Баскетболен бонус в размер на €5 от Betfair всяка седмица

5 евро бонус за баскетбол от betfair

Ако сте сред регистрираните потребители на онлайн букмейкъра Бетфеър или пък тепърва ще си създадете сметка, обърнете внимание на бонуса за баскетбол. Офертата е налична в раздел Спорт и е в размер на €5. В настоящата статия ще ви разкажем различните аспекти на офертата, ще ви запознаем с нейната същност и правила, както и ще изкажем мнението си за този бонус.

Към предложенията на Betfair


Какво всъщност представлява този бонус?

Офертата е насочена изцяло към баскетболните предложения на Betfair. Компанията не предоставя бонус за този спорт за пръв път. Дългогодишните потребители на бранда знаят, че той и друг път им е предоставял оферти за различни спортове, включително баскетбол. Този път обаче наличният betfair bonus изглежда с доста достъпни правила.

Офертата предоставя безплатен залог в размер на €5. За да го получите, трябва да направите 2 залога на баскетбол в събота и неделя. И двата трябва да са със суми от поне 5 евро, за да може да получите бонус. Ако изпълните това и оставите вашите залози да се финализират, ще получите бонуса си в началото на следващата седмица или по-точно – до 14:00 ч. в понеделник.


Какви са условията за залога?

Има някои правила, на които трябва да обърнете сериозно внимание, ако искате вашите залози да ви класират за бонус. Ето какви са те:

  • залозите трябва да бъдат направени в секция Спорт на Betfair;
  • всеки един от залозите трябва да бъде на баскетболен мач, без значение от коя лига е и без значение кой пазар изберете;
  • залозите трябва да отговаря на минимален коефициент от 1.80 или по-голям;
  • зачитат се както залози на живо, така и залози преди мач;
  • ако използвате Cash Out опцията за спиране на залог, няма да се класирате за бонуса;
  • залози, които са направени с помощта на бонус безплатни залози, също не се зачитат;
  • ако залагате на комбинации, трябва всички селекции да са на баскетбол, за да може залогът ви да се класира за офертата;
  • при едномачови комбинации на баскетбол също имате възможност да се класирате за бонуса;
  • анулирани залози не се класират за офертата;

Отговаряйки на тези правила, вашите залози се класират за офертата и вие имате право да получите бонуса от €5.


Как се използва бонус сумата?

Получената бонус сума е под формата на безплатен залог, който може да използвате до 5 дни след получаването му. Сумата на бонуса е точно €5. Ще може да го използвате на който и да е баскетболен мач в спортната секция на сайта, като няма значение и какъв пазар ще изберете. Бонусът може да се печели по веднъж всяка седмица от всеки потребител на оператора.

Имайте предвид, че Betfair ви дава само чистата печалба от успешен залог с безплатна сума, т.е. последната е изключена от изплащането. Печалбата от безплатния ви залог в тази промоция не изисква тя да бъде превъртана. Ще може да я използвате директно в сайта или пък да я изтеглите от сметката си при този букмейкър.


Финални думи и мнение

С оглед на правилата, които има този бонус, можем да го определим като един от най-достъпните, които Betfair предоставя. Дори офертата е такава като я поставим и до други бонуси на различни букмейкъри. Най-облагодетелствани от промоцията ще бъдат феновете на баскетболните залози, но дори да не сте сред тях, пак ще може да се класирате за бонус. Нашето мнение е, че той си заслужава и въпреки че не е сред най-големите като сума, тази оферта е една от най-достъпните и е по силите на всички залагащи.

Баскетболен бонус в размер на €5 от Betfair всяка седмица
Рейтинг 4.4 от 5 мнения

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X