БФС сключи спонсорски договор с efbet

0
България
Източник: БФС

Българският футболен съюз подписа спонсорски договор с онлайн букмейкъра efbet. Контрактът е за 4 години.

По този начин компанията продължава с подкрепата си към родния спорт, а за първи път ще бъде спонсор на националния отбор по футбол на България. Сделката гарантира ексклузивно явяване на всички рекламни и комуникационни носители на генералния партньор в предстоящите квалификационни срещи на българските национали.

Вижте ревюто ни за онлайн букмейкъра efbet.

„Щастлив съм, че в тези изключително трудни времена и в ситуацията, в която е българският спорт, се намират партньори като efbet, които да помагат дългосрочно, за да се справим заедно в трудностите. Много съм доволен, че партньорството с такава голяма компания продължава в името на спорта“, сподели президентът на БФС Борислав Михайлов.

efbet бонус без депозит 10 лева

Договорът дава право на компанията да се нарича „Генерален партньор на българския национален отбор по футбол“.

Освен това ще бъде поставено логото на тренировъчната екипировка на отбора, като това се извършва спрямо регулациите на УЕФА. От своя страна efbet осигурява финансова подкрепа на мъжкия ни национален отбор, което е естествено продължение на традиционната политика на компанията за подкрепа на българския спорт.

Онлайн букмейкърът efbet е и генерален спонсор на футболното първенство у нас, което носи името efbet Лига.

Видяно 62 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.