори;
 • Застраховката не е налична при залози от тип система;
 • Същността на офертата е, че ще върне обратно тази част от вашия залог, която сте застраховали;
 • Възможно е да правите повече от една застраховка на един и същ залог, като запомните, че всички застраховки не могат да надхвърлят 100% от самия залог;
 • Цената на застраховката винаги зависи от текущите коефициенти;

Нужен ли е промо код за застраховка?
Не е нужно да търсите кодове, понеже правото на застраховка се избира от самите вас.

Пример:
Да приемем, че сте направили залог на стойност 100 лева при коефициент 2.20. Букмейкърът ви предоставя опцията да застраховате пълната сума на залога срещу 50 лв. Ако сте съгласни с това, вие ще трябва да заплатите тази сума. Следват два варианта:

– Залогът ви е печеливш и вие получавате 220 лв. Това ще рече, че чистата ви печалба от залога е 70 лв., понеже сте заплатили 50 лв. за застраховка;
– Залогът ви е губещ и вие получавате обратно 100 лв. Това е така, понеже сте застраховали цялата сума. Чисто в сметката ви обаче ще останат 50 лв., понеже сте дали още толкова за заплащане на застраховка. Все пак няма да загубите цялата сума.


Бонус – авансов залог

1xbet бонус Advancebet

Наред с останалите оферти, които 1хБет ви дава, компанията е приготвила още една интересна промоция. Тя се нарича “Advancebet залог” и е изключително полезна за всичките ѝ потребители. Самият бонус не се нуждае от промо код, а същността му ви носи шанса да заложите със средства, които нямате в конкретен момент. Наличната сума в аванс, която букмейкърът ви предоставя, може да намерите във вашия фиш, като е нужно да се оглеждате за секцията “Наличен Advancebet залог”. С посочената сума ще можете да заложите на събития от секция спорт, които започват в рамките на 48 часа или са на живо към конкретния момент.

Правила за получаване на тази оферта

 • Нужно е да имате неуредени залози в своята сметка, за да получите авансова сума;
 • Advancebet залогът се определя на база потенциалната печалба, която очаквате от неуредените залози;
 • Позволено е да правите авансови залози един след друг дори първия да не е уреден, стига възможността да бъде налице;
 • Всеки залог, направен и уреден до 48 часа, ще бъде използван за погасяване на advancebet сумата;
 • Нямате право да покривате авансова сума чрез нови депозити;
 • Букмейкърът си запазва правото да не ви предложи подобна оферта, ако намери конкретна причина;

Ще ви опишем по-подробно ситуацията при този бонус чрез следния пример:
Разполагате с 50 лв. по вашата сметка. Решавате да заложите 40 лв. на събития с общ коефициент 5.00. Това означава, че очаквате потенциална печалба от 200 лв. В сметката ви остават още 10 лв.

В същото време от 1хБет ви предоставят сума в аванс от 20 лв. По този начин може да правите залози на обща стойност 30 лв., след като имате аванс и допълнителна сума по сметката. Решавате да поставите всичките 30 лв. на събитие с коефициент 2.00. Тогава очакваната печалба е 60 лв. За изхода от цялата ситуация са възможни различни варианти, като някои от тях са следните:

– Advancebet залогът е губещ, а първият залог с вашите пари е печеливш. Това означава, че ще ви бъде изплатена сумата от 200 лв., но в случая ще трябва да върнете авансовия залог. Това прави -20 лв. по сметката ви и ще разполагате в нея със 180 лв.
– Advancebet залогът е печеливш, а останалият залог е губещ. Това означава, че очаквате 60 лв. от печелившия авансов залог, но в същото време и първите ви селекции са загубени. Това означава, че ще получите обратно само 10-те лева, които бяха част от втория залог с авансовата сума.
– Ако всички залози са губещи, няма да получите нищо обратно, понеже авансовият залог се анулира, а първият така или иначе е загубен. Губите и 10-те лв. от авансовия залог.


Акумулатор на деня

1xbet бонус акумулатор

За феновете на спортните залози се предоставя една доста добра възможност. Тя също не изисква бонус код, а просто да направите определен залог. В сайта на 1хБет се предлагат опции за залози на множество събития и пазари. Букмейкърът избира най-надеждните от тях и ги събира в определени акумулатори със събития на живо и такива, които още не са стартирали. Въпросните колонки ще намерите в секциите “Спорт” и “На Живо” в сайта, като обикновено са разположени в долната част на страниците. Това, което ви носи промоцията, е 10% увеличение на коефициентите, ако заложеният от вас, избран от компанията, акумулатор се окаже печеливш.

Допълнителни правила

 • Не може да залагате на тези акумулатори с бонус средствата си;
 • Правите залога си единствено с вашите лични, депозирани средства;
 • Не се позволява използване на авансови средства за направата на подобен залог;
 • Редакции на ваш залог, като изтриване и добавяне на събития към избрания акумулатор на деня, не са позволени;

Пример:
Харесвате си акумулатор, чийто коефициенти правят общо 3.00. Залагате 10 лева на този акумулатор и ако той се окаже успешен, би трябвало да получите 30 лева. С бонуса обаче ще увеличите общата ставка с 10%, което в случая ще оформи коефициент 3.30. Така ще получите изплащане от 33 лева.


