Бонус от Palms Bet при нова победа на Пиронкова на US Open

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet бонус победа на Цвети Пиронкова

Достигането на Цвети Пиронкова до фазата на 1/4-финалите на таз годишния US Open е истински успех. Сега българката има шанса да продължи напред в надпреварата и да се доближи на крачка от финала. За целта обаче, Цвети трябва да се справи с опитната американка Серина Уилямс. По повод предстоящата среща помежду им, от онлайн букмейкъра Palms Bet приготвиха специален бонус. С него потребителите на бранда могат да грабнат 20 лв. безплатен залог. По-надолу ще ви разкажем повече за самата промоция и правилата за участие.

Към Palms Bet Спорт


Какво представлява офертата?

Бонусът на Palms bet е активен за всички регистрирани клиенти на букмейкъра и е част от серията промоции „Мега Дерби“. Там, по традиция, влизат футболни мачове, но сега вниманието приковава Цвети Пиронкова. Пловдивчанката ще се изправи срещу Уилямс на 09.09.2020 година, като срещата ще започне не по-рано от 19:00 ч. българско време. Очакванията са за изключително интересен сблъсък, в който българката ще търси удължаване на блестящата си серия до този момент.

Офертата на Палмсбет изисква от своите клиенти да направят квалифициращ залог преди мача между Пиронкова и Уилямс. Той трябва да бъда на минимална стойност 10 лева. Класират се както залози на сингъл, така и множествени залози. Ако Цвети Пиронкова спечели предстоящата битка, всеки класирал се клиент на Palmsbet ще получи бонус от 20 лева. Тази оферта на Палмсбет е под формата на безплатен залог. Това ще рече, че всички печалби от него ще бъдат получени като нетна сума, без да се включва самият залог.


Условия на бонуса

Има някои важни правила относно тази оферта, които е добре да познавате. Ще ги систематизираме в следващия списък:

  • Минималният залог, нужен за този бонус, е в размер на 10 лева.
  • Квалифициращият залог е нужно да се направи преди мача.
  • Само при победа на Цвети Пиронкова се дава бонус безплатен залог.
  • Бонусът ще бъде валиден за залог на спорт преди мач или на живо, като ще се преведе по сметката до 12 часа.
  • В рамките на 48 часа бонусът трябва да бъде изигран.
  • Затворени залози или такива с бонус средства няма да се класират за офертата.

Статистика преди мача

Цвети Пиронкова ще се изправи срещу Серина Уилямс за пети път в своята кариера. До този момент директните сблъсъци помежду им винаги завършват с победа на американската тенисистка – 4 на 0 за нея. В турнирите преди откритото първенство на Америка тази година Серина не показа най-добрата си игра, но от началото на US Open показва добрата стара форма, която дълго време я държа на върха. Победите на Цвети до този момент ще ѝ вдъхнат увереност за търсене на нов успех. Последният срещу Ализе Корне на 1/8-финалите показа, че Пиронкова умее да се справя в трудни моменти, а такива се очакват и в предстоящия сблъсък.

Силното оръжие на пловдивчанката отново ще бъдат топките в двата края на корта и ако тя успее правилно да ги насочи в повечето случаи, то проблемите за Уилямс ще са големи. Все пак, мощният сервис на американката може да създаде проблеми за Пиронкова, но в крайна сметка нашата тенисистка вече показа, че е готова за голяма битка. Желаем ѝ успех!

Видяно 5 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!