Bitcoin букмейкъри

Разплащанията с bitcoin станаха доста популярни в последно време. Не всички онлайн букмейкъри обаче ги приемат. Вижте къде може да залагате с bitcoin:

Най-популярен
1xbet
260 лв. Bonus
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
BetWinner
€130 Bonus
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
22Bet
250 лв. Bonus
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Pinnacle
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
MELbet
234 лв. Bonus
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
1xBit
8.75 BTC Bonus
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Marathonbet
Bitcoin
Bitcoin
BitcoinCash
18+ T&C apply

Какво представляват Bitcoin букмейкърите?

С разрастването популярността на криптовалутите се появиха много нови онлайн букмейкъри, които приемат само залози в биткойн. Те са основните, които попадат в графата bitcoin букмейкъри. Като такива можем да определим и сайтовете за залози, които приемат депозити и тегления чрез криптовалути, в частност – с bitcoin.

Ако спрем погледа си на изцяло крипто базираните онлайн букмейкъри, можем да отчетем, че те могат да бъдат поставени под сериозен натиск, ако в даден момент валутата се срине. Идеята им тогава ще претърпи провал. При сайтовете за залози, които приемат разплащания не само с биткойн, но и с други методи, ситуацията е по-различна. Там дори да има катарзис при криптовалутите, все пак останалите методи за депозит и теглене ще си останат опция за играчите.

Предимство за залагащите в биткойн сайтовете е, че регистрациите им в тези букмейкъри се свързват с личните им портфейли за криптовалути. По този начин играчите имат възможността да запазят анонимност и да не предоставят конкретни лични данни на букмейкърите.


С какво се различават биткойн сайтовете за залози от стандартните?

Ако сравним един изцяло биткойн букмейкър със стандартен такъв, основната разлика се крие в две неща:

  • методи за разплащане
  • конфиденциалност на лична информация

При bitcoin букмейкърите единствената валута, която се приема за депозит, е именно базираната на блокчейн технологията криптовалута. Разбира се, освен биткойн, някои сайтове за залози и игра може да приемат и други подобни валути. Най-популярни обаче са bitcoin букитата, понеже това е най-известната електронна валута. При стандартните букмейкъри опциите за разплащания са доста повече.

Другата основна разлика се крие в запазването на анонимност. При биткойн сайтовете за залагания играчите не са длъжни да предоставят множество лични данни на букмейкъра, каквито се изискват при стандартните букмейкъри. Това обаче може да бъде и недостатък, от една страна. Причината е, че по този начин може да попаднете на букмейкър, който да се опита да ви измами. При сериозните компании има стандартни процедури по верификация, с които потвърждавате личните си данни. По този начин компаниите са наясно с потребителя зад конкретното име в сайта и не съществуват проблеми за изплащане на печалби или приемане на залози.


Легални ли са букмейкърите с bitcoin?

Онлайн букмейкърите, които са базирани изцяло на bitcoin плащанията, са напълно легални. Информация за лиценза им може да се намери в долната част на техните платформи, както и в страниците на отделните компании, които разказват повече за тяхната история. Няма спор, че в Интернет може да съществуват и нелегални букмейкъри за залози с bitcoin, които ще ви посъветваме да избягвате.

Подобна е и ситуацията при сайтовете за залози, които включват криптовалутите само като част от опциите си за разплащания. Те са лицензирани и регулирани от съответните комисии. Дейността им се следи, в това число и всички разплащания.


Надеждни ли са bitcoin сайтовете за залози?

Всеки един bitcoin сайт за залози може да бъде толкова надежден, колкото и стандартните онлайн букмейкъри. Ако компанията, която управлява сайта със залози в криптовалута, има сериозни намерения да се развива в бранша, ще подхожда професионално към всеки един свой клиент. В същото време ще има и лиценз за онлайн хазарт. Ако пък целта е друга, може и сами да усетите, че даден сайт не е подходящ и не трябва да му се доверявате.

Една идея по-надеждни са онлайн букмейкърите, които предоставят не само разплащания с биткойн, но и с други валути, които не са базирани на блокчейн технологията. Това е така, понеже при евентуален спад в цената на криптовалутите, едва ли ще останат много независими крипто букмейкъри и казина. Другите сайтове обаче ще продължат своята дейност.


Предимства и недостатъци на залозите с bitcoin

Онлайн залаганията чрез bitcoin притежават както положителни, така и отрицателни качества. Нека отчетем основните от тях:

Плюсове на bitcoin букмейкърите:
  • Запазват анонимността ви
  • Плащанията стават само чрез една валута
  • Имате на разположение всички стандартни опции за залози
Минуси на bitcoin букмейкърите:
  • Приемат единствено разплащания с bitcoin или друга криптовалута
  • Възможно е тези сайтове да изчезнат, ако цената на биткойн се срине

FAQ

Кои са най-добрите bitcoin сайтове за залози?

Препоръчваме ви да разгледате нашата актуална таблица с класация на топ онлайн букмейкърите, които приемат bitcoin залози.

Приемат ли се разплащания в Bitcoin от стандартните букмейкъри?

Да, съществуват онлайн букмейкъри, които предлагат депозити и тегления чрез най-различни методи, включително и bitcoin.

Наистина ли оставам анонимен, ако залагам с bitcoin?

Да, блокчейн технологията, на която са базирани криптовалутите, подсигурява вашата анонимност, когато се разплащате чрез тях.

Сравни букмейкъри
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.