BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betway е-спортове – какво ще открием в раздела?

0
betway е-спортове залози
Залози на eSports в betway

Е-спортовете са изключително популярни в бетинг сектора. През последните няколко години залозите на състезания в сферата на видеоигрите отбелязват сериозен ръст. Напълно логично е големите букмейкъри да отчитат този факт подобаващо. В бг Бетуей платформата си, британската компания отделя повече от значимо място на електронните спортове. Останете с нас, за да научите как операторът ги е интегрирал в своята платформа.

Вход в betway eSports


Къде можем да открием Betway еSports?

Бетуей предлага няколко варианта за достъп до своите електронни спортове. На първо място, в главното меню на сайта съществува категория еспортове. От друга страна, при влизане в друга такава категория – спортове – вляво в списъка с наличните дисциплини, непосредствено сред водещите футбол, тенис и баскетбол се поместват електронни спортове. Ако обаче надникнете в секция Топ оферти на betway.bg, където букмейкърът предлага завишени коефициенти на различни събития, нерядко ще намерите и еSpors предложения.

betway е-спортове

Без значение коя алтернатива за достъп ще използвате, в Betway електронни спортове и събития от тяхната област има в изобилие.


Има ли в Бетуей live залози на електронни спортове?

Betway предлага опции за залози на живо на електронни спортове, в допълнение на възможностите за прогнози преди началото на мачовете. Ако в даден момент има налични залози на живо на електронни спортове, това ще бъде маркирано със зелена икона „live” в списъка с видове спортове на главната бетинг страница в компанията. Добро впечатление прави, че част от полезните инструменти за залагане в реално време са налични и за събития от eSports. Такива са статистика на живо и пряко предаване.

betway esports залози на живо

Какви игри са включени в Betway еSports?

Бетуей бг залози на е-спортове ще ви впечатлят със своето разнообразие. Операторът се старае да предложи максимален брой събития, посветени на състезания в различни категории. В тази връзка, в сайта можете да правите прогнози за събития в следните видеоигри:

 • CS:GO
 • League of Legends
 • Dota 2
 • Call of Duty
 • BGMI
 • King of Glory
 • League of Legends
 • Mobile Legends
 • Overwatch
 • Starcraft 2
 • Valorant
 • Wild Rift
 • Rainbow Six
 • PUBG
 • Други

Какви са наличните пазари за електронни спортове в Betway?

Повечето популярни пазари, характерни за електронните спортове, са достъпни в бетуей бг. Платформата ви позволява да залагате на краен победител за цялата среща, но също така и за първа и втора карта. На пръв поглед това звучи като твърде малък брой от маркети. Същевременно, опитните играчи знаят, че при електронните спортове видовете пазари по принцип не са толкова много, колкото в стандартните спортни дисциплини.


Какви са коефициентите за залози на е-спортове Бетуей?

Британският оператор е доста щедър по отношение на предлаганите си ставки. При електронните спортове тази тенденция е повече от видима и ясна. Безспорно, залагащите на е-спортове в Betway ще се насладят на доста добри, често над средните за пазара, коефициенти. Както вече споменахме, съществува и опция за eSports завишени коефициенти.

Финални думи

Залозите на електронните спортове представляват един от основните акценти в бетинг платформата на Бетуей. Видимо е, че операторът се старае да предложи максимално широк обхват от събития, игри и пазари. На практика, той ги третира като класическа спортна дисциплина, защото ги включва и в своята live услуга, а дори и в специалната оферта за завишени коефициенти. Всичко това е добре дошло за страстните почитатели на електронните спортове.

Към betway е-спортове


Често задавани въпроси

Къде да намеря Betway електронни спортове?

Бетуей електронни спортове са налични в основната програма в секция Спортове. eSports бетинг услугата тук обаче разполага и със своя собствена категория в главното меню на сайта.

Мога ли да поставям Бетуей esports мобилни залози?

Да, наличната Betway мобилна страница предлага същите опциите за залагане на електронни спортове като тези в официалната десктоп платформа.

Налична ли е Cash Out функцията за betway електронни спортове?

Да, операторът ви дава възможност да затворите и eSports залог.

Видяно 29 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.