Компенсация при загубен залог на баскетбол от Betfair

Оферта за компенсация при загубен залог на баскетбол в Betfair Борса

Един от основните начини, с които онлайн букмейкърите показват, че ценят своите клиенти и им предоставят много възможности, е разработването на промо оферти. Британският букмейкър Betfair е сред водещите лицензирани компании за залози у нас, който разполага с доста фенове. Брандът има и не малко оферти за своите клиенти, които са се регистрирали за ползване на услугите му. Ще ви разкажем за една от тях, която е в тясна връзка със залозите ви на баскетбол. Офертата е свързана със загубен залог в борсата на Betfair и в следващите редове ще ви разкрием кога тя е активна.

Към Betfair Борса


Какво представлява този бонус?

Промоционалната оферта е налична за единични залози на определени селекции от баскетболни събития в Спортната Борса. В промоцията влизат залози на следните пазари и първенства:

  • маркет – паричен хендикап, събитие – от NBA;
  • маркет – залагане на мач, събитие – от Евролига или лига ACB на Испания;

Пак повтаряме, че залогът ви трябва да е на сингъл, т.е. единична селекция. Освен това трябва да е направен в борсата преди началото на мача. Ако той отговаря на тези условия и изискванията за пазар и събитие, тогава в сила са условията на Betfair бонуса.

Ако заложите според правилата и вашият отбор печели баскетболния мач след края на 3-та четвърт, но загуби в крайния резултат на двубоя, тогава Betfair ви връща залога до сумата от €25. Условието е просто и ясно. Лесно е да схванете идеята на бонус офертата, като в случая можем да допълним, че ако залогът ви се окаже печеливш, получавате изплащане на печалбата. За да получите обратно залога си до посочената сума, трябва вашият тим да води в резултата след края на 3-та част и да загуби мача.

Когато получите сумата си обратно, тя е под формата на безплатен залог. Той ще бъде преведен в акаунта ви до 24 часа след края на заложеното събитие и ще може да го използвате за залози в борсата. Залозите с безплатен залог в Бетфеър означават, че при евентуален успех ви се изплаща само чистата печалба от залога. В случая няма да бъде нужно да я превъртате, а може директно да я изтеглите или да я използвате за залози в сайта.


Допълнителни правила на офертата

Важно е да обърнете внимание и на следните условия за бонуса, които са доста важни:

  • само залози на посочените по-горе пазари и събития в Спортна Борса влизат в рамките на офертата;
  • не е нужно да въвеждате бонус код за възползване от офертата, тя ще се активира всеки път, когато залогът ви отговаря на условията;
  • селекции, които са направени на пазар Равен не се зачитат към тази промоция;
  • само първият залог, отговарящ на критериите за промоцията, на едно събитие спада в рамките на бонуса;
  • ако използвате Cash Out за вашия залог, той също няма да се счита към условията;
  • залози на живо и такива, направени с безплатен залог, не влизат в рамките на тази оферта;
  • компанията си запазва всички права да прекрати промоцията или да я отмени за определени клиенти, ако установи нерегламентирани действия;

Нашето мнение

Този бонус на Бетфеър ще бъде от полза на всички фенове на баскетболните залози. Не забравяйте, че той е активен единствено в борсата. Самата оферта идва с доста добри условия, защото често се получават подобни обрати, при които тим води в края на 3-та част, но впоследствие губи баскетболната среща. С тази оферта поне ще получите сумата на залога си обратно в подобен случай. Нашето мнение е, че този бонус си заслужава вниманието и може да донесе поне малка радост на залагащия, след като е загубил своя залог по толкова драматичен начин.

Компенсация при загубен залог на баскетбол от Betfair
Рейтинг 4.5 от 11 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X