Други бонуси

В платформата на 1xBet може да намерите, а и да се възползвате, от още разнообразни оферти. Те ще ви зарадват в различни моменти и ситуации, което ги прави изключително полезни. Ще ги разгледаме в следващите редове.

Серия от загуби

Бонус за губещи залози от 1хБет

Едва ли ще се намери друг букмейкър, който да ви даде средства за залог при последователна серия от загубени залози. 1хБет предлага на всички свои клиенти определена сума, ако попаднат в неприятна серия от непознати предположения. Промоцията не изисква бонус код, а просто да залагате в сайта. Ако направите 20 поредни губещи залога, ще получите бонус. Той зависи от минималните суми, с които правите залозите си. Те трябва и да отговарят на определени правила.

Условия за взимане на бонус

 • Нужно е да имате пълна регистрация в платформата на 1хБет;
 • Трябва да направите 20 поредни залога на спортни събития и всички те да са неуспешни. Залозите трябва да са в период от 30 дни;
 • Минималната сума на залог е $2, а коефициентът да бъде максимум 3.00;
 • Промоцията включва само единични залози и тип акумулатори. Различните системи не се зачитат;
 • При залози на акумулатор трябва да сте заложили на различни събития, а също така е нужно всички селекции да бъдат губещи;
 • Компанията си запазва правото да анулира бонуса, ако сте нарушили някое от условията;

Какъв бонус се начислява?
Серията от 20 последователни грешни залога може да ви донесе:

– при минимален залог от $2 – получавате $100 бонус
– при минимален залог от $5 – получавате $250 бонус
– при минимален залог от $10 – получавате $500 бонус

Как се взима бонуса?
Ако изпаднете в подобна серия, ще бъде нужно да пишете до компанията, като им представите номера на вашата сметка. Също трябва да упоменете, че темата на контакта е “Серия от губещи залози”. Пишете им на следния адрес: info-bg@1xbet.com.

Звезден джакпот

1xbet бонус Джакпот

Промоцията е налична за всеки един клиент на компанията и е активна всеки ден. За целта трябва да изпълните определена задача, свързана със залог в сайта, за да може да участвате в жребия за джакпот сумата. Задачата и текущата сума може да видите в секция “Jackpot” от сайта на букмейкъра.

Нужен ли е бонус код?
За тази оферта не се изисква допълнителен код.

Изисквания към бонуса

 • Нужно е да направите залог, отговарящ на посочените условия в раздел Jackpot;
 • Бонусът включва единични и акумулатор залози на спортни събития, които са на живо или не са започнали;
 • В споменатата джакпот страница разполагате с таймер, който отброява времето до края на текущата задача. Нулирането става в 00:00 ч. всяка нощ, когато се тегли печеливш участник за награда и се пуска нова задача;
 • В джакпот страницата може да проверите участието си в жребия чрез търсене по номера на вашия фиш, чрез който сте извършили искания залог;
 • Позволено е да правите повече от един залог, който отговаря на условието;

Рожден ден

Бонус за рожден ден от 1хБет

Специалната промоция е валидна само на вашия рожден ден. Като подарък, от 1хБет ще ви предоставят бонус код за безплатен залог, чрез който може да си спечелите реални средства. Самият залог ще може да използвате в раздел “1xPromo” в сайта, където разполагате с разнообразни по тип опции за залог. Кодът ще ви бъде изпратен чрез СМС съобщение на вашия телефон, а освен това ще го видите и във вашия личен профил в сайта.

Фентъзи лига

Фентъзи лига от 1хБет

Тази оферта по-скоро представлява игра. Някои от вас може би са чували за фентъзи лигите, в които си създаваш отбор. И в сайта на 1xBet ситуацията е същата. Получавате опцията да си направите отбор с различни играчи, от различни отбори и първенства. Всеки един от тях ще ви носи определен брой точки спрямо представянето си. Така вие трупате точки и се борите за ежедневната награда до $700.

Изисква ли се промо код?
Не е нужно да въвеждате такъв. Трябва само да съберете своя тим.

За кои спортове се предлага подобна лига?
1xBet ви дава правото да създавате отбор по футбол, хокей, баскетбол и дори Dota 2.

Безплатно ли е участието?
Нужно е да заплатите определена такса за вход в самата Fantasy лига.


