BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

#BetYourWay Bet Builder за залози от betway

0
betway betyourway bet builder
#BetYourWay опция създай залог в betway

Бетуей бг стъпи съвсем скоро на родния пазар, но успя скоростно да привлече стотици играчи у нас на своята платформа. Причината за това съвсем не е само отличната репутация на този международен букмейкър. Всъщност, родните бетинг ентусиасти откриват в него наистина качествени услуги, включително и специални функции и опции, които значително подобряват тяхното потребителско преживяване. Сред тях е и предложението BetYourWay Bet Builder. Определено, за него си заслужава да обърнем специално внимание, така че останете с нас, за да се запознаете с тази полезна и интересна Betway бетинг опция.

Вход в betway


Какво е Бетуей #BetYourWay Bet Builder?

#BetYourWay Bet Builder е обявен като Betway бонус. Той фигурира в списъка Промоции, до който можете да достигнете през линка в долната част на платформата. В действителност, това не е точно бонус, а по-скоро бетинг опция, но с доста добри специални условия. #BetYourWay Bet Builder Бетуей представлява възможност за създаване на собствени (персонализирани) залози.

betway създай залог мачове

Тя е добре познатата функция Bet Builder, но с друго име. Идеята ѝ е потребителят сам да създава индивидуални единични залози, които да представляват комбинации от няколко селекции, представляващи отделни пазари на едно и също събитие. Инструментът позволява по-голяма свобода на залагащите, но също така и съдейства те да получат значително по-добри крайни коефициенти.


#BetYourWay Bet Builder условия и ограничения

#BetYourWay Bet Builder определено е отличен начин на залагащите да подобрят своето преживяване на сайта. За целта обаче те трябва внимателно да прочетат условията за използване на предложението. По този начин ще извлекат и максимално ползи от него. Ето ги и специалните правила и ограничения за Betway #BetYourWay Bet Builder:

betway bet builder на живо
 • Функцията е налична само и единствено за футболни събития.
 • Имайте на предвид, че става дума за специално избрани, а не за всички футболни срещи, налични в Бетуей програмата.
 • Един залог може да включва минимум 2 селекции.
 • Максималният брой селекции за един персонализиран залог е 10.
 • Можете да включвате предварителни селекции и мачове на живо.
 • За #BetYourWay Bet Builder не се допуска осребряване.
 • Крайният залог, направен по правилата на #BetYourWay Bet Builder, се смята за спечелeн, ако всички селекции бъдат правилно прогнозирани.
 • Тази функция на Betway е достъпна само за пълнолетни лица с официално регистрирани акаунти в платформата и с налични средства по сметките си.

Как да създадем залог в betway?

 1. Влезте в своята betway сметка и отворете секция Спортове.
 2. Изберете мача с възможност за #BetYourWay.
 3. Селектирайте категорията „Bet Builder“ и ще видите наличните опции.
 4. Добавяйки селекция към фиша, автоматично ще виждате и натрупания коефициент.
 5. Когато сте готови с избора си, остава да въведете сума на залог и да потвърдите.

Оценка на #BetYourWay Bet Builder Бетуей

С #BetYourWay Bet Builder Betway бг предоставя свобода и гъвкавост в действията на залагащите на платформата си. Тази функция е популярна сред големите играчи в онлайн бетинг индустрията и е повече от чудесно, че тя е налична и в един от новите сайтове за спортни залози с лиценз за България.


Често задавани въпроси

Какво е #BetYourWay Bet Builder Бетуей?

#BetYourWay Bet Builder е специална функция, представена като една от наличните Betway промоции. Тя представлява класическият инструмент Bet Builder за създаване на залози.

Как се използва Betway bg #BetYourWay Bet Builder?

С #BetYourWay Bet Builder можете да правите единични залози, състоящи се от 2 до 10 селекции, представляващи различни пазари на едно и също събитие на футбол.

Предлага ли се #BetYourWay Bet Builder за мачове на живо?

Да, за някои футболни мачове на живо се предлага опция за създаване на залог.

Видяно 51 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.