Palms Bet с безплатен залог от 10 лева всеки ден

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet бонус презареждане 10 лв. залог

Букмейкърът Палмс бет е популярен с промоционалните оферти, които предоставя на регистрираните си потребители. Компанията отново представи интересен бонус, който бе обявен с краен срок до 6 Декември 2020. Все още не е ясно дали промоцията ще продължи и след това, но в своята същност тя представлява 10 лева безплатен залог, който може да се активира ежедневно. Повече за него ще ви разкажем по-долу.

Вземи 10 лв. безплатен залог


Какво представлява бонусът?

Офертата на Palms bet ви дава възможност да получите 10 лв. под формата на безплатен залог, като за целта трябва да депозирате в сметката си сумата от 50 лева. На пръв поглед, бонусът изглежда доста нисък като стойност. приравнявайки цифрите, можем да го определим като 20% бонус безплатен залог. Все пак, колкото и ниска да се струва офертата, тя ви дава допълнителни средства, с които да играете в сайта. Имайте предвид, че бонусът е валиден за спортната секция на сайта и активирането му не изисква някакъв специален промо код.

Този бонус тип презареждане е част от останалите промо код оферти на Палмс бет, които може да активирате. Текущата важи при успешен депозит в сайта на минимум 50 лева. Няма ограничение в метода, който може да използвате.


Условия на офертата

Както всеки стандартен бонус, и при този Палмс бет определя конкретни условия и правила. Нека ги систематизираме в следващите редове:

  • Офертата е валидна за всички регистрирани клиенти на Palms bet, които получат известие за промоцията в своите акаунти
  • Бонусът е в размер на 10 лева и се дава при успешен депозит на стойност 50 лева или повече
  • Всеки клиент може да получи по един бонус на ден в рамките на промоцията
  • Безплатният залог може да ви донесе само чистата печалба от направения с него залог, като няма ограничение в коефициентите
  • Нужно е да сте заложили веднъж общата сума на депозита и бонуса, за да може да изтегляте от сметката си
  • Срокът за разиграване на бонуса е 49 часа от датата на издаване

Офертата няма сложни правила, така че всеки един от вас да може да се справи с тях безпроблемно. Желаем ви успех.

Видяно 100 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!