Betfair новини – какво ще намерим в специализирания сайт на бранда?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Спортни новини и анализи от букмейкъра Betfair

Онлайн букмейкърите имат няколко основни практики за впечатляване на по-широка аудитория с услугите, които предлагат. Най-вече се набляга на оферти и налични събития за залози и игри. Това е в основата на всеки онлайн сайт за залози. Има обаче и други опции, които може да срещнете по сайтовете. Такава е новинарската секция на букмейкъра Betfair. Тя представлява отделен сайт на бранда, в който феновете на спорта и букмейкъра могат да намерят доста интересна информация. Точно каква е тя, ще ви разкажем в следващите редове.

Вход в сайта на Betfair


Къде е наличен и какво ще намерим в блога на Betfair?

Всеки желаещ да се докоснете до спортните новини и анализи от Betfair трябва да зареди следния адрес – betting.betfair.com/bg/. По този начин ще отворите новинарския блог на компанията. Връзка към него може да откриете и в сайта на букмейкъра, но може и да влизате директно през посочения адрес.

Още с отварянето на сайта ще видите, че в него се намират две основни менюта, които са разположени в горната част. Чрез тях бързо може да превключите към предложенията на Betfair за спортни залози или пък да разгледате наличните оферти. Разполагате и с раздели за конкретни спортове или създаване на регистрация. Налични са още бутони за достъп до преките предавания в сайта и статистика.

В своя сайт за анализи и съвети, компанията Betfair споделя експертното си мнение за някои предстоящи мачове. Най-често ще срещате новини за мачове от английската Висша лига, испанската Ла Лига или немската Бундеслига. Освен това обаче се пише и за тениса, и в частност за представянето на родните тенисисти. Самите новини за мачовете включват кратко превю за конкретната среща. В него се съдържат коефициентите за краен изход от двубоя, вестите преди мача и прогнозата на експертите от Betfair. Всичко е на български, така че родните клиенти на букмейкъра могат да бъдат доволни.

Ако компанията пусне някой нов бонус или игра, също ще намерите информация в новинарската секция. В самия блог може да откриете и връзки към подробна информация за опциите, като Price Rush, Cash Out и ACCA EDGE, които Бетфеър ви предлага като техен потребител.


Има ли още информация?

Избор на друг език за новинарския сайт на Betfair

Ако трябва да бъдем честни, българският сайт за новини на Betfair не е изпълнен с много информация. За целта проучихме нещата и стигнахме до извода, че компанията предлага още такива сайтове, но на различни езици. Те са насочени към клиентите на бранда от конкретните държави, но не е проблем за никого от България да ги достъпи и разгледа. Така ще може да прочетете още анализи и прогнози за спортни събития, които Бетфеър прави. За целта изберете менюто, което е в горния десен ъгъл на сайта и от показаните категории обърнете внимание на раздела Изберете език. От там може да превключвате между различните новинарски сайтове на букмейкъра.

Един от най-богатите портали е английският, като той е и най-близо до повечето български залагащи. В англоезичния блог на Betfair се добавя далеч повече информация всеки ден. Ще намерите превюта за повече мачове, новини за различни спортове. Освен това има и секция Betfair Education, която е в помощ на залагащите. Чрез нея може да научите нови неща за залозите в сайта.

Това са опциите, които ви дава Betfair чрез своите специализирани сайтове за новини и анализи. Вече знаете как може да преглеждате различните блогове от бранда, така че може да следите само тези новини, които ви интересуват най-вече. С този ход Betfair още веднъж доказва, че се грижи за удобството на своите потребители.

Видяно 15 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!