BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betway Топ Оферти – как да вземем по-добри коефициенти?

0
betway топ оферти за залози
betway Топ Оферти за Спортни залагания

Опитните играчи на бетинг пазара обикновено разпознават качествения букмейкър не само по нивото и обхвата на неговите услуги, но и по предлаганите коефициенти. От ставките на практика зависи конкретното финансово изражение на успехите, които потребителите регистрират. Когато коефициентите в един букмейкър са високи, той има и по-високи шансове да привлече повече клиенти на своята платформа. Нека разгледаме колко добре се справят Бетуей бг с тази задача.

Към betway Топ Оферти


Какви е нивото на предлаганите Betway коефициенти?

В бетуей бг коефициентите са представени в стандартен европейски формат, тоест десетичен. Ако трябва да определим тяхното ниво, най-лесно това би станало като го сравним с това на ставките в останалите действащи лицензирани букмейкъри у нас. При едно такова сравнение става ясно, че предлаганите Betway коефициенти са на едно доста добра ниво. В много случаи те са близки до средните на пазара. Има и немалко случаи, в които наличните Бетуей коефициенти са над средните за индустрията.


Betway завишени коефициенти

За някои събития ще получавате не просто високи, а завишени коефициенти. Това е специално предложение на оператора, което в секция Промоции е обозначено като BETWAY BOOST. На практика офертата не е бонус, а е списък с мачове и пазари, които се предлагат със значително по-високи ставки. Този списък се обновява ежедневно и може да включва събития от различни спортни дисциплини. Можете да го откриете в горната част на основната секция Спортове под името Топ Оферти.

betway топ оферти - пазари

Интересното е, че тези залози най-често са от типа „да или не“. С други думи ваша задача е да прогнозирате дали дадено събитие ще се случи, или не. Например – Тайсън Фюри да спечели в рундове от 4 до 6, Рафа Мир да отбележи и Севиля да спечели и така нататък. Единственото ограничение за прогнози със завишени коефициенти в Топ Оферти Betway е, че имате право да поставяте само единични залози.


Заключение

В Топ ОФерти Бетуей завишени залози се предлагат на различни маркети и мачове от почти всички видове спортни дисциплини, достъпни в сайта. Операторът постоянно ъпдейтва списъка с Betway Boost предложения, което позволява редовно да се възползвате от прогнози със значително по-високи от стандартните за пазара ставки. Тази функция е толкова полезна и харесвана от играчите, че съвсем не е случайно нейното включване в категория Промоции на сайта.


Често задавани въпроси

Какво представляват Топ Оферти Betway?

В Топ Оферти Бетуей ежедневно публикува предложения за залози с повишени коефициенти.

Какви са наличните Бетуей с повишени залози?

При тях играчите прогнозират дали дадено събитие ще се случи, или не, като то може да е част от мачове от всякакви лиги, турнири и дисциплини.

Има ли ограничения в Betway Boost?

Съществува следното ограничение в Бетуей Boost офертата: могат да се поставят само единични залози.

Видяно 26 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.