Betway Начален бонус за спортни залози

0
betway спортен бонус за нови клиенти
Бетуей Начален Бонус Спортни Залози

Традиционно онлайн букмейкърите въвеждат интригуващи начални оферти, за да привлекат нови играчи и така постоянно да увеличават своята аудитория. Betway бг не е изключение от това правило. Напротив, предвид че бетинг платформата направи съвсем наскоро дебют на родната ни онлайн сцена, се очаква тя подобаващо да приеме новите си играчи от България. Останете с нас, за да ви дадем подробни детайли относно очакващата ви Betway стартова оферта за спортни залози.

Активирай betway бонус


Какъв е наличният Бетуей бонус за добре дошъл?

Betway начална оферта ще получат всички български играчи, които регистрират официален акаунт на страницата. Става въпрос за класически 100% депозитен бонус. Максималната сума, която можете да получите от стартовия betway bonus, е 200 лева. Тя се предоставя на потребителите под формата на безплатни залози на спорт. Те могат да се използват както за предварителни, така и за залози на живо във всички спортни дисциплини, лиги и мачове.


Как да взема Betway начален спортен бонус?

За да отключите Бетуей бг стартов бонус за спорт, трябва да спазите следните условия:

  1. Регистрирайте се в българската версия на платформата.
  2. Потвърдете и активирайте своя нов акаунт.
  3. Макирайте, че избирате Betway начална оферта за спорт, а не за казино, защото пред играчите има и такава опция.
  4. Направете първи депозит на сайта. Минималната сума е 10 лева.
  5. Направете първи залог на страницата с минимална сума 10 лева и коефициент 1.50 за единичен залог, 3.0 за множествен и системен залог.
  6. Вашият бонус ще бъде добавен по сметката ви.

Под каква форма се дава betway начален бонус спорт?

Стартовата оферта за добре дошли от betway bg се кредитира по сметката на играчите във вида на безплатен залог. Той може да се използва наведнъж или пък на части, като няма ограничения в използването му. Важно е да запомните, че безплатните залози представляват сума на залог, която впоследствие не е включена в евентуалното изплащане при успех на залога. Това ще рече, че ако например заложите 10 лева на коефициент 3.00 в бетуей, ще получите само 20 лева по сметката си при успех, защото това е чистата печалба от залога и от нея е изключена сумата на безплатния залог.


Как да превъртя своя Betway стартов спортен бонус?

От Бетуей изобщо не изискват от вас да изпълнявате каквито и да е условия за превъртане на получения от вас стартов бонус. Нужно е само да заложите веднъж сумата на бонуса, за да активирате бонуса безплатен залог. Обикновено, за да получите възможността да направите теглене, първо трябва да изпълните условията за превъртане на вашия вече използван стартов бонус. Това понякога може да е доста досадно, а в някои случаи и трудно.

Можете да правите теглене, когато си поискате, стига, разбира се, да сте верифицирали своя акаунт. Единственото условие за Betway стартов бонус за спорт е да го използвате в рамките на 7 дена от неговото активиране. Моля, имайте на предвид, че можете да заявите желанието си за получаване на стартова оферта на сайта до 30 дни от вашата регистрация.


Финални думи

Определено, със своя начален бонус за спорт Betway прави заявка да се превърне в един от най-харесваните букмейкъри у нас. Причината е, че офертата не просто е добра, ами и не е обвързана с никакви условия за превъртане. Това е доста рядко срещан подход от страна на бетинг компанията в международен план и със сигурност, ще се приеме подобаващо от родната аудитория.


Често задавани въпроси

Какъв е бг Бетуей начален бонус за спорт?

В Betway начална спортна оферта представлява 100% депозитен бонус с максимална сума 200 лева, която се отпуска под формата на безплатни залози.

Как да взема Betway спортна стартова оферта?

Необходимо е да се регистрирате, да депозирате минимум 10 лева и след това да направите залог с минимална сума 10 лева.

Какви са условията за превъртане на Бетуей начална оферта за спорт?

От Betway не са въвели никакви условия за превъртане на своята промоция за нов акаунт. Можете да теглите печалбите си, когато решите.

Видяно 39 пъти
Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.