Компенсация при загубен залог на баскетбол от Betfair

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Оферта за компенсация при загубен залог на баскетбол в Betfair Борса

Един от основните начини, с които онлайн букмейкърите показват, че ценят своите клиенти и им предоставят много възможности, е разработването на промо оферти. Британският букмейкър Betfair е сред водещите лицензирани компании за залози у нас, който разполага с доста фенове. Брандът има и не малко оферти за своите клиенти, които са се регистрирали за ползване на услугите му. Ще ви разкажем за една от тях, която е в тясна връзка със залозите ви на баскетбол. Офертата е свързана със загубен залог в борсата на Betfair и в следващите редове ще ви разкрием кога тя е активна.

Към Betfair Борса


Какво представлява този бонус?

Промоционалната оферта е налична за единични залози на определени селекции от баскетболни събития в Спортната Борса. В промоцията влизат залози на следните пазари и първенства:

  • маркет – паричен хендикап, събитие – от NBA;
  • маркет – залагане на мач, събитие – от Евролига или лига ACB на Испания;

Пак повтаряме, че залогът ви трябва да е на сингъл, т.е. единична селекция. Освен това трябва да е направен в борсата преди началото на мача. Ако той отговаря на тези условия и изискванията за пазар и събитие, тогава в сила са условията на Betfair бонуса.

Ако заложите според правилата и вашият отбор печели баскетболния мач след края на 3-та четвърт, но загуби в крайния резултат на двубоя, тогава Betfair ви връща залога до сумата от €25. Условието е просто и ясно. Лесно е да схванете идеята на бонус офертата, като в случая можем да допълним, че ако залогът ви се окаже печеливш, получавате изплащане на печалбата. За да получите обратно залога си до посочената сума, трябва вашият тим да води в резултата след края на 3-та част и да загуби мача.

Когато получите сумата си обратно, тя е под формата на безплатен залог. Той ще бъде преведен в акаунта ви до 24 часа след края на заложеното събитие и ще може да го използвате за залози в борсата. Залозите с безплатен залог в Бетфеър означават, че при евентуален успех ви се изплаща само чистата печалба от залога. В случая няма да бъде нужно да я превъртате, а може директно да я изтеглите или да я използвате за залози в сайта.


Допълнителни правила на офертата

Важно е да обърнете внимание и на следните условия за бонуса, които са доста важни:

  • само залози на посочените по-горе пазари и събития в Спортна Борса влизат в рамките на офертата;
  • не е нужно да въвеждате бонус код за възползване от офертата, тя ще се активира всеки път, когато залогът ви отговаря на условията;
  • селекции, които са направени на пазар Равен не се зачитат към тази промоция;
  • само първият залог, отговарящ на критериите за промоцията, на едно събитие спада в рамките на бонуса;
  • ако използвате Cash Out за вашия залог, той също няма да се счита към условията;
  • залози на живо и такива, направени с безплатен залог, не влизат в рамките на тази оферта;
  • компанията си запазва всички права да прекрати промоцията или да я отмени за определени клиенти, ако установи нерегламентирани действия;

Нашето мнение

Този бонус на Бетфеър ще бъде от полза на всички фенове на баскетболните залози. Не забравяйте, че той е активен единствено в борсата. Самата оферта идва с доста добри условия, защото често се получават подобни обрати, при които тим води в края на 3-та част, но впоследствие губи баскетболната среща. С тази оферта поне ще получите сумата на залога си обратно в подобен случай. Нашето мнение е, че този бонус си заслужава вниманието и може да донесе поне малка радост на залагащия, след като е загубил своя залог по толкова драматичен начин.

Видяно 7 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!