Бонус презареждане от Ефбет – как да го получим?

Бонус презареждане за Спорт от Ефбет

Пълното наименование на бонуса от Efbet е “Бонус Презареждане” 100%. Това е една от офертите на компанията, която е активна за определени нейни клиенти. Конкретната промоция е налична само за спортния раздел на сайта. Тя е доста добра, понеже няма общо с началния Efbet бонус, а е свързана с последващ депозит от страна на определен потребител. Разбира се, зад самия бонус съществуват доста правила и условия, които трябва да знаете. На правилното място сте, понеже ще ви разкрием всичко около бонус презареждане.

Проверете Бонус Презареждане в Efbet

Какво е бонус презареждане, кой го получава и как се изисква?

Бонус офертата предоставя възможност на конкретен клиент да удвои своя депозит. Затова и в името на промоцията се съдържа 100%. Efbet обаче предоставя бонуса само на определени клиенти. Те трябва да получат покана от компанията, за да вземат бонуса. Поканата е в основата на самата оферта.

Бонус презареждане за спортни залози се дава от Ефбет само на избрани и лоялни клиенти на бранда. С други думи, това са потребителите, които проявяват най-сериозна активност в сайта и играят често. Офертата се предлага спрямо показаната активност на месечна, седмична или дневна база. Както вече споменахме, избраните клиенти получават покана от букмейкъра, която се изпраща по имейл адрес, SMS съобщение и такова в акаунта на самия потребител.

Във въпросната покана се съдържа много важна информация, която е свързана с размера на самия бонус. Той може да е различен за отделните клиенти и зависи от присъствието им в сайта. Много важен фактор е, че бонусът за презареждане е валиден, когато получите покана за него и направите депозит в сайта. Офертата е активна само за първия направен депозит след поканата. За да се възползвате от бонуса при получена покана, трябва да обърнете внимание на следващите точки.

Когато получите покана от Ефбет, трябва да извършите депозит, а след това бонус сумата ще се начисли в акаунта ви до няколко минути. Ако имате проблеми с получаването му или пък се получи забавяне, не се колебайте да се свържете със служител на бранда и да получите помощ. Може да използвате чата на живо или имейла на Efbet – support@efbet.com. След като изискате офертата, ще може да ѝ се насладите, но не забравяйте да се запознаете и с правилата, които стоят зад нея.

До каква сума достига бонус презареждане от Ефбет?

Няма как да знаем тази информация, понеже промоцията е индивидуална за всеки потребител, който има шанса да се възползва от нея. Важното, което трябва да знаете, е, че офертата представлява 100% от вашия първи депозит след получена покана. В нея, както вече споменахме, се съдържа и максималната сума на бонуса. Имайте предвид обаче, че ако направите по-малък депозит от максималната сума, губите остатъка. Например, ако сте поканени за 50 лв., но депозирате 20 лв., тогава губите остатъка от 30 лева. В случая, за да вземете пълната сума, трябва да депозирате поне 50 лв.

Изисквания на офертата

Не забравяйте да обърнете внимание и на всички условия, които Efbet изисква за своята оферта при презареждане. Ще изброим ключовите правила в следващите редове:

 • Бонусът е 100% върху първия депозит, който клиент направи след получаване на покана с указана максимална сума;
 • Не е нужно да търсите бонус код за тази оферта, понеже тя се изисква само след покана;
 • След като получите бонуса, за да може да теглите от сметката си, трябва да превъртите залози на обща стойност 1 път размера на депозита и сумата на самия бонус;
 • Има някои важни случаи, при които залозите не важат към условията на превъртане. В следните случаи залозите не се зачитат към превъртяната сума:
  • при коефициент по-малък от 1.50;
  • при залози на пазари азиатски хендикап, гол линии, равенство няма залог или четно/нечетно;
  • при използване на опцията “Затвори залог”;
 • Получената бонус сума е под формата на безплатен залог;
 • Нужно е бонусът да бъде изигран в рамките на 10 денонощия след получаването му;
 • Всички условия на офертата трябва да се изпълнят за 30 дни;
 • Efbet си запазва правото да отнеме бонус или да не го предлага на определени клиенти, ако те използват нерегламентирани действия за залози и получаване на бонуси;

За да участвате в това предложение трябва да не сте регистирали повече от един акаунт в Ефбет, защото в противен случай няма да се класирате за бонуса.

Вече сте наясно с всичко около бонуса за презареждане от Ефбет. Остава само да ви изясним и ситуацията с безплатния залог. Това ще рече, че ако заложите бонус сумата от 50 лв. на събитие с коефициент 2.00, тогава очакваната сума е 100 лв., но тъй като сте направили безплатен залог, към вашата сметка ще бъдат кредитирани само 50 лв. или чистата печалба от самия залог.

Офертата е добра, но недостатъкът е, че се дава на определени клиенти. Все пак това е начин, чрез който Ефбет поощрява лоялните си потребители и е обяснимо да им предлага подобни преференции. Условията на промоцията са добри, така че ако сте сред активните играчи в спортната секция от сайта на Efbet, определено може да очаквате подобна оферта.

Бонус презареждане от Ефбет – как да го получим?
Рейтинг 4.8 от 13 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X