Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Статистика за спортни събития от Betfair

0
Betfair статистика за спортни срещи
Статистика за футбол и други спортове в сайта на Betfair.

Много често хората, които залагат на спортни събития, преглеждат коефициентите и участниците в срещата, след което правят своя залог. Не ги интересуват новините преди мача, статистиката за двубоя или например как се движат коефициентите. Точно затова всички тези залагащи ще бъдат неуспешни в дългосрочен план. Сериозните играчи в букмейкърските сайтове са свикнали да анализират своите прогнози за спортни събития. Това е логично и напълно нормално, а още повече подобен анализ може да се извърши с лекота, когато става въпрос за залози на спорт. Една от основните точки за анализа, когато се оформя прогноза за спортно събитие, е статистиката преди срещата. За улеснение на своите потребители, много букмейкъри въведоха статистическа информация за предлаганите събития директно в своите сайтове. Това направи и Betfair, който е лицензиран у нас. Ще ви разкажем къде да намерите статистика преди мач от компанията и какво включва тя.

Betfair Статистика


Как да намерим статистиката?

Много онлайн букмейкъри предоставят бутони в своите сайтове, чрез които потребителите биват препращани към нови раздели, където да разгледат статистика. В Бетфеър нещата стоят малко по-различно. Компанията предлага статистическа информация в сайта за някои футболни мачове. Обикновено те представляват водещите първенства. Изберете си някое от тях и вижте всички налични събития, които предстоят. След това маркирайте някое и ще ви се зареди специалната му страница.

За всяка среща в сайта, която не е започнала, ще видите информация за началния час на двубоя, датата и участниците в мача. Освен това се показват и всички пазари, на които може да поставите залог. Ако обърнете внимание на лявата част, където са пазарите, ще забележите, че те са част от раздела Пазари за залагане. До него пък е наличен друг раздел – Статистика за преки двубои. Изберете го, за да ви се покаже статистическата информация преди конкретно събитие.

Показваните данни ще бъдат различни за всяко събитие. За мачове от водещите първенства ще намерите винаги подробна статистика. Тя включва и доста интересна информация.


Каква информация ни дава статистиката?

За целта ще разгледаме предлаганите данни преди мач за едно футболно събитие. Избрали сме срещата от английската Висша лига между Стоук Сити и Уотфорд. Ето как изглежда секцията със статистика:

Статистика за футболен мач в betfair

Може да видите, че дори съставите на двата тима ще бъдат налични, като това се случва малко преди срещата да започне. Не за всички футболни срещи е налична подобна информация, но за тези от водещите първенства, ще я има. След това може да разгледате водещите голмайстори на двата тима. Тази информация е полезна, ако искате да заложите на пазар за голмайстор в срещата.

По-надолу има информация за формата на двата тима и резултатите от последните им мачове. Показват се последните 6 срещи и резултатите от тях. Имате възможност да разгледате и малко по-конкретни резултати. В областта за последните мачове на домакинския тим ще видите бутон Начална, чрез който може да разгледате формата за последните домакинства на тима. При гостуващия тим трябва да изберете бутон Гост, за да видите последните 6 визити на отбора и резултатите от тях. Формата на двата тима винаги е сред важните показатели, които трябва да се анализират, преди да се извърши залог.

Следващата секция включва информация за последните мачове помежду им. В случая са представени последните три резултата от директни сблъсъци между двата състава, а по-надолу е показана и извадка от класирането им в първенството. Може да видите по колко победи, равенства и загуби са записали, както и колко точки имат в актива си.

След като разгледате статистика, може да определите своята прогноза или пък да превключите към друга среща от шампионата. Наличните мачове са подредени в лявата част.


Има ли статистика и за други спортове?

Да, букмейкърът Betfair ви дава шанса да разгледате подробна статистика за най-различни спортове и събития, но тя се предоставя от друга компания. Бетфеър си партнира със сайта на Betradar, който се занимава със статистика и резултати от различни спортове. Букмейкърът предоставя следния линк за всички свои клиенти, които имат желание да разгледат подробна статистика на български от тук:

https://stats.betradar.com/s4/?clientid=271&language=bg.
 

Спортна статистика от Betfair

Имате възможност да смените езика за преглед на страницата, като вариантите са доста. Всички спортове, за които има статистика, са подредени във вертикалното меню отляво. В началната страница имате някои бързи връзки към най-често избираните мачове, състезания и спортове. Ако пък желаете да разгледате подробна статистика за конкретен спорт и шампионат, просто трябва да го достъпите от менюто. Изберете си спорт, след което държава или първенство. После селектирайте шампионат и ще видите подробна информация за него. Статистиката е подробна както за конкретен шампионат, турнир или първенство, така и за дадена среща от някой от тях.

Например, ако желаете да разгледате информация за една тенис среща, първо трябва да намерите турнира, който представлява. За всеки турнир се предлага подробна информация и участниците в него. Налична е схемата на турнира, както и програмата на предстоящите срещи. От там може да изберете желаната, за която искате да научите подробности. Веднага ще бъдете прехвърлени в секцията H2H или раздела със статистика за участниците в мача. Ще видите класиране на тенисистите, брой мачове помежду им, както и представянето им в последните турнири, в които са взели участие. Всичко това може да ви е от полза при избора на залог.

Статистическата информация в сайта, който ви предоставихме, е доста богата и определено има какво да се намери в нея. Спокойно може да използвате сайта като ваш помощник при анализирането на различни спортни срещи. Данните са много и често самата статистика ви дава насоки за правилна прогноза.


Нашето мнение

Ако трябва да бъдем напълно обективни, то ще отчетем, че липсата на директен бутон за статистика в сайта на Betfair е недостатък. Там може да се открие единствено информация за водещите футболни срещи. За другите спортове и шампионати трябва да се търси информация във външния сайт. Поне вече знаете кой е той и може да го използвате без никакви ограничения. В него данните наистина са изчерпателни и ви съветваме да им обръщате внимание, ако сте фенове на спортните залози. Статистиката е важна част от прогнозирането на спортни събития, така че винаги отделяйте няколко минути, за да я разгледате, преди да извършите залозите си в сайта на Betfair.

Видяно 82 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.