Betfair предложения за залози на баскетбол

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залози на баскетбол в сайта на Betfair

Един от най-популярните спортове, който се радва на доста фенове и медийно внимание, е баскетболът. Той е най-известен в Северна Америка, понеже там се състезават най-добрите играчи и отбори, но и в Европа баскетболът става все по-добър. Развитието на популярността на този спорт го направи и един от най-търсените за спортни залози. В наши дни много хора залагат онлайн, а един от водещите сайтове за залози е Betfair. Компанията е позната главно в Европа, а у нас е с лиценз от няколко години насам. Феновете на баскетболните залози в България могат да бъдат доволни, понеже брандът разполага с изобилие от възможности за залози на събития от този спорт. В настоящия материал ще разгледаме по-конкретно какви точно биват те и какво още ще открием в баскетболната секция на сайта.

Betfair Баскетбол


Секция Баскетбол в раздел Спорт

В сайта на Бетфеър може да се залага в раздела с фиксирани от букмейкъра коефициенти или пък да се търгуват ставки в спортната борса. И на двете места ще намерите възможности за залози на баскетбол. Нека първо разгледаме какви биват те в раздел Спорт.

За да достъпите предложенията на бранда, трябва да изберете категория Баскетбол от менюто с всички спортове или пък директно да отворите секцията чрез бутона, разположен на главното меню. Ще ви се покаже секцията с баскетболните срещи в сайта.

Секция Баскетбол в Betfair Спорт

Обикновено ще видите събитията, които в даден момент са на живо, а след тях някои предстоящи двубои. Преди всичко това разполага и с меню, откъдето може да изберете конкретно първенство, за да разгледате предложенията за залози на него. Ако изберете конкретен шампионат, ще ви се покажат предстоящите баскетболни мачове от него, като за всеки ще видите дата и начален час за двубоя, участниците в него и коефициенти за водещи пазари. За да видите всички налични маркети, трябва само да селектирате даден мач, след което ще ви се отвори новата страница с всички опции за залог. Нека не пропускаме и факта, че за всяко събитие има обозначение дали ще премине със залози на живо и дали ще се предава пряко в сайта на Betfair.

Нужно е да намерите търсеното от вас събитие, да изберете пазар и да натиснете върху коефициента към него, за да се добави във фиша за залози. След това потвърждавате залога или добавяте още селекции към него.


Баскетболни залози в борсата

Другата възможност да спечелите от залози на баскетбол в сайта на Betfair се намира в раздел Спортна Борса. Единственото, което трябва да направите, за да разгледате предложенията, е да достъпите раздел Баскетбол от менюто в лявата част или през главната навигация на сайта.

Раздел Баскетбол в Спортна Борса на Betfair

Отново ще видите събитията, които предстоят за деня, а преди тях се показват и срещите, които са на живо в момента. За да разгледате всички опции за залог, трябва да селектирате върху дадена среща. Може да го направите като навигирате между предстоящите срещи в следващите часове или пък можете да си изберете конкретен шампионат от менюто вляво, след което да стигнете до конкретен мач.

В борсата залозите се извършват по малко по-различен начин от обикновено и затова към всеки пазар ще виждате опции за залози “За” и “Срещу” него. В друга наша статия от тази поредица може да намерите подробности около начините за залози и печалби в борсата на Betfair. Правилата за тях са валидни и при залозите на баскетбол, а опциите са доста. В баскетболния раздел на борсата също може да видите дали едно събитие ще се предава с пряка картина в сайта.


Видове пазари за залози на баскетбол и коефициенти

Вече сте наясно как да стигнете до баскетболните събития в сайта на Betfair. Вие сами избирате дали да залагате в раздел Спорт или в Спортна Борса. По-интересното е да видим на какви събития ще може да давате прогнози.

Букмейкърската компания Betfair е една от водещите в своя бранш, а това не е постигнато случайно. Брандът предоставя доста разнообразни възможности за различните спортове, включително и за баскетбола. Всичко това е постигнато с предложения за залози на събития от най-различни първенства и турнири. Нека изброим някои от тях:

  • NBA
  • първенствата на Австралия, Аржентина, Бразилия, Филипини, Китай
  • шампионатите на Испания, Франция, Германия, Гърция, Турция, Русия, България, Италия
  • международни турнири, като Евролига, Еврокупа, Шампионска лига, Азиатска лига, Балтийска лига

Това са само част от шампионатите, за които ще намерите събития за залози в сайта на Betfair.

