Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бонус оферта „Мега Дерби“ от Палмс бет

0
palms bet мега дерби бонус оферта
"Мега Дерби" промоция в сайта на Palms Bet.

Сред офертите на онлайн букмейкъра Palms Bet може да се срещне и специален седмичен бонус за най-големите дерби мачове от света на футбола. Промоцията се нарича “Мега дерби” бонус и е активна в спортния раздел на сайта. Тя носи бонус безплатен залог за всички поканени и класирали се играчи в рамките на промоцията. Тя със сигурност ще ви привлече вниманието, а нейните характеристики ще опишем в настоящия материал.

Вход в Palms Bet Спорт


Какво точно представлява бонусът?

Офертата е налична всяка седмица в сайта на Palms Bet, като е предназначена за избрана топ среща от света на футбола. Букмейкърът предоставя един мач на седмица, за който важи промоцията. От потребителите се изисква единствено да направят единичен залог на избраната среща преди нейното начало. Разбира се, залогът трябва да отговаря на определени правила, които не са никак тежки. След това може да получите бонус.

Бонусът е различен всяка седмица и за всеки мач. Максималната сума, която може да получите от тази промоция, е в размер на 200 лв. Самият бонус предоставя процент от извършения залог обратно, като този процент достига до 100%. Palms Bet ви дава обратно процент от стойността на най-големия ви залог преди избрания мач. За някои мачове бонусът може да бъде 100% до 200 лв., а за други 25% до 100 лв., така че следете седмичната оферта за актуална информация. Всяка седмица сумите и процентите може да са различни.

В правилата на офертата се посочва, че тя е активна за клиенти, които получат покана за участие чрез имейл или пък видят съобщение за промоцията в сайта, когато са влезли в акаунта си. Има и други подобни промоции от оператора, като настоящата много добре се допълва с всеки един Palms Bet бонус код за спортни залози. Нашата практика показва, че офертата е налична за почти всички клиенти на бранда, така че много от тях ще могат да се възползват от нея при желание.


Как да получа бонус и как да го използвам?

За всяка бонус оферта важат определени правила. И при тази промоция положението е подобно. След като сте част от офертата и имате желание да се включите в нея, следвайте тези стъпки:

  • направете единичен залог на избраната топ среща преди началото на мача;
  • при поставянето на залога обърнете внимание на минималния коефициент на залога, който се изисква в текущата промоция;
  • оставете залога си да бъде финализиран – като губещ или печеливш;
  • не заваряйте залога си с Кеш аут опцията, понеже той няма да се класира за офертата;
  • не поставяйте залози с други безплатни суми, понеже те няма да се зачитат към промоцията;
  • до 2 часа след приключване на промо срещата, ще получите бонус под формата на безплатен залог;

Безплатният залог ще бъде определен процент от стойността на вашия залог до посочената сума за месечния бонус. Хубавата новина е, че след като заложите с безплатния залог и ако спечелите, вашата печалба няма да очаква превъртане, т.е. ще може да я изтеглите веднага или да я заложите без ограничения. Само запомнете, че сумата на безплатния залог не се включва в изплащането на печалбата. Получавате единствено нетната сума.


Нашата оценка за бонуса

Този бонус може да бъде наистина атрактивен, поради няколко причини. Първо, офертата обхваща големи футболни дербита, на които така или иначе се залага доста. Това означава, че без проблеми може да се класирате за бонуса и да получите един безплатен залог, от който не губите нищо. Второ, правилата на бонуса са доста приемливи и това го прави подходящ за залагащите. И последно, но не и по важност, печалбата от безплатния залог не изисква разиграване. Остава да прегледате кой е мачът за текущата седмица и да опитате от допълнителния бонус на Palms Bet за всички фенове на спортните залози в сайта.

Видяно 65 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.