Седмичен бонус от Betfair при залози на комбинации

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Betfair бонус за залози на комбинации на спорт

Залозите на множество спортни събития или т.нар. комбинации винаги са представлявали интерес у залагащите. По този начин те съумяват да натрупат солиден общ коефициент и с малка сума на залога да спечелят значима печалба. Разбира се, има възможност и за комбинации между събития с ниски коефициенти, които пък предразполагат за висока сума на залог, която да донесе голяма печалба. Всеки сам избира каква стратегия за комбинации да използва. Каквато и да е тя обаче, едва ли залагащите биха отказали ежеседмичен бонус само защото залагат на комбинации. Betfair предлага подобна оферта на своите регистрирани клиенти и точно за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Направете своите комбинации в Betfair


Какво представлява седмичният бонус?

Офертата се предлага от букмейкъра Betfair и е налична за всеки един клиент на компанията. Размерът на сумата, който може да спечелите, е точно определен и винаги е €10. За целта трябва просто да извършите залози на обща стойност 25 евро в сайта за една седмица. Залозите обаче трябва да бъдат на комбинации в раздел Спорт към Бетфеър.

Промоцията е ежеседмична за всеки клиент, което ще рече, че всяка седмица може да печелите допълнителни 10 евро за залози. Промоцията стартира с началото на Понеделник и продължава до края на Неделя всяка седмица. В този период трябва да натрупате залози на комбинации на стойност минимум 25 евро, за да може на следващия Понеделник да вземете Вашия Бетфеър бонус. Няма значение дали залозите ви са печеливши или не, те просто трябва да бъдат финализирани. Няма значение и дали ще заложите наведнъж 25-те евро или ще ги натрупате за целия период на седмицата. Важат обаче други правила:

 • само залози на комбинации от поне 4 селекции в раздел Betfair Спорт са валидни за промоцията;
 • всяка една отделна селекция трябва да бъде с коефициент 1.50 или по-голям, за да може залогът да се счита в рамките на офертата;
 • селекциите могат да бъдат на всякакви спортове, като няма значение дали са преди мач или на живо;
 • залозите трябва да са приключени в рамките на седмицата, за да може да натрупате нужната сума и да получите бонус в началото на следващата седмица;
 • много важно условие е да не използвате залог СРЕЩУ в борсата за заложено от вас събитие, понеже отпадате за бонуса;
 • Залози, които са затворени с CASH OUT, също не влизат в рамките на тази промоция;

След като сте спазили посочените правила и получите бонус, той ще бъде валиден в рамките на 48 часа от получаването. Бонусът е под формата на безплатен залог. Това означава, че трябва да го използвате в посоченото време и от евентуалния успешен залог с него ще получите само чистата печалба. От там насетне разполагате с нея както намерите за добре.


Допълнителни условия за получаване на бонус

Дотук разгледахме какво трябва да представляват залозите ви, за да може да грабнете седмичния бонус. Ето какво са другите изисквания на Betfair, за да получите сумата:

 • всеки клиент от България може да се възползва само веднъж на седмица от предоставената бонус оферта;
 • не е необходимо да въвеждате бонус код, за да активирате бонуса, а просто трябва да изпълните условията със залозите;
 • не може да получите повече от посочената сума, нито по-малко, след като тя е точно определена на €10;
 • ако получите email, в който компанията упоменава, че ви изключва от офертата, няма да може да се възползвате от нея;
 • залози с безплатни средства, застраховани с ACCA EDGE или в борсата няма да се считат към бонуса;
 • ако селекция е била отменена или отложена и комбинацията ви остава с по-малко от 4 селекции, залогът не спада към правилата за получаване на бонус;
 • Бетфеър си запазва всички права да прекрати промоцията или да ви отнеме бонуса, ако установи неправомерни действия от ваша страна;

Нашето мнение за офертата

Подобни бонус предложения, които са активни всяка седмица, са рядкост в букмейкърските сайтове. Betfair печели доста плюсове с тази промоция. Хубавото при нея е, че независимо как завършат вашите залози, дали са успешни или не, вие може да вземете допълнителната сума. Трябва само да натрупате 25 евро в залози на комбинации, отговарящи на посочените условия. Ако редовно залагате на спортни събития в сайта на компанията, нищо чудно да се радвате на бонус всяка седмица. Чрез него ще получите шанса да спечелите още повече, като няма какво да загубите. Възможността е пред вас, така че не я пропускайте, ако залагате в Betfair.

Видяно 10 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!