Що се отнася до опциите за залози, то те зависят от вида на събитието и от кой шампионат е. Въпреки това обаче за повечето събития ще може да срещнете следните пазари:

  • Краен резултат
  • Хендикап резултат
  • Под/Над общ брой точки в мача
  • Четен или нечетен общ брой точки
  • Ще има ли продължения в мача или не

Тези маркети са налични за почти всички баскетболни срещи в сайта на Бетфеър, но не са и единствените. За водещите баскетболни мачове, например от NBA, ще може да откриете много голямо разнообразие от пазари. Те включват специални залози за отбор, за играч и различни линии за хендикап резултат или общ брой точки.

Други интересни маркети, които Бетфеър ви дава за залози на баскетбол, представляват опции за избор на шампион в конкретен шампионат или турнир.

Когато говорим за коефициентите в Betfair, трябва да отчетем нивата в спортния сайт и в борсата. Коефициентите, които се предлагат в борсата, почти винаги ще бъдат по-добри. Това е така, понеже там потребителите ги задават и очакват те да бъдат посрещнати. Това им дава възможност да залагат на по-високи ставки. Повечето залагащи смятат, че компанията не е с най-добрите коефициенти за баскетболни залози в спортната секция, но това не е точно така. Направихме проверка на няколко предстоящи баскетболни срещи от водещ турнир и установихме, че компанията предоставя най-висок коефициент за краен победител в мача на няколко срещи. Това е показателно за бранда и доказва, че ставките за залози на баскетбол са на едно доста високо ниво.

Комбинирайки разнообразните пазари за баскетболни събития с високите коефициенти, Betfair се превръща в удачен избор за залози на баскетбол.


Баскетболни залози на живо

Много важна роля в един букмейкър играят залозите на живо. Няма изключения по този критерий и за баскетболните предложения в сайта на Betfair. Компанията е сред сайтовете с най-голям избор от събития за залози в реално време. За целта трябва да достъпите секция На живо в сайта и да разгледате дали има баскетболни срещи или пък да отворите раздел Баскетбол, където също се появяват мачовете на живо. Следващата стъпка е да си изберете някой от наличните, за да разгледате повече опции за залози.

Баскетболни залози на живо от Betfair

Когато преглеждате баскетболно събитие на живо, системата на букмейкъра ще ви покаже доста информация и за самата среща. В лявата част на сайта ще видите информация за събитието и резултат на живо. Показва се и оставащото време до края на текущата четвърт от мача. Под резултата, който се актуализира в реално време, ще видите и област, в която се изписват коментари от самия двубой. Те ви показват кой владее топката в момента, дали има кош и колко точки носи той, както и нарушенията в срещата. Разполагате и с лента, на която се изобразява поредицата от отбелязани кошове. Всичко това е налично в т.нар. Изглед от мача. Освен него разполагате и със секция Статистика мач, която е запазена за статистическите данни на живо от срещата. Те могат да са ви от голяма полза при избор на залог на живо.

Проследяването на живо, което описахме, е изключително полезно при залозите в реално време. Чрез тази информация може да проследите развитието на двубоя и да предвидите правилно своите залози. А опциите, с които разполагате, са подредени в дясната част. Те включват стандартните пазари за краен победител, общо точки в срещата, точки за отбор и други. Разликата е, че повечето пазари се менят спрямо развитието на мача, а с това се променят и коефициентите към всеки един. Именно това доставя емоцията от залозите на живо. Много важен плюс в сайта на Betfair е и указването на пазарите, които могат да бъдат затваряни с опцията Кеш-аут. По този начин ще знаете дали ако заложите на даден пазар, впоследствие ще може да го затворите предварително.

За някои събития на живо се предлага и пряко предаване, за което трябва да се оглеждате в областта с проследяването на живо и статистиката. Там се показва прозорецът за видео на живо в сайта на Бетфеър.


Финални думи

Залозите на баскетбол винаги са заемали голяма част от общия дял на спортните залози онлайн. Ако трябва да бъдем честни, може би след футбол, тенис и конни надбягвания, баскетболните събития са най-предпочитани от залагащите. Точно затова те са изнесени като главен раздел в сайта на Betfair и не случайно се предоставят толкова възможности. Компанията предлага много добри опции за залози в спортната секция, а и в борсата. Разнообразието от опции за залог е най-голямо по време на даден мач, т.е. когато събитието премине на живо, а и коефициентите са на високо ниво. Не трябва да забравяме и наличието на бонус оферти при залози на баскетбол, което добавя още положителни качества към цялостната характеристика за залозите на този спорт в Betfair. Британската компания се е постарала да предложи много на своите клиенти, а и нашето мнение е, че заслужава доверието на всички любители на баскетболните залози.

Видяно 21 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!