Betfair залози на тенис

0
Залози на тенис в сайта на Betfair
Видове залози на тенис събития и налични опции за залози в сайта на букмейкъра Betfair.

В света на спортните залози има няколко спорта, които са доста по-предпочитани от залагащите. Сред тях е тенисът. Всяка година се провеждат редица турнири, като дори всеки ден ще откриете по някой тенис мач за залог, независимо дали е водещ турнир или от по-нискоразредни шампионати. Точно затова и този спорт се радва на доста привърженици. Много онлайн букмейкъри ви предлагат възможности да залагате на тенис срещи ежедневно, но ние ще ви разкажем конкретно за предложенията в един от тях. В настоящия материал ще се спрем на всички възможности за тенис залози от Betfair, както и причините, поради които си струва да изберете точно този сайт за залози.

Към Betfair тенис


Видове предложения за тенис залози

За да се докоснете до всичко налично в сайта на компанията, що се отнася до залози на тенис, трябва да отворите съответния раздел. Това става от менюто Всички спортове, което ще видите в началната страница на спортния сайт на Бетфеър. Потърсете категория Тенис и я отворете или пък осъществете достъп до нея през основната навигация в сайта, където също може да намерите секцията.

Тенис раздел в сайта на Betfair

Веднага ще видите налични събития, които се играят в конкретния момент и се предлагат със залози на живо. След тях са и предстоящите тенис срещи за следващите часове. По-запознатите от вас са наясно, че тенис срещите се провеждат спрямо календара с турнирите на различните тенис асоциации. В сайта на Betfair ще може да поставяте своите залози за тенис събития на турнири от следните федерации:

 • Мъжка и женска тенис асоциации (ATP и WTA)
 • Турнири от Голям шлем (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon и US Open)
 • ITF серии
 • Challenger шампионати
 • Купи (Дейвис, Хопман и Фед)

Това са всички видове тенис шампионати, които се провеждат, а Betfair ви предлага събития за всеки от тях. Когато в сайта намерите даден турнир, ще видите опции за залози на всички събития от него. В сайта ще срещнете събития на сингъл мачове, по двойки или на смесени двойки.

Влизайки в тенис раздела на Бетфеър, ще видите, че разполагате с различни подменюта или категории, които представляват различни турнири. Нужно е да изберете някой от тях, за да разгледате какви събития са налични. От тук нататък трябва само да селектирате някоя среща и ще може да разгледате всички налични пазари за залог. Сайтът на Betfair ви дава информация за всяко едно събитие, което ще премине за залози на живо, а освен това към всеки пазар има обозначение дали ще е активна опцията Кеш-аут.


Тенис залози в борсата

Раздел Тенис в борсата за залози на Betfair

Букмейкърът Betfair се отличава от останалите компании чрез своята Спортна Борса. В нея може да се намерят залози на много спортни събития, включително и тенис срещи. Разликата със стандартните залози е, че в борсата ще може да залагате на по-високи коефициенти и на по-различен тип начин на залози. В борсата поставяте залози “За” или “Срещу” дадено събитие да се случи, като в зависимост от този избор поставяте и сумата на залога.

И в борсата за залози на Betfair ще може да избирате от събития, представляващи най-различни видове турнири. Всички, които изброихме в предишната точка, са налични и в борсата. Разликата е, че може да липсват някои срещи на живо, което обаче не е голяма загуба. Все пак в борсата залагате срещу други играчи, а не срещу букмейкъра. Все пак наличните възможности са достатъчни, за да реализирате печалби и ви уверяваме, че водещите турнири и тенис срещи няма да ви липсват.


Налични пазари и коефициенти

От изключително важно значение, когато залагате онлайн на тенис, е да изберете сайт с доста разнообразни опции за залог. Betfair е такъв, като за тенис срещите ще откриете доста добри възможности. Наличните маркети са доста разнообразни, като за да ги разгледате, трябва само да си изберете конкретна среща. Разбира се, за мачовете от водещите турнири винаги ще разполагате с по-голям избор, но и за срещите от останалите надпревари няма да ви липсват пазари.

