Печелете до 10 лв. ежедневно с офертата на Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Freebet Mania бонус от bwin

Букмейкърската къща Bwin е една от най-популярните, когато става дума за спортни залози. Компанията е позната и у нас, като особено повиши интереса към себе си след придобиването на лиценз. Брандът разполага с доста добри възможности за спортни залози, но към тях е добавил и един специален бонус, от който всички клиенти могат да се възползват ежедневно. Това е офертата FREEBET Mania, която е налична за всички регистрирани потребители на Bwin. Ще ви разкажем повече за нея и ще опишем начина, по който да се възползвате от същността ѝ.

Freebet Mania бонус от Bwin


Какво представлява този бонус?

Трябва да знаете, че бонусът на Bwin е наличен само за спортната секция на сайта. Самият бонус достига размер до 10 лева на ден. Това е максималната сума, която може да спечелите. Размерът на бонуса зависи от сумата на залозите, които направите в рамките на 24 часа в конкретен период. Залозите ви трябва да са на множествени селекции и да включват поне 2 мача. Освен това всяка една селекция трябва да бъде с коефициент 1,50 или повече. Колкото по-голяма сума заложите за ден, толкова повече бонус ще получите.

Периодът, в който компанията отчита залозите, стартира в 09:00 ч. всеки ден и продължава до 08:59 ч. на следващия ден. На база направените от вас залози в този период се изчислява дали получавате бонус. Запомнете добре, че залозите ви трябва да бъдат уредени в същия период, за да се начислят към бонуса.

Самият бонус се кредитира до 4 часа, след като е установено, че се класирате за него. Офертата не изисква специален бонус код или пък да извършите депозит. Трябва просто да залагате в сайта и на база тези залози може да получите бонус. Той е под формата на безплатен залог. Това ще рече, че когато получите бонуса, вие може да го заложите, но от евентуалната печалба ще получите само чистата сума. Само нетната печалба се превежда по сметката ви, без сумата на залога. Хубавото е, че няма нужда да превъртате тази сума в последствие.


Колко мога да получа?

Вече сте наясно със същността на офертата. Сега нека ви покажем и какви са наградите към нея. Ще видим кои граници за поставените от вас суми на залог, на какви награди съответстват. Ето я и таблицата:

Уредени залози за период на стойностБонус
30 до 99,99 лв.2 лева
100 до 299,99 лв.4 лева
300 лв. или повече10 лева

Така се разпределя безплатният залог. За един период може да получите максимум 10 лева. Това обаче не пречи на следващия ден отново да получите някаква награда.


Има ли някакви условия за залозите?

Редно е да отбележим, че офертата има някои правила към залозите, които се класират за нея. Вече отбелязахме какъв тип трябва да са те и на какъв коефициент трябва да отговарят, но нека видим всички условия за тях и бонуса като цяло:

  • класират се само направените и уредени залози в рамките на посочения период, които са съставени от 2 или повече селекции с минимален коефициент на всяка 1,50;
  • отчитат се само уредените залози, направени с реални пари, а не с безплатни залози или други бонус суми;
  • отменените залози, както и тези, които са затворени с помощта на Cash Out, не се считат към условията на промоцията;
  • безплатният залог се кредитира по сметката на клиента в рамките на 4 часа след края на отчетния период;
  • безплатните залози са валидни за 24 часа след получаването им и трябва да бъдат използвани в този период;
  • за да сте сигурни, че участвате за този бонус, трябва да виждате офертата в секция Моите промоции на вашия профил;
  • Bwin си запазва всички права да отмени, анулира или отнеме бонуса, ако намери доводи за това, които са свързани с нерегламентирани действия;

Нашето мнение

Ето, че дойде време и да изкажем нашето виждане около офертата. Този бонус не предизвиква чак толкова голям интерес, понеже максимум може да донесе само 10 лева, а за тази цел трябва да имате уредени залози на стойност поне 300 лв. Разбира се, всичко зависи от вашата стратегия. Ако залагате големи суми на селекции, които отговарят на условията, този бонус ще ви дойде като едно допълнително средство за залог. Има залагащи, които използват точно такава стратегия. Хубавото е, че не се изисква депозит. Вие просто залагате и независимо дали печелите или губите с тези залози, може да се класирате за бонус безплатен залог от bwin. Ако пресметнете колко може да вземете от тази оферта на месец, то нещата изглеждат доста по-добре. И все пак оставяме на всеки един сам да реши дали този бонус е подходящ. За финал ще повторим, че с тази оферта не губите нищо. Вие залагате в сайта, както обикновено, но със залозите си може да предизвикате получаването на допълнителен бонус.

Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!