Спортен бонус при презареждане от Palms bet всеки понеделник и петък

0
palmsbet презареждане спорт всеки понеделник и петък
Бонус презареждане за спортни залози всеки понеделник и петък.

Началото и края на работната седмица вече изглеждат еднакво спрямо новия бонус от букмейкъра Palms Bet. Компанията за спортни залози и игри оповести началото на бонус кампания, при която всеки потребител ще може да презареди своя акаунт с бонус до 50 лева. Още по-хубавото е, че това може да се случи 2 пъти в седмицата – всеки понеделник и петък в рамките на промо периода.


Как да взема спортния бонус презареждане от Palms bet?

За получаването на офертата при презареждане на сметка се изисква успешен депозит и няколко стъпки.

  1. Отворете сайта на Palmsbet и влезте в своя профил.
  2. Отворете раздела с активните ви бонуси.
  3. Там приемете участието си в бонуса за презареждане всеки петък и понеделник.
  4. Направете депозит по сметката си успешно и ще получите бонуса си.

Офертата е валидна за всички регистрирани играчи на компанията, който получи известие за промоцията в акаунта си. Бонусът важи само за спортната секция на сайта, което означава, че ще може да го използвате на някои от многобройните пазари за спортни залози. Бонусът ще ви донесе 100% от сумата на депозита до максимум 50 лв.

Активирай бонус презареждане


Какви са условията на бонуса при презареждане?

Офертата на Palms bet има едно основно правило, което е свързано с превъртането на бонуса. Нужно е да разиграете сумата на бонуса и депозита пъти на спортни залози без ограничения, преди да може да теглите спечеленото от самия бонус презареждане.

Колкото до бонус сумата, тя се дава по сметката ви във вида на безплатен залог. Това означава, че при залог с тази сума, ще получавате само нетната печалба от евентуалния успешен залог. По това правило бонус презареждане прилича на някои от останалите промо кодове за Palms bet, с които може да активирате допълнителни оферти. Колкото до ограниченията за използването на бонус средствата, трябва единствено да се съобразите залозите ви да бъдат на спортни срещи преди мач и на живо.


Докога е активен бонус презареждане?

Офертата е с начало 10.09.2021 и краен срок 01.10.2021. Това означава, че в рамките на няколко седмици ще може да активирате бонуса по два пъти на седмица. Възползвайки се от него в Понеделник, ще имате допълнителни средства за игра на мачовете през седмицата, които включват Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Активирането му в Петък пък би ви донесло още средства за залози на мачовете от шампионатите в Европа и света през уикенда.

Не забравяйте да се съобразявате с условията на офертата и не пропускайте да се възползвате максимално от нея. С високите си коефициенти и атрактивни бонуси, Палмс бет отново доказа защо е сред лидерите в сектора за онлайн залози в България.

Видяно 33 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.