Ето какви биват част от пазарите, на които може да залагате на една тенис среща преди да е стартирала:

 • Краен резултат
 • Залози за резултат по сетове
 • Победител в Сет
 • Общо гейма в мача
 • Хендикап резултат
 • Точен резултат за сет
 • Печеливша разлика в геймове за играч
 • Залози за играч – сетове, геймове, точки

Опциите са доста на брой, но освен това ще може да се възползвате и от доста добри коефициенти. Ставките на Betfair за залози на тенис са едни от най-добрите на пазара. Не твърдим, че задължително са най-високи, но са доста добри. Бетфеър има политиката да предлага топ коефициенти за по-нестандартни типове маркети, така че там може да търсите големите ставки. Или пък в Спортната Борса, защото в нея често ще може да попаднете на топ коефициент. Това ще ви даде възможност да спечелите повече. В борсата за залози също може да избирате от пазарите, които изброихме, така че не забравяйте да разгледате и какви са предложенията там.

Тук е мястото да подчертаем и един друг, по-различен тип залози на тенис в Бетфеър. Компанията предоставя възможността да поставите залог за шампион в даден турнир. Подобна опция се среща и на други места, но е важно да отбележим, че Betfair предлага този шанс за всички водещи турнири.


Тенис залози на живо

Тенис събитие на живо от Betfair

Тенисът е спорт, който не предоставя единствено залози преди началото на събитията. Всички потребители на Betfair могат да правят своите прогнози и за вече стартирали тенис срещи. Това става чрез залозите на живо. Нужно е да достъпите категория На живо от менюто, за да разгледате наличните тенис срещи в даден момент. Разделът със залози на живо ще намерите както в спортния букмейкър на Betfair, така и в борсата за залози. Към самата Тенис секция се изписва и текущият брой срещи, които са налични със залози. Ще ги видите подредени по турнири, което лесно ви дава възможност да намерите конкретен мач.

В раздела за тенис залози на живо получавате бърза информация за срещите. Ще видите участниците в тях и резултатите към даден момент. Освен това се показват и коефициентите за победител в срещата. За някои събития ще видите и иконка, която наподобява бутона “play”, показваща, че за събитието е налично пряко предаване с картина на живо. Дори да няма такова за някой мач, не се безпокойте, понеже е твърде вероятно да разполагате с т.нар. изглед от мача. Чрез него може да проследите как се развива една тенис среща и да прегледате статистика от събитието на живо.

Когато изберете дадена среща, ще ви се покажат всички налични опции за залози. Коефициентите към тях се променят в реално време. Те зависят от начина на развитие на срещата. Пазарите са доста разнообразни, като освен всички споменати по-горе опции, ще може да залагате и на още други. Например, когато залагате на живо, може да поставяте залози за победител в следваща точка. Разполагате и с още възможности, които се появяват в зависимост от това как се развива двубоят.

За да извършите залог, просто трябва да изберете върху даден коефициент, за да може да се добави към електронния фиш за залози. В него поставяте сумата, която желаете да заложите, след което потвърждавате своя залог.


Нашето мнение защо да залагате на тенис в Betfair

Описахме всички основни характеристики на тенис залозите, които се предлагат от Бетфеър за българските играчи. Според нас те са доста разнообразни и предразполагат играчите за залози от различен характер. Наличните пазари го позволяват. Нека да не забравяме, че Betfair предоставя и бонус за залози на тенис комбинации, което също не е маловажно. Нека откроим основните предимства на тенис залозите в Бетфеър, заради които си струва да поставяте залозите си точно в сайта на този букмейкър:

 • възможности за залози на много събития от различни турнири
 • налична е Спортна Борса за залози, с което опциите се увеличават
 • предлагат се залози на живо на различни събития с проследяване на живо
 • коефициентите са над средното ниво и са налични такива за множество разнообразни пазари
 • предлага се специален бонус за залози на тенис

Нужно е сами да се докоснете до сайта на Betfair, за да прецените дали той е удачен избор за вас, що се отнася до тенис залози. Ако харесвате този спорт и обичате да залагате на него, ние ви препоръчваме Betfair като много добър избор. Възможностите са доста и са изпълнени с разнообразие, което прави компанията толкова атрактивна сред залагащите.

Видяно 61 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.