Потребителите на Betfair с шанс да натрупат допълнителна банка за залози на Мондиала

Бонус за Световното от Betfair

С наближаването на старта на Световното първенство по футбол в Русия през лятото на 2018 година, много онлайн букмейкъри се стремят да свържат различни оферти с него. Една от най-атрактивните нови промоции може да се открие в сайта на Betfair. Букмейкърът предоставя шанс за натрупване на бонус банка за Мондиала, като кредитът зависи от направените залози. Всеки потребител може да натрупа подобен кредит, като в следващите редове ще ви опишем как точно става това.

Трупайте своя кредит в Betfair


Натрупване на бонус банка за залози

Натрупването става чрез извършване на спортни залози в сайта на Betfair. За тази промоция не е нужно използването на Betfair промо код, за да активирате предложението. Само определени залози обаче са включени в рамките на промоцията. За да се класират за нея, трябва да са:

  • направени в секция Спорт;
  • направени на минимум една селекция с коефициент 1.80 или повече;
  • завършени изцяло, без да се използва Cash Out, понеже използването на функцията не класира залога към промоцията;
  • с реални пари, защото безплатни залози не се зачитат към офертата;

Залозите на всеки потребител се отчитат в рамките на една седмица. Началото на отчета започва в 00:01 ч. в понеделник и продължава до 23:59 ч. в неделя. В този период, за всеки €25 заложени, получавате €1 бонус към своята банка. Може да трупате своя бонус в периода от 07.05.2018 до 11.06.2018. Няма значение дали залозите ви печелят или губят, важното е да са заложени и приключени в рамките на седмичния период.

На 14 Юни, когато стартира и Мондиал 2018, вашият бонус ще бъде преведен по сметката ви и ще може да го използвате.


Какво представлява бонус сумата?

Натрупаният кредит ще бъде активен в сметката ви между 14 Юни и 15 Юли, когато е финалът на Световното по футбол. В този период ще може да залагате с натрупания кредит, който е под формата на безплатни залози. Тях може да използвате за залози в секция Спорт на Betfair. Имайте предвид, че при залозите с безплатна сума печелите само чистата печалба от залога, изключвайки сумата на самия залог. Хубавата новина е, че няма ограничения за коефициента, на който да залагате с бонуса. Освен това печалбите от безплатните залози веднага се отключват в акаунта ви и разполагате с тях по всякакъв начин.

Друго важно уточнение за промоцията е, че максимално може да си спечелите 20 евро в рамките на една седмица. За целия период на промоцията пък, който е малко повече от месец, може да натрупате банка от €100. Повече от тази сума не може да вземете.


Мнението ни за офертата

Този бонус ще предизвика всички любители на спортните залагания. Всеки един ще може да натрупа допълнителни парични средства, под формата на бонус, с които да залага по време на Мондиала. Няма значение дали ще залагате на срещите от шампионата или на други спортни събития. Бонусът ще бъде във вашия акаунт и ще може да залагате с него, както сами прецените. Възможността е налице, а за нея не е нужно нищо повече от това да залагате по обикновения си начин. Нашият екип ви желае успех.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Потребителите на Betfair с шанс да натрупат допълнителна банка за залози на Мондиала

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!