Бонус презареждане за Спорт от Winbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Спортен бонус презареждане от Winbet до 100 лв.

В наши дни модерните онлайн букмейкъри в Интернет се надпреварват помежду си по най-различни параграфи. Било то с предлагани игри, събития за залози, пазари или коефициенти. Много важна част от причините за избора на даден букмейкър са и офертите, които той има. По принцип повечето букмейкъри наблягат на началния бонус и добрите условия по него, но това не е всичко. Има компании, които предоставят и доста добри бонуси за вече регистрирани играчи. Подобна е ситуацията при онлайн букмейкъра Winbet, който освен бонус при регистрация, ще ви предложи и много добра оферта при презареждане на сметка. В следващите редове ще ви разкажем какво представлява спортният бонус презареждане от Winbet и как да го вземете.

Презаредете сметката от тук

Какво представлява този бонус?

Офертата е налична за вече регистрирани клиенти на бранда. Те имат възможност да получат бонус за залози, когато депозират в своята сметка. Същността на бонуса е, че ви носи 25% от депозираната сума до 100 лева. Разбира се, към промоцията има определени правила и условия, за които ще ви разкажем по-нататък, но като цяло, тя е доста добър начин да получите още пари в сайта на Уинбет. Хубавото е, че всеки един регистриран потребител може да се възползва от промоцията веднъж на всяка седмица. Това ще рече, че ако например депозирате по един път всяка седмица, винаги ще може да получавате бонус.

Как се активира офертата за презареждане от Уинбет?

Всичко, което трябва да направите, за да получите бонус, се свежда до въвеждането на специален Winbet промо код по време на извършването на депозита. В съответното поле ще трябва да попълните бонус код SR100, за да активирате промоцията. Така, когато депозирате сумата, вие ще получите още 25% под формата на бонус. Не забравяйте, че промоцията е валидна само за регистрирани потребители на Winbet, които могат да се възползват от офертата веднъж седмично.
Максималната сума на бонуса е 100 лв. Това означава, че за да я получите, трябва да захраните сметката си поне с 400 лв. Ако например депозирате 200 лв., това означава, че получавате 25% или още 50 лева под формата на бонус. Така ще разполагате с 250 лв. по игралната си сметка за спортни залози. Има обаче още важни неща, с които трябва да се съобразите.

Изисквания на бонус презареждане за спорт от Уинбет

Има някои важни правила около този бонус, на които ще трябва да обърнете внимание, за да може максимално да се възползвате от офертата. Ето какви са условията на промоцията:

  • По време на депозит е нужно да въведете промоционалния код SR100, за да активирате бонуса;
  • Допълнителната сума е в размер на 25% от направения депозит до 100 лева;
  • Бонус сумата се кредитира по сметката ви заедно с направения депозит. Общата им сума ще бъде заключена за изтегляне, докато не изпълните условията по превъртане;
  • Нужно е да разиграете общата сума на бонуса и депозита 6 пъти в секция Спорт на сайта на Уинбет;
  • Само залози на спортни събития с коефициент 2.0 или повече се зачитат към сумата на превъртане;
  • Ако извършвате повтарящи се залози, те няма да се броят към сумата на превъртане;
  • Нужно е да оставите залога си докрай, за да може да се зачита към превъртяната сума. Ако той е отменен или пък сте активирали кеш аут, тогава този залог няма да се зачита към разиграваната сума;
  • Имате срок от 7 дни, в които да изпълните условията по превъртане. След това, ако не сте успели да изпълните изискванията, бонус сумата и натрупаните печалби с нея ще ви бъдат отнети;
  • Уинбет си запазва всички права да отмени офертата за всички или за определени потребители, ако разпознае нерегламентирани действия;

Погледнато в по-общ план, условията на този бонус не са никак леки, но когато започнете да ги изпълнявате, ще ви се сторят далеч по-достъпни. Най-важното е да въведете специалния код, за да активирате бонуса и след това да го превъртите. Например, ако сте депозирали 80 лв. и сте получили още 20 лева като бонус, тогава ще разполагате със 100 лева по сметката си. Това означава, че трябва да имате извършени залози на стойност 600 лв. в рамките на 7 дни от активиране на офертата, за да може да придобиете самия бонус и натрупаните с него печалби. Също така ще може и да теглите сумата, която вече няма да бъде заключена.

Спортният бонус при презареждане от Winbet е доста атрактивен. Едно, че той се предлага за всички клиенти на бранда, които имат акаунти, но и се дава по веднъж всяка седмица. Да, има условия, с които трябва да се съобразите, но такива са налични за всеки бонус, при всеки букмейкър. Уинбет заслужава добри думи за разработката на тази оферта, понеже тя е създадена изцяло в полза на клиентите на бранда.

Видяно 30 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!