Betfair верификация на сметка

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Описание на процеса по верификация в Betfair

Съвременните сайтове за онлайн залози са доста удобни за забавление без значение къде се намирате. Чрез тях залозите и игрите стават лесно. Разбира се, да залагаш в сайта на даден букмейкър не е само да правиш прогнози и да играеш игри. Преди това е нужна регистрация, депозит на средства, после може да се стигне и до теглене на сума. Всички тези действия са сред най-познатите на залагащите. Мнозина ги извършват в сайта на Betfair – най-голямата спортна борса в света. Компанията предлага разнообразни спортни залози и залози тип борса на всички свои клиенти. Те обаче трябва да изпълнят процеса по верификация в сайта, за да могат да използват дългосрочно своята сметка. В следващите редове ще ви разкажем как точно става верифицирането в Betfair и защо се изисква то.

Betfair верификация


Защо Betfair изисква верифициране?

Този процес е нормален за всички букмейкърски къщи онлайн. Самата Бетфеър регистрация не прави изключение, понеже чрез верификацията се доказва самоличността на конкретен клиент. Чрез процеса по верификация компанията проверява вашата самоличност и ви позволява свободно да залагате в сайта. Betfair изисква от своите клиенти да се верифицират до 30 дни след регистрация, понеже има вероятност, в противен случай, да преустанови акаунта им.

Самата процедура по верификация се нарича KYC. Абревиатурата означава Know Your Customer или „Познавай своя клиент“. Този процес се изисква да бъде изпълнен веднъж, след което няма отново да минавате през него. Той е предвиден с цел сигурност на всеки клиентски профил. Колкото до самото потвърждаване на самоличността, то се извършва чрез представяне на определени документи.


Как да се верифицирате?

Има 2 начина, с които може да изпратите документите, потвърждаващи вашата самоличност. Ето кои са те:

  • на email адрес – kyc@betfair.com
  • защитено качване – през сайта, след като сте влезли в профила си

Самите документи трябва да бъдат сканирани копия или снимки с високо качество. Ето какви типове документи може да изпратите, като имате предвид, че от всяка категория трябва да изберете един, за да извършите пълната проверка на самоличността:

  • паспорт, шофьорска книжка, лична карта, удостоверение за гражданство
  • режийна сметка (за телефон, газ, електричество), сметка за данъци, банково извлечение
  • копие на кредитна/дебитна карта, банково извлечение от сметка в Betfair чрез тази карта или номер на регистрираната в Betfair карта (при снимките закривайте номера на картата, оставете само последните 4 цифри и датата на валидност)

Когато изпратите по 1 документ от трите категории, ще сте извършили пълната проверка на самоличност. След като изпратите документите, служители на бранда ще разгледат данните и ще проверят дали те съвпадат с въведените по време на регистрация. Накрая ще ви върнат информация дали всичко е наред.

При изпращането на сканираните копия или снимките по имейл действията изглеждат ясни, но ако решите да се верифицирате директно през сайта, трябва да извършите тези стъпки:

Влизате в своя профил и избирате меню Моята Betfair сметка. След това маркирате категория Моите данни и от падащото меню селектирате Инструмент за качване на документи. Така ще видите следната страница:

Страница за качване на документи в Betfair

В нея има бутон за избор на файлове, които може да качите, като максималният обем на всички не трябва да надвишава 7MB. Имате и поле, в което може да въведете допълнителен коментар по заявката преди да изпратите документите за верификация.


Финални думи

Този процес се изисква от всеки сериозен онлайн букмейкър. Не си мислете, че компанията иска да злоупотреби с вашите данни. Всичко това се извършва с цел защита на вашия акаунт и вашите данни при букмейкъра. Верификацията ще трябва да се изпълни само веднъж. След това ще може спокойно да залагате, депозирате и теглите през сметката си в Бетфеър. Процесът се извършва бързо и ако вие сте спокойни, че всичко ще бъде наред, може да бъдете сигурни, че няма да имате пречки. Не забравяйте, че верификацията в Betfair се извършва след регистрация в сайта.

Видяно 47 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!