Казино слот турнир с награди

Онлайн слот турнир от 1хБет

Интересна оферта от 1хБет е тази за онлайн ротативките, които са налични в сайта. Към тях се предлага турнир, провеждащ се всяка седмица. В него право на участие имат всички регистрирани клиенти на бранда. Турнирът се провежда всяка седмица, като началото му се дава в Понеделник от 11:00 ч. българско време и продължава до 10:59 ч. на същия ден през следващата седмица. В този интервал, освен печалбите и загубите, които правите от залозите си на онлайн слотове, ще се начисляват и определен брой точки. Те зависят от сумата на залога. Ето как се смятат:

Сума на залогПредоставени точки
0.30 евро1
0.50 евро2
0.75 евро3
1 евро4
2 евро5
3 евро6
4 евро7

В началото на всеки седмичен турнир натрупаните точки ви класират под определено място. Първите 1000 печелят награда. Топ 20 на класираните всяка седмица ще се показват в сайта на компанията, като към всеки ще може да видите и точките, с които е спечелено съответното място.

Наградите са различни за отделните позиции, а хубавото за тях е, че не е нужно да бъдат разигравани в сайта. Всеки клиент, който получи награда, ще може да я изтегли или да я използва за залози веднага, когато тя се озове в сметката му. Това се случва до 24 часа след края на всеки седмичен турнир.

Ето и какви са наградите:

Позиция в класиранетоБонус награда
1350 евро
2200 евро
3100 евро
от 4 до 1070 евро
от 11 до 2065 евро
от 21 до 4060 евро
от 41 до 6055 евро
от 61 до 8050 евро
от 81 до 10040 евро
от 101 до 20010 евро
от 201 до 3009 евро
от 301 до 4008 евро
от 401 до 5007 евро
от 501 до 6006 евро
от 601 до 7005 евро
от 701 до 8004 евро
от 801 до 9003 евро
от 901 до 10002 евро

Така се разпределят наградите. Имайте предвид, че 1xBet е в правото си да изключи даден клиент от турнира, ако разбере, че той използва повече от една сметка за участие или пък прибягва до неправомерни действия за трупане на повече точки.


Бонус в 1xBet mobile

Тези от вас, които ползват мобилните услуги на 1хБет, трябва да знаят, че за тях не се предлагат допълнителни оферти. Всички налични бонуси на компанията са активни както за играчи през пълната версия на сайта, така и за играчи през мобилната апликация и версия. Все пак е добре да знаете, че брандът обещава по-високи коефициенти за някои спортни събития и пазари, ако заложите на тях през вашия телефон. Това донякъде може да се счете за оферта, понеже ви позволява да запишете по-високи печалби.


FAQ

Съществуват ли и други промоции от компанията?
Да, такива има, но те не са постоянни. Смисълът е такъв, че допълнителните бонуси се предлагат в определени дни от седмицата, когато букмейкърът реши да ги предостави.

Има ли бонус за казиното?
Един от големите недостатъци на компанията, който отчитаме, е липсата на специален начален бонус за казино игрите. По-запознатите от вас може би са наясно с високото качество, което предлага онлайн казиното на 1xBet, но липсата на стартова оферта си е минус.

Има ли бонус за покер?
Покер стаята на бранда не е от най-атрактивните, но би било добре да имаше поне бонус за покер играчите. Такъв обаче няма.

Има ли ограничения в използвания метод на депозиране?
В условията на бонусите не се споменават подобни рестрикции, така че се чувствайте спокойни да използвате най-удобния за вас начин за захранване на сметка.

Позволено ли е да тегля от сметката си, докато превъртам бонус?
Условията на стартовата оферта споменават, че трябва да превъртите бонуса, за да можете да теглите от сметката си, така че ви съветваме да го сторите. В противен случай трябва да се откажете от бонуса, за да може да теглите.


Контакти при въпроси относно офертите

Ако не разбирате много добре даден бонус или имате проблеми с усвояването на сумата, може да се допитате до служител на компанията. Може да ги питате и за друга информация около различните бонус оферти, игри и промоции. Това става по няколко различни начини в сайта на букмейкъра.

Опции за връзка с отдела по обслужване на клиенти:

 • Имейл адрес: info-bg@1xbet.com;
 • Телефон: обадете се безплатно на +359 800 460 20;
 • Чат на живо: опцията е активна в сайта на компанията и нашият съвет е да използвате първо нея, понеже предлага много бърз отговор;

Оценката ни за бонусите от 1xBet

Букмейкърският сайт на 1хБет определено има с какво да ни изненада що се отнася до бонус оферти. Всички те допълват много добре цялостната концепция на бранда за залози на спортни събития. Не са обаче достатъчно свързани с останалите раздели в сайта и най-вече казиното. Това няма как да не добави отрицателни черти на бонус политиката от компанията. Каквото и да кажем обаче, истината е, че разнообразието е налице. Доста от бонусите са уникални сами по себе си и трудно ще ги намерите по други места. Точно с това се отличава този букмейкър.

Грабнете €100 бонус

Нашата финална оценка за бонус предложенията на 1xbet е 8/10. Тя се аргументира с разнообразните оферти от компанията, които обаче задоволяват нуждите само на спортните фенове, а в сайта са налични и други атрактивни раздели.

1xBet бонус код 2018
4.5 (90.67%) 15 